Az utazások legtöbbünkben különleges élményekként élnek: tele a felfedezés izgalmával, az új megismerésével, pihenéssel, kalandokkal. 

Eddig talán teljesen külön választottad az önismeretet, és az utazást. Talán eszedbe sem jutott, hogy összekapcsold a coaching és az utazás fogalmát. 

Mi van akkor, ha az utazáshoz kapcsolódó kellemes érzéseket összekötöd egy coaching programmal? Ha úgy utazol, hogy a külső világ felfedezése mellett teret engedsz belső világod felszínre kerülésének is? 

Akárhogyan is vágsz neki ennek az útnak, egy biztos: mindenképpen jó hatással lesz az életedre. A természet, a különleges helyszínek a feltöltődést segítik, a coaching pedig a magadra találást, az elmélyülést.

Ahogy kizökkensz a napi ritmusból, és ráhangolódsz a programra, sokkal egyszerűbben látsz majd meg új lehetőségeket, célokat az életedben. 

Ezek az utazások tényleg személyre szabottak. Minden program a te személyiségedhez igazodik, a hozott témád megoldásához kapcsolódik. 

Mit mondanak az utazások eddigi résztvevői?

Hálás vagyok Szilvinek, mert ellátott útravalóval, és annyira feltöltött energiával, hogy boldogan látom a célomat az életben, és tudom, hogy sikerülni fog!! Köszönöm Szilvi!
Beatrix
Egy új világ nyílt meg előttem. Csodás beszélgetések, túrák, együttlétek. Nem is tudom felsorolni mennyi-mennyi elképesztő élmény, érzés, szeretet...
Csilla
Voltak mélypontjaim, de sikeresen átlendültem rajtuk a gyakorlatok segítségével. És tulajdonképpen a saját magunk ellenségei vagyunk, ha nem vagyunk tudatosak.
Zsolt
Köszönöm a sok gyakorlatot és eszközt, amiket az egy hét alatt kaptam tőled! Biztosan használni fogom őket otthon is.
Zsuzsa

Mire számíthatsz az utazások során?

Kalandok

Új élményekkel gazdagodsz, új helyszínekkel, új emberekkel találkozol. Tenger, napsütés, felfedezés. Van ennél izgalmasabb?

Pihenés

Azért pihenésre is jut egy kis időd. Mindenképpen áldásos, ha kiszakadsz a szokásos életedből, és nem az otthoni ügyekkel foglalkozol.

Komfort zónán kívül

Új élethelyzetbe csöppenni kihívást jelent. Hát még amikor önmagad megfigyelésére is jut idő, energia. Ez remek, mert fejlődni így lehet.

Élmények

Erre a nyaralásra sokáig fogsz emlékezni. Jó beszédtéma lesz, csodás képnézegetős esteket rendezhetsz, és önmagadba is vissza-visszatérhetsz.

Ha még mindig hezitálsz, akkor jöjjenek a képek és a programok, amelyek biztosan meggyőznek majd. Kattints a részletekért, és nézd meg, milyen utazásokat élhetsz át velem.