fbpx

Mivel Máltán élek, ezért kétféle módon tudsz kapcsolódni velem személyesen: 

  1. – Online, személyes coaching vagy mentorálás formájában.
  2. – avagy Máltán, utazási programjaim által. 

Ha úgy érzed, még bizonságosabb és bensőségesebb számodra a személyes közeg, akkor személyes coaching és személyes mentor programjaimat ajánlom. Ezeken a coach időpontokon te vagy fókuszban, rólad beszélünk, és a Te cléljaidért teszünk.

Ha pedig még mélyebb kapcsolódásra vágysz önmagaddal, a kísérésem mellett, akkor különleges inspirációs utazások formájában invitállak elmélyülésre, tapasztalásra, önmagad örömtelibb megélésére.

Személyes támogatás

Gürtler Szilvia, coaching

Biztonságos, bensőséges közegben várlak szeretettel coach ülésre, ahol megoszthatod miben vagy, és hova tartasz. Teret és eszközöket adok önfelismeréseidhez. Mentor programjaimon pedig abban támogatlak, hogy el is érkezz oda, ahova magadat álmodod

Máltai utazás

Az utazás mindig is az egyik legvágyottabb célok között szerepel. Szinte karöltve az önfejlődés igényével. Abban is szinte biztos vagyok, hogy szeretsz utazni, új helyszíneket felfedezni, élvezni a napsütötte tengerpartot, városokat látogatni, vagy  a természetben bóklászni. Amikor pedig mindezek önmagad mélyebb  megértésével párosulnak, akkor olyan megélésekben, és robbanás-szerű fejlődésben van részed, ami kirepít a megszokott életedből és új perspektívákat nyit meg számodra.

Az utazás és az önfejlesztés kapcsolata egyébként nem újkeletű: erről szólnak például a zarándokutak, a tanulmányi kirándulások és a különböző elvonulások. Hiszen ilyenkor kiszakadsz a hétköznapok rohanásából, megpihensz és más szemszögből nézhetsz a hétköznapjaidra.

Tovább fejlesztettem ezt a módszert, és olyan programokat kínálok, amelyek nem egyszerű elvonulások, hanem személyes vezetéssel, coach megközelítéssel, a pihenést és a fejlődést szolgáló programok. Ez nem csak egy elutazunk egy hétre közösen valahova, hanem te érkezel hozzám, az én életterembe, én pedig megmutatom neked Máltát, és önmagadat, hogy hazatérve már ne ott folytasd a mókuskereket, ahol abbahagytad.

Inspiráló élmények

Az utazás már önmagában inspiráló élmény, hát még ha azt kombináljuk önfelszabadító, önmagad megértését segítő programokkal. A változásod garantált az Inspiráló élmények utazáscoaching programommal. 

Kérj bővebb információt az utazás programokról. Mind pár napos kikapcsolódásra, mind egyhetes elvonulásra, vagy akár egy hónapos teljes eltávolodásra lehetőséged van. Az oldal alján található űrlap kitöltésével jelzed érdeklődésed, én pedig 12 órán belül megkereslek, hogy egyeztessünk az igényeidről. Addig is: 

Pár szóban az utazás programokról

élethivatás kurzus

A Manna világában megélheted az álmaidat. A pillanatok nagyserűségét, önmagad  megismerését, és megértését, saját lényed felfedezésének örömét, a szabadság megélését, az erősödő tudatosságodat.

Megismerheted és irányíthatod a teremtő erődet, és a képességedet, amivel bőséget, függetlenséget, szabadságot alakítasz ki magadnak.

A szabaadság programokon  az lehetsz, aki vagy. Végre megnyithatod a lelked, megmutathatod magadnak és a külvilágnak is, amit bent találsz.  

Az egyedi kalandok rólad szólnak. A helyszíneket a te személyiségedhez illesztve választjuk, az általad hozott történetek mentén. A gyönyörű helyszíneken pedig egyre izgalmasabb dolgokat mutatok meg neked, rólad.

Itt megnyithatod a lelked, elengedheted a belső feszültséget, és megélheted felszabadult önmagad. 

Milyen utazások közül választhatsz?

Gürtler Szilvia

Hosszú hétvége

Ruccanj ki Máltára egy hosszú hétvégére. Egy fantasztikus apartmanban tölthetsz 3 éjszakát, és 2 óra coaching beszélgetést kapsz.

Élethivatás kurzus

Inspiráló élmények

7 nap alatt a segítségemmel felfedezed Máltát, és saját belső rejtett kincseidet is. 20-22 óra coaching, és egész napos kirándulások, városnézések.

Párosokkk kaland

Párkapcsolati kérdésed van? 5 nap alatt még inkább megismered a párodat, önmagadat, és a közös működéseteket, miközben Máltát is felfedezed.

önmegvalósítás

Sabatica hónap

1 hónapig a világtól elvonultan, önmagad megismerésében, szakértő segítséggel. Málta és én tárt karokkal várunk.

Mi történik az utazások alatt?

Mit tartalmaznak a programok?

Szilvia Gürtler, MannaCoach

Alig várom, hogy találkozzunk és megéljünk együtt egy fantasztikus kalandot. 

A résztvevők élményei

Magammal viszem a szakmai profizmusodat, az odafigyelésedet és útmutatásodat, hogy merjem kinyitni, megmutatni magamból azt a sokszínűséget, amit eddig rejtegettem. 

Kata

Köszönöm a jól irányzott kérdéseket, amelyeket magamnak nem mertem feltenni. Újra várom az időszakot, hogy rálépjek a magam választotta útra. Pont erre a lökésre volt szükségem. 

Gabi

Köszönöm a lelassulást, a kísérést. Más perspektívát, új lendületet kaptam, pont a lassuló jelenlét miatt. Nagyon jó volt a program és a passzivitás aránya,  

Panna

Tetszik Szilvi módszerében, hogy gyorsan feltérképezett, és olyan témákról beszélgetünk, amik segítenek a további lépéseimben. Szilvi csodálatos ember.

Zsuzsa

Szilvia energikus és maximalista. Bár természetemnél fogva nem szeretem az önismereti jellegű beszélgetéseket, mégis nagyon hasznosak voltak számomra. 

István

Élmény-fotók, élmény-helyszínek, élmény-utazók

Kérj részletes információt!

12 órán belül válaszolok. Üdv.: Szilvi

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör