fbpx
Utazás - Új élet

Virtuális utazás video sorozat bevezető

Szia! Gürtler Szilvi vagyok, a MannaCoach brand tulajdonosa. Örömömre szolgál, hogy részt veszel a virtuális utazás video sorozat egy hetes programon, amelyen Málta néhány nevezetességét, számomra kedves helyszínét mutatom meg egy kis coachingos felhanggal fűszerezve. Bepillanthatsz abba a fantasztikusan színpompás világba, amit Málta jelent nekem, és megláthatod, miért vagyok szerelmes ebbe a szigetbe.

A virtuális utazás video sorozat részeiben betekintést adok speciális utazási programom felépítésébe. Meglátod, ahogyan a fantasztikus máltai helyszínekhez illő coaching témákat, gyakorlatokat hozok. Nemcsak külső, hanem belső utazáson is részt veszel, ezáltal megtapasztalhatod azt az élményt, amikor a külvilág és a belső világod harmóniába kerül.

Hogyan? Úgy, hogy egyre inkább felfedezed önmagad, az eddig homályos kérdésekre tisztább válaszaid születnek, amikkel még tudatosabban tudod kezelni életed eseményeit.

Mindezt egy hét alatt? – kérdezheted. Meglepődsz majd, amikor megtapasztalod, mennyi változás történik egyetlen hét alatt. Új környezet, új energia, új gondolatok, új emberek. Már önmagában ez is sokat lendít a változás kerekén, hát még a coaching adta gondolkodás, támogatás.

Gyere, tarts velem a következő 7 napban, és engedd, hogy a kalauzod legyek – egyelőre virtuálisan, és ha kedved kapsz az utazáshoz, akkor a valóságban is. Kívánok élvezetes pillanatokat, napsütéses perceket, önmagadba vezető gondolatokat, és békében, harmóniában megélt napokat.

Holnap találkozunk, hogy elinduljunk ezen a gyönyörű túrán. Szia

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör