Töltődj fel a máltai utazások során, és álmodj új életet pihenés közben!

Az utazások felvillanyoznak, lelkesedéssel, várakozással és izgalommal töltenek fel. 

Szinte biztos vagyok abban, hogy szeretsz utazni, új helyszíneket felfedezni, élvezni a napsütötte tengerpartot, városokat látogatni, vagy a természetben bóklászni. Amikor pedig mindezek önmagad mélyebb  megértésével párosulnak, akkor olyan megélésekben, és robbanás-szerű fejlődésben lesz részed, ami kirepít a megszokott életedből és teljesen új perspektívákat nyit meg számodra.

Milyen utazások közül választhatsz?

inspiráló élmény utazások

Hosszú hétvége - 3 nap

Ruccanj ki Máltára egy hosszú hétvégére. Egy fantasztikus apartmanban tölthetsz 3 éjszakát, és 2 óra coaching beszélgetést kapsz.

Páros kaland -5 nap

Szeretnétek pároddal egy felejthetetlen nyaralást, miközben párkapcsolatotokat is a következő szintre emelitek? 5 nap alatt mindkettőről gondoskodunk.

Inspirációs hét - 7 nap

7 nap alatt a segítségemmel felfedezed Máltát, és saját belső rejtett kincseidet is. 20-22 óra coaching, és egész napos kirándulások, városnézések.

Gyakran ismételt kérdések

Mivel a coaching mellett ingatlanbefektetéssel foglalkozom, először is a helyi árakhoz képest jóval olcsóbban biztosítom számodra a szállást Málta leggyönyörűbb helyszínei egyikén. 

Mivel régóta Máltán élek, így a legapróbb helyi érdekességet is meg tudom Neked mutatni, vagy tudok felejthetetlen élményt nyújtó programokat javasolni, amikor éppen nem a coachinggal foglalkozunk. Neked tehát semmin sem kell gondolkoznod.

És természetesen a legnagyobb előny, hogy amíg Máltán vagy, a legmagasabb szintű coachingban részesülsz, melynek segítségével minden eddigi résztvevő hatalmas fejlődést ért el, és emellett minőségi kikapcsolódásra is lesz lehetőséged.

Természetesen tudok szállást biztosítani mindenki számára, és a szabadidőben rengeteg időt tölthettek együtt. Erről az utazást megelőző igényfelmérő feltáró beszélgetésen tudunk egyeztetni.

Amíg Veled közösen dolgozunk, végtelen mennyiségű jobbnál jobb programlehetőségből válogathatnak a többiek, utána pedig tiétek a világ.

Persze az is lehetséges, hogy a saját kihívásaival kapcsolatban mindenki részt vegyen önálló coachingon, de általában négyszemközti foglalkozást preferálom, kivéve bizonyos párkapcsolati témák esetén, mert így a leghatékonyabb a közös munka.

Megérkezel Máltára és rácsodálkozol az itteni világra

Bekuckózol, elrendezkedsz a szobádban

Beszélgetünk, ismerkedünk

Reggelente megosztjuk egymással a felismeréseinket

Megtervezzük, merre megyünk aznap

Programokat szervezünk

Napközben kirándulunk, beszélgetünk, gyakorlatokat végzünk

Az sem szokatlan, ha éppen a tengerben ücsörögve transzformálódunk

Teljesen rám bízhatod magad. Vezetlek, kísérlek

Esténként megpihenünk, összegzünk, naplót írunk

Felszabadultan, boldogan látod meg önmagad szépségét

A megértések és felismerések áttranszformálnak

Élményekkel telve, új emberként indulsz haza

Szállás gyönyörű szobáink valamelyikében

Coaching

Buszbérlet a szabad közlekedésért

Egyéb választott frissítő élmény kínálatunkból

Feltöltődés, pihenés

Egyszerű reggelihez alapanyagok

A programba beépített belépők, hajójegyek

A résztvevők élményei

Magammal viszem a szakmai profizmusodat, az odafigyelésedet és útmutatásodat, hogy merjem kinyitni, megmutatni magamból azt a sokszínűséget, amit eddig rejtegettem. 

Kata

Köszönöm a jól irányzott kérdéseket, amelyeket magamnak nem mertem feltenni. Újra várom az időszakot, hogy rálépjek a magam választotta útra. Pont erre a lökésre volt szükségem. 

Gabi

Köszönöm a lelassulást, a kísérést. Más perspektívát, új lendületet kaptam, pont a lassuló jelenlét miatt. Nagyon jó volt a program és a passzivitás aránya,  

Panna

Tetszik Szilvi módszerében, hogy gyorsan feltérképezett, és olyan témákról beszélgetünk, amik segítenek a további lépéseimben. Szilvi csodálatos ember.

Zsuzsa

Szilvia energikus és maximalista. Bár természetemnél fogva nem szeretem az önismereti jellegű beszélgetéseket, mégis nagyon hasznosak voltak számomra. 

István

További élménybeszámolókért és siker történetekért kattints a YouTube csatornámra!

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör