fbpx

7 éjszaka Máltán

Önismeret utazóknak: Inspirálódj Máltán

Pihenéshez kapcsolódó érzelmi töltődés inspiráló önismereti programmal

Az utazásod során a külső élmények beengedése mellett teret engedsz a belső világod felszínre kerülésének is. A természet, a különleges helyszínek a fizikai feltöltődésedet segítik, a kreatív coaching pedig a belső egyensúlyod megtalálását, a magadra csodálkozást, az elmélyülést hozza el.

Összekapcsolhatod a kellemeset a hasznossal: egy csodás hetet töltesz a tengerparton, ragyogó napsütésben, megismerve ennek a varázslatos szigetnek minden zegét-zugát. Mindeközben bepillanthatsz a lelked eldugott kis rejtekeibe is, ahol megannyi kincsed várja, hogy felfedezd.

Személyre szabott programok

Minden program a te személyiségedhez igazodik, és a hozott témáid megoldásához kapcsolódik. Amikor megérkezel és szusszantál egyet, különleges beszélgetésre invitállak. Feltérképezzük, hogy mik a te vágyott céljaid, mi az, ami a legfontosabb számodra. Innen indulva haladunk a programokkal, és a felfedezésekkel a szigeten. Az itt töltött idő alatt minden arról szól, hogy felszabadulj, megtaláld önmagad, és élvezd az életed. Az önismeretedet összekötjük Málta ezerarcú tájainak, városainak megismerésével. 

Egyedi extra beszélgetések

A program  egyedi extra beszélgetéseket is tartalmaz, mire megérkezel, már ismerjük egymást valamennyire.  A körülbelül 20 óra coaching, és az inspiráló élmények, amelyekben részed lesz, nagyjából egy 5 hónapos heti rendszerességű coaching folyamatnak felel meg, ám mivel itt folyamatosan együtt vagyunk és mozgással kombinálunk, ezért nyugodtan duplázd meg annak hatékonyságát. Bátran állítom, hogy akár egy éves program erejét adja majd neked az itt töltött egy hét.

Mivel ilyen rövid idő alatt történnek meg benned nagy horderejű változások, nagyon fontosnak tartom az utólagos követést. Távozásod után 3 hetente, összesen 4 alkalommal beszélgetünk, hogy segítsem a felismeréseidet, megértéseidet beépíteni az életedbe, és kísérjelek az integrálás, a változtatás folyamatában.

Ismerkedő beszélgetés

30 perces élethelyzet feltérképező coaching beszélgetés a legfontosabb témádról.

Általános tudnivalók

Hasznos tudnivalókat osztok meg Máltáról, 30 percben átbeszéljük a felmerülő kérdéseidet és egyéb részleteket.

Inspiráló élmény program

Egy hét Máltán, velem, a coaching programban. Izgalmas, mélyre hatoló beszélgetések, felfedezések.

Személyes coaching

Távozásod után 3 hetente, összesen 4 alkalommal 1-1 órás coaching beszélgetés az integrálódásért.

Ismerd meg magadat inspiráló környezetben

Inspiráló, mediterrán környezetben fogod megismerni, felfedezni, és megérteni  önmagadat. Különleges kaland vár rád, ahol távol a hétköznapoktól, kihívásban és belső elmélyülésben egyaránt részed lehet ebben a 7 napban.

Persze pihenésre, és lecsendesedésre is kerítünk időt, hogy elmélyítsd magadban az új élményeket, felismeréseket. A gyakorlatok segítségével az eddigiektől eltérő szemszögből is megfigyelheted majd magad. Másrészről egy olyan tükörbe nézhetsz majd bele, amelyet nem torzítanak különböző érdekek, elvárások. 

A program tartalma

7 éjszaka Máltán

20 óra coaching

Reggeli

1 közös vacsora

Buszbérlet

Hajójáratok

1 masszázs/jóga

Szervezés

Klimatizált kényelem

Málta kedvelt részén, Msida tengerpartján egy 2 szobás lakásban lesz tiéd az en-suite szoba.

A tengerpart karnyújtásnyira

Minden reggel napsütésre ébredhetsz, és a csodás teraszon élvezheted a reggeli kávédat, teádat.  Este kiülhetsz a teraszra, és nézheted a promenádon sétáló párokat, helyi lakosokat, vagy csodálhatod az álomszép yachtokat. Közben a helyi étel specialitást a máltai Cisk sörrel vagy a Kinnie üdítővel öblítheted le. A tengerpart az ablakod alatt van, a strand 8 perc sétára.

Mennyibe kerül a program?

7 éjszaka szállás, 20 óra coaching, reggeli, buszbérlet, menetrend szerinti hajójáratok, egy közös vacsora, egy alkalom masszázs vagy jóga = 1490€

Bátran elindulhatsz egyedül, de a pároddal is érkezhetsz. Ebben az esetben csupán 500€ a felár.

Amit a programon felül állnod kell: a repülőjegyedet, a napközbeni étkezéseidet és a felmerülő extra programokat (pl.: elmehetsz hajótúrára Blue Lagoonra, quad túrában is részt vehetsz).

Az utazást a vásárlástól számított 1 éven belül tudod felhasználni a szabad helyek függvényében.

Biztonságban leszel

A szervezésben segítek, előzetes tájékoztatót küldök Máltáról időjárás, technikai, szállás és egyéb részletekkel. A reptéren személyesen várlak. Az angol nyelv miatt ne aggódj, együtt vagyunk egész nap, én mindent intézek. Biztonságban érezheted magad, vigyázok rád. 

Gyere, pihend ki magad! Szakadj ki akár egy beragadt élethelyzetből, akár a mindennapok rohanásából. És utána vidd magaddal haza a hét felöltő erejét!

Még több kép a szállásról, Máltáról

Belevágsz?

Én már nagyon izgatott vagyok, kíváncsian várom, hogy igent mondj erre a közös kalandra. Ne habozz, gyere, lépj ki a komfortzónádból, indulj el bátran! A reptéren várlak, és szeretettel kísérlek végig. Csodás lesz, ígérem!

Szilvi vagyok, coach és a szállásadód. Ismerj meg!

2016 óta élek Máltán, az első pillanattól szerelmes vagyok bele. Ezért megálmodtam egy olyan egy hetes programot, ahol megmutathatom a sziget megannyi csodáját, miközben a saját ragyogó belső gyémántod is napfényre kerül. 

Az ötletet először barátnőmmel próbáltam ki, akivel az első őszön elkezdtünk egy sziget körüli túrát, hogy felfedezzük minden zegét-zugát. Mondanom sem kell, ez még 5 év után sem sikerült teljesen.  

A közös kirándulások bebizonyították, hogy a mozgással egybekötött beszélgetések, a szabadban végzett gyakorlatok elképesztő felszabadulást és átalakulást hoznak az életünkbe. 

Egy ilyen heti programon nemcsak te, hanem mindketten alakulunk, változunk. Annyira intenzív, hogy maximum 1 alkalmat vállalok havonta. 

Ügyfélélmények testközelből

Utazz Máltára, és lépj be a MannaCoach csodálatos birodalmába. Napfény, tenger, ragyogás – kívül-belül. Érezd olyan jól magad, ahogy az eddigi résztvevők, és vigyél haza te is csodálatos élményeket, felismeréseket, megértéseket. 

Kérdésed van? Írj üzenetet!

12 órán belül válaszolok a kérdésedre. Üdv.: Szilvi

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör