Siker program

A Siker program során végigvezetünk attól a pillanattól, hogy még célt és élethivatást keresel (Alap), az üzleti terv készítésén és megvalósításán át (PRO) egészen addig, hogy már tulajdonosként lépsz hátra az üzletedben, és élvezed, ahogy az önjáró vállalkozásodat a kollégáid menedzselik, Te pedig kedvedre eszközölhetsz újabb befektetéseket (VIP). 

Töltsd ki a Siker tesztet, és nézd meg, hogy melyik program való neked, az Alaptól a PRO-n át a VIP szekcióig. 

Lépj tovább az álmaid felé! 

A siker egy vágyott állapot, amelyhez kihívásokkal teli, lejtmenetekkel és felfelé kaptatással teli út vezet. Sejtesz már valamit, mégsem biztos, hogy meg mered tenni az első lépéseket.

Amikor elindulsz a siker felé, még nem tudod, mi vár rád. Sőt, menet közben mind a sikerről alkotott elképzeléseid, mind a vágyott célod is változhat.

Az elején úgy tűnhet, mintha minden könnyedén menne. Teljes lendülettel veted bele magadat az új kihívásokba, tele optimizmussal és lelkesedéssel. Aztán hamar rájössz, hogy az út néhol kacskaringós, amin jó, ha van segítséged, támogató szakértelem és közösség melletted. 

Sajátítsd el a siker szemléletet a

 

MANNACLUB SIKERKLUBJÁBAN!

A Napi Manna inspiráló hanganyagok, a közösség, az online és az élő találkozók egyaránt segítik, hogy egyre tudatosabbá válj céljaidat, terveidet illetően. 

A MannaClub Sikerklubban tippeket, javaslatokat kapsz és teljes életszemlélet váltást, hogy magabiztosabbá vélj, siker orientáltan, nyitottan gondolkodj és átalakítsd az életed.

Melyik a te Siker program utad?

siker alap

Ha még keresgéled az élet hivatásod, tanulod a célállítás fortélyait, rendezni akarod a pénzügyeidet és gondolkodsz a vállalkozás indításon, akkor a Siker Alap programot ajánlom. A program végére

összeáll a Siker terved.

siker pro

Ha már van vállalkozásod, vagy nagyon küszöbön van az indítása, és skálázható bevételt szeretnél, akkor a Siker PROgramot ajánlom, ahol formába öntjük és meg is a valósítjuk az ötleteidet. A program végére

elkészül az Üzleti terved.

siker vip

Ha már stabil bevételed van, és hátrébb kívánsz lépni a vállalkozás napi működtetésétől, és tulajdonosi, befektetői szemmel nézni a cégeidet, akkor a Siker VIP programot ajánlom. A program végére 

összeáll az Exit terved.

siker kóstoló

Ha kíváncsi vagy arra, hogy egyáltalán miről szól a Siker program, milyen benne lenni, akkor próbáld ki és válaszd 1 hónapos hozzáféréssel a Siker kóstolót. 

siker praktikák

Havi egy alkalommal élő előadás és workshop siker témában, hogy a gyakorlatba is beültesd a tudást, és sikerre vidd az életed. 

siker videók

Nézz bele azokba a videókba, amelyeket valamely előző kihívásra készítettem. 

Kérdésed van?

Hétfő esténként pénzügyi és vállalkozói iránytű beszélgetésre jelentkezhetsz, hogy átbeszéljük a kihívásodat és a lehetőségeket. Gördíts lejjebb, válaszd ki a számodra ideális dátumot és jelentkezz be az alkalomra. 

1. Görgess

Lejjebb görgetve megtalálod a naptárat.

2. Válassz

Válaszd ki a neked megfelelő dátumot.

3. Jelentkezz

Jelentkezz be az iránytű beszélgetésre.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör