fbpx
Utazás - Új élet

Virtuális utazás video sorozat bevezető

Szia! Gürtler Szilvi vagyok, a MannaCoach brand tulajdonosa. Örömömre szolgál, hogy részt veszel a virtuális utazás video sorozat egy hetes programon, amelyen Málta néhány nevezetességét, számomra kedves helyszínét mutatom meg egy kis coachingos felhanggal fűszerezve. Bepillanthatsz abba a fantasztikusan színpompás világba, amit Málta jelent nekem, és megláthatod, miért vagyok szerelmes ebbe a szigetbe.

A virtuális utazás video sorozat részeiben betekintést adok speciális utazási programom felépítésébe. Meglátod, ahogyan a fantasztikus máltai helyszínekhez illő coaching témákat, gyakorlatokat hozok. Nemcsak külső, hanem belső utazáson is részt veszel, ezáltal megtapasztalhatod azt az élményt, amikor a külvilág és a belső világod harmóniába kerül.

Hogyan? Úgy, hogy egyre inkább felfedezed önmagad, az eddig homályos kérdésekre tisztább válaszaid születnek, amikkel még tudatosabban tudod kezelni életed eseményeit.

Mindezt egy hét alatt? – kérdezheted. Meglepődsz majd, amikor megtapasztalod, mennyi változás történik egyetlen hét alatt. Új környezet, új energia, új gondolatok, új emberek. Már önmagában ez is sokat lendít a változás kerekén, hát még a coaching adta gondolkodás, támogatás.

Gyere, tarts velem a következő 7 napban, és engedd, hogy a kalauzod legyek – egyelőre virtuálisan, és ha kedved kapsz az utazáshoz, akkor a valóságban is. Kívánok élvezetes pillanatokat, napsütéses perceket, önmagadba vezető gondolatokat, és békében, harmóniában megélt napokat.

Holnap találkozunk, hogy elinduljunk ezen a gyönyörű túrán. Szia

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.

MANNA
Magazin


 > Inspiráció
 > Támogatás
 > Történetek
 > Tippek, ötletek

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör