Hogyan juss el a mókuskerékből a milliós bevételekig?

Ebben a 3 részes, ingyenes videós kihívásban megmutatom, hogyan jutottam el a napi robotból a milliós bevételekig. Nemcsak hogy megmutatom, hanem tippeket is adok neked arra, hogyan alkalmazd ezeket a pénzügyi alapszabályokat, hogy te is kikerülj a mókuskerékből

A videókban megmutatom:

Mutasd meg!

Kezeld értékén!

Figyelj rá!

Tarts velem élőben is!

Építs olyan vállalkozást, amely mellett nyaralás az életed.

Időpont: 2023. május 26, péntek 16-20.30-ig

Helyszín: Magnet közösségi ház, 1062. Budapest, Andrássy út 98.

Tegyünk közösen a pénzügyi jóllétedért!

Ha az élő rendezvényen most nem tudsz részt venni, akkor várlak valamely hétfő este egy ingyenes, 30 perces, csoportos PÉNZÜGYI & VÁLLALKOZÓI IRÁNYTŰ beszélgetésre, ahol  feltérképezzük, hogy milyen lehetőségek rejlenek benned, a pénzügyeidben és a vállalkozásodban.  

Néhány téma, amelyeket érinteni szoktunk a beszélgetés során:

A legfőbb okok, amiért nem tudsz kitörni a mókuskerékből

Megnézzük, mi történik VALÓJÁBAN az életedben, hogyan tartod magad önként a mókuskerékben, és miért tűnik olyan nehéznek elérned az anyagi függetlenséged.

Miért nem tudod alkalmazottként megélni az álmaid?

Napi 8 órát dolgozni, és biztonságban hinni magad jó választásnak tűnhet. 5 perc alatt rámutatok, mi történik veled, ha életed végéig alkalmazott maradsz.

A létfontosságú elemek az anyagi függetlenséghez

Feltérképezzük, melyek azok az elakadásaid, amelyek a meglévő helyzetedben tartanak, és megmutatom azokat a lépéseket, amelyek a függetlenséged eléréséhez szükségesek.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör