7 éjszaka Máltán

Önismeret utazóknak: Inspiráló élmények Máltán

Pihenéshez kapcsolódó érzelmi töltődés inspiráló önismereti programmal

Az utazásod során a külső élmények beengedése mellett teret engedsz a belső világod felszínre kerülésének is. A természet, a különleges helyszínek a fizikai feltöltődésedet segítik, a kreatív coaching pedig a belső egyensúlyod megtalálását, a magadra csodálkozást, az elmélyülést hozza el.

Összekapcsolhatod a kellemeset a hasznossal: egy csodás hetet töltesz a tengerparton, ragyogó napsütésben, megismerve ennek a varázslatos szigetnek minden zegét-zugát. Mindeközben bepillanthatsz a lelked eldugott kis rejtekeibe is, ahol megannyi kincsed várja, hogy felfedezd.

Személyre szabott programok

Minden program a te személyiségedhez igazodik, és a hozott témáid megoldásához kapcsolódik. Amikor megérkezel és szusszantál egyet, különleges beszélgetésre invitállak. Feltérképezzük, hogy mik a te vágyott céljaid, mi az, ami a legfontosabb számodra. Innen indulva haladunk a programokkal, és a felfedezésekkel a szigeten. Az itt töltött idő alatt minden arról szól, hogy felszabadulj, megtaláld önmagad, és élvezd az életed. Az önismeretedet összekötjük Málta ezerarcú tájainak, városainak megismerésével. 

Egyedi extra beszélgetések

A program  egyedi extra beszélgetéseket is tartalmaz, mire megérkezel, már ismerjük egymást valamennyire.  A körülbelül 20 óra coaching, és az inspiráló élmények, amelyekben részed lesz, nagyjából egy 5 hónapos heti rendszerességű coaching folyamatnak felel meg, ám mivel itt folyamatosan együtt vagyunk és mozgással kombinálunk, ezért nyugodtan duplázd meg annak hatékonyságát. Bátran állítom, hogy akár egy éves program erejét adja majd neked az itt töltött egy hét.

Mivel ilyen rövid idő alatt történnek meg benned nagy horderejű változások, nagyon fontosnak tartom az utólagos követést. Távozásod után 3 hetente, összesen 4 alkalommal beszélgetünk, hogy segítsem a felismeréseidet, megértéseidet beépíteni az életedbe, és kísérjelek az integrálás, a változtatás folyamatában.

Ismerd meg magadat inspiráló környezetben

Inspiráló, mediterrán környezetben fogod megismerni, felfedezni, és megérteni  önmagadat. Különleges kaland vár rád, ahol távol a hétköznapoktól, kihívásban és belső elmélyülésben egyaránt részed lehet ebben a 7 napban.

Persze pihenésre, és lecsendesedésre is kerítünk időt, hogy elmélyítsd magadban az új élményeket, felismeréseket. A gyakorlatok segítségével az eddigiektől eltérő szemszögből is megfigyelheted majd magad. Másrészről egy olyan tükörbe nézhetsz majd bele, amelyet nem torzítanak különböző érdekek, elvárások. 

A program tartalma

7 éjszaka Máltán

20 óra coaching

Reggeli

1 közös vacsora

Tallinja buszbérlet

Menetrend szerinti hajójáratok

1 masszázs vagy jóga

Szervezés

Klimatizált kényelem

Málta kedvelt részén, Msida tengerpartján egy 2 szobás lakásban lesz tiéd az en-suite szoba.

A tengerpart karnyújtásnyira

Minden reggel napsütésre ébredhetsz, és a csodás teraszon élvezheted a reggeli kávédat, teádat.  Este kiülhetsz a teraszra, és nézheted a promenádon sétáló párokat, helyi lakosokat, vagy csodálhatod az álomszép yachtokat. Közben a helyi étel specialitást a máltai Cisk sörrel vagy a Kinnie üdítővel öblítheted le. A tengerpart az ablakod alatt van, a strand 8 perc sétára.

Mennyibe kerül a program?

7 éjszaka szállás, 20 óra coaching, reggeli, buszbérlet, menetrend szerinti hajójáratok, egy közös vacsora, egy alkalom masszázs vagy jóga = 1490€

Bátran elindulhatsz egyedül, de a pároddal is érkezhetsz. Ebben az esetben csupán 500€ a felár.

Amit a programon felül állnod kell: a repülőjegyedet, a napközbeni étkezéseidet és a felmerülő extra programokat (pl.: elmehetsz hajótúrára Blue Lagoonra, quad túrában is részt vehetsz).

A szervezésben segítek, előzetes tájékoztatót küldök Máltáról időjárás, technikai, szállás és egyéb részletekkel. A reptéren személyesen várlak. Az angol nyelv miatt ne aggódj, együtt vagyunk egész nap, én mindent intézek. Biztonságban érezheted magad, vigyázok rád. 

Gyere, pihend ki magad! Szakadj ki akár egy beragadt élethelyzetből, akár a mindennapok rohanásából. És utána vidd magaddal haza a hét felöltő erejét!

Még több kép a szállásról, Máltáról

Belevágsz?

Én már nagyon izgatott vagyok, kíváncsian várom, hogy igent mondj erre a közös kalandra. Ne habozz, gyere, lépj ki a komfortzónádból, indulj el bátran! A reptéren várlak, és szeretettel kísérlek végig. Csodás lesz, ígérem!

Kérlek foglalj egy időpontot, ahol minden kérdésedre válaszolok, és egyeztetjük a részleteket!

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör