fbpx

MannaCoach Blog

INSPIRÁLÓDJ

Szeretettel osztom meg gondolataimat a blog bejegyezésekben és videókban, amelyeket inspirációk gyanánt nyújtok át neked. Arról az útról mesélek, amelyen járok, abból a tudásból merítkezem, amelyet felszínre hozok, megélek. Ez egy olyan folyamatos tapasztalás, amely során újabb és újabb gondolatok érkeznek hozzám, amelyek segítenek más és más nézőpontból megvilágítani életünk történéseit.

Kövesd YouTube csatornámat

Növekedj, és közben duplázd meg az örömöt, a jól létedet és a bevételeidet.

bőség folyamot

Élvezd a bőség folyamot!

Munkám során olyan tudatos emberek keresnek meg, akik első látásra ugyan sikeresnek tűnnek, mégis keresgélik a céljukat, az élethivatásukat, és kihívásaik vannak a pénzügyek terén. Mert nem élik azt a potenciált, ami bennük van, és élvezik a bőség folyamot? Hogyan tudsz te kiteljesedni, és megengedni magadnak a bőséget?

Tovább olvasom >>
befektető, bőség

Gondoltad, hogy te is befektető vagy?

bármennyire is furcsán hangzik elsőre, te is befektető vagy. Nagy eséllyel vettél már egy lakást, befizettél tanfolyamra, továbbképzésre, főiskolára, vásároltál eszközöket, szerszámokat, autót, vagy alapanyagokat, amelyekből készítettél valamit.

Tovább olvasom >>
Gürtler Szilvia, coaching

A szerző: Gürtler Szilvia, PCC   (ICF minősített professzionális coach)

Minden tapasztalatommal, tudásommal támogatlak, hogy megújulva megtaláld a célodat az élethivatásodat, és ezáltal megéld a bőséget. Az önmegvalósítás útján kísérlek végig az önismerettől az életvezetésen át a szabadságig, hogy eljuss oda, ahova magadat álmodod.  Inspiráló videóimmal a YouTube csatornámon adok új meglátásokat. 

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör