MannaCoach Blog

INSPIRÁLÓDJ

Szeretettel osztom meg írásaimat a blog bejegyezésekben, amelyeket inspirációk gyanánt nyújtok át neked. Arról az útról mesélek, amelyen járok, abból a tudásból merítkezem, amelyet felszínre hozok, megélek. Ez egy olyan folyamatos tapasztalás, amely során újabb és újabb gondolatok érkeznek hozzám, amelyek segítenek más és más nézőpontból megvilágítani életünk történéseit.

befektető, bőség

Gondoltad, hogy te is befektető vagy?

bármennyire is furcsán hangzik elsőre, te is befektető vagy. Nagy eséllyel vettél már egy lakást, befizettél tanfolyamra, továbbképzésre, főiskolára, vásároltál eszközöket, szerszámokat, autót, vagy alapanyagokat, amelyekből készítettél valamit.

Tovább olvasom >>
hibázni hasznos

Merj hibázni, mert hasznodra válik

Abban tudsz fejlődni, amit nem ismersz, ami nem olyan, mint amit megszoktál. A fejlődés a kihívásban van, abban, hogy megoldj egy olyan helyzetet, amivel még nem találkoztál, és hogy ezáltal meghaladj magadban valamit, ami által sikerül átlépned egy belső korlátodon.

Tovább olvasom >>
Gürtler Szilvia, coaching

A szerző: Gürtler Szilvia, PCC   (ICF minősített professzionális coach)

Minden tapasztalatommal, tudásommal támogatlak, hogy megújulva megtaláld a célodat az élethivatásodat, és ezáltal megéld a bőséget. Az önmegvalósítás útján kísérlek végig az önismerettől az életvezetésen át a szabadságig, hogy eljuss oda, ahova magadat álmodod.  Inspiráló videóimmal a YouTube csatornámon adok új meglátásokat. 

céltervező füzet

$39.99

Tervezz álmokból célokat

Kezdd el élni azt az életet, amelyre születtél!  Váltsd valóra az álmaidat a Céltervező füzettel!

A munkát élvezni is lehet