TALÁLJ ÖNMAGADRA!


INSPIRÁLÓ ÉLMÉNYEK

Hét nap Máltán

A nyaralásaink különleges élményekként élnek bennünk: tele a felfedezés izgalmával, az új megismerésével, pihenéssel, kalandokkal. Ezeket legtöbbször külső programokhoz kötjük:  városlátogatáshoz, természetjáráshoz, új területek felfedezéséhez. Gondoltam egy nagyot, és a pihenéshez kapcsolódó kellemes érzéseket összekötöttem egy önismereti programmal. 

Az a célom, hogy az utazásod során a külső élmények beengedése mellett teret engedhess a belső világod felszínre kerülésének is. 

A természet, a különleges helyszínek a fizikai feltöltődésedet segítik, a coaching pedig a belső egyensúlyod megtalálását, a magadra csodálkozást, az elmélyülést hozza.

Ahogy kizökkensz a hétköznapi ritmusból, és ráhangolódsz a programra, sokkal egyszerűbben látsz majd meg új lehetőségeket, megoldásokat az életedben. 

inspiráló élmények

Személyre szabott programok

Minden program a te személyiségedhez igazodik, és a hozott témáid megoldásához kapcsolódik. 

Amikor megérkezel és szusszantál egyet, különleges beszélgetésre invitállak. Feltérképezzük, hogy mik a te vágyott céljaid az életedben. Innen indulva haladunk a programokkal, és a felfedezésekkel a szigeten. Az itt töltött idő alatt, minden arról szól, hogy felszabadulj, megtaláld önmagad, és élvezd az életed. 

Szilvia Gürtler, MannaCaoch


INSPIRÁLÓDJ MÁLTÁN

Önismeret utazóknak

Ez a program arról szól, hogy ne csak a kikövezett/megszokott úton, hanem lelked rejtett ösvényein is magabiztosan haladj. Az itt töltött napokon megtanulod megélni a szépséget, örömöt, kalandot, kihívást, és garantáltan elámulsz majd, ahogy pillanatról pillanatra változik benned minden. Itt a szívedben lakozó érzéseket élheted meg, nevethetsz, és megláthatod a szivárvány ezer színét.

Olyan programot állítottam össze neked, amelyben az önismeretedet összekötjük Málta ezerarcú tájainak, városainak megismerésével. Így összekapcsolhatod a kellemeset a hasznossal: egy csodás hetet tölthetsz a tengerparton, ragyogó napsütésben, megismerve ennek a varázslatos szigetnek minden zegét-zugát. Mindeközben bepillanthatsz a lelked eldugott kis rejtekeibe is, ahol megannyi kincsed várja, hogy felfedezd.

Kapcsolódjunk

A program  egyedi extra beszélgetéseket is tartalmaz, így mire megérkezel, már ismerjük egymást valamennyire. Távozásod után még 3 hetente, összesen 4 alkalommal beszélgetünk, hogy segítsem a felismeréseidet, megértéseidet beépíteni az életedbe, és kísérjelek az integrálás, a változtatás folyamatában.

Az a szabadság, és élmény, amit az itteni egy hétben megtapasztalsz, mint önmagadként létezés, biztos, hogy nagy változásokat indít el benned. A kb 20 óra coaching, és az inspiráló élmények, amelyekben az ittléted alatt lesz részed, nagyjából egy 5 hónapos heti rendszerességű coaching folyamatnak felel meg, ám mivel itt folyamatosan együtt vagyunk és mozgással kombinálunk, ezért nyugodtan duplázd meg annak hatékonyságát. Szóval bátran állítom, hogy akár egy éves program erejét adja majd neked az itt töltött egy hét. Viszont mivel ilyen rövid idő alatt történnek meg benned nagy horderejű változások, ezért nagyon fontosnak tartom az utólagos követést, és kísérést is. Nézd csak, hogy épül fel: 

Ismerkedő beszélgetés

30 perces élethelyzet feltérképező coaching beszélgetés a legfontosabb témádról.

Általános tudnivalók

Hasznos tudnivalók Máltáról, 30 percben átbeszéljük a kérdéseidet, egyéb részleteket.

Inspiráló élmény program

Egy hét Máltán, velem, a coaching programban. Izgalmas, mélyre hatoló beszélgetések, felfedezések.

Személyes coaching

Hazautazásodat követően 3 hetente (összsesen négy) 1-1 órás coaching beszélgetés az integrálódásért.

Egy inspiráló, mediterrán környezetben tudod megismerni, felfedezni, és megérteni  önmagadat. Különleges kaland vár rád, ahol távol a hétköznapoktól, kihívásban és belső elmélyülésben egyaránt részed lehet ebben a 7 napban.

Persze pihenésre, és lecsendesedésre is kerítünk időt, hogy elmélyítsd magadban az új élményeket, felismeréseket. A gyakorlatok segítségével az eddigiektől eltérő szemszögből is megfigyelheted majd magad. 

Másrészről egy olyan tükörbe nézhetsz majd bele, amit nem torzítanak különböző érdekek, elvárások. 

AMIT TARTALMAZ A PROGRAM
AMIT MAGADNAK KELL ÁLLNOD

A szervezésben természetesen segítek, előzetes tájékoztatót küldök arról, hogy mi vár rád Máltán (időjárás, technikai részletek), és a reptéren személyesen várlak. 

Az angol nyelv miatt ne aggódj, együtt vagyunk egész nap, én mindent intézek. Biztonságban érezheted magad, vigyázok rád. 

Rólam

2016 óta élek Máltán, és gyakorlatilag az első pillanattól szerelmes vagyok bele. Ezért megálmodtam egy olyan 7 napos programot, ahol megmutathatom neked a sziget megannyi csodáját, miközben a saját ragyogó belső gyémántod is napfényre kerül. 

Az ötletet rögtön ki is próbáltam a barátnőmmel, akivel az első őszön elkezdtünk egy sziget körüli túrát, hogy felfedezzük minden zegét-zugát. Mondanom sem kell, ez még 4 év után sem sikerült teljesen, bár egyre jobban ismerem már mind a közkedvelt, mind az eldugott helyeket.  

A közös kirándulások viszont bebizonyították, hogy a mozgással egybekötött beszélgetések, a szabadban végzett gyakorlatok elképesztő felszabadulást és átalakulást hoznak az életünkbe. 

Egy ilyen heti programon nemcsak te, hanem mindketten alakulunk, változunk. Annyira intenzív, hogy maximum 1 alkalmat vállalok havonta. 

Ügyfélélmények testközelből

Utazz Máltára, és lépj be a MannaCoach csodálatos birodalmába. Napfény, tenger, ragyogás – kívül-belül. Érezd olyan jól magad, ahogy az eddigi résztvevők, és vigyél haza te is csodálatos élményeket, felismeréseket, megértéseket. 

A szállásról

Málta kedvelt részén, Gzira szélén, egy romantikus, meseszerű 5 szobás házban választhatsz szobát. Minden reggel madárcsicsergésre ébredhetsz, éppúgy mintha egy romantikus filmben lennél. Este élvezheted a naplementét a teraszról miközben a helyi Cisk sört, vagy a Kinnie üdítőt kóstolgatod. A tengerpart csak kb 100 méterre van, így akár éjfélkor lesétálhatsz a partra egy pohár pezsgővel a kezedben és úszhatsz egyet a hűsítő tengerben. A  mellettünk lévő csodaszép parkban  egy könyvvel a kezedben üldögélhetsz a padon, vagy csodálhatod az álomszép yachtokat. 

Én már nagyon izgatott vagyok, kíváncsian várom, hogy igent mondasz-e erre a közös kalandra. Ne habozz, gyere, lépj ki a komfortzónádból, indulj el bátran. A reptéren várlak, és szeretettel kísérlek. Csodás lesz, ígérem!

Tarts velem egy máltai virtuális utazásra!

[]
1 Step 1
Virtuális utazáson veszek részt
Adatkezelés
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
manna magazin letöltés