fbpx


RÓLAM

Akik ismernek, kaleidoszkópként jellemeznek, mert mindig más és más színt látnak belőlem, ahogy folyamatosan megújulok. Rendszeresen találok, vagy kreálok valamilyen új irányt, új kihívást, ami frissességet, lendületet, újabb izgalmas életszakaszt hoz az életünkbe.

Mindemellett látom és láttatom azokat a lélekmelengetőket, amelyek a mindennapokban körülvesznek bennünket és amelyek boldog pillanatokkal töltik fel az életünket.

Életem során ahogyan én többször élek meg igazán nagy fordulatokat, ugyanúgy képes vagyok változást generálni, és a kezdő löketet megadni neked. Tudom, néha félelmetes, és ijesztő soha nem tapasztalt irányba elindulni, ám melletted vagyok, és kísérlek azon az úton, amely a te elégedettségedet hozza majd meg.

Rólam mondták

Örök hálám Szilvinek, mert elindított az új életemben, reményt, hitet, önbizalmat adott. Ha elcsüggedtem, feltöltött annyira, hogy boldogan látom a célomat az életemben.  

Bea

Egy új világ nyílt meg előttem. Csodás beszélgetések ….. nem is tudom elmondani, mennyi elképesztő élmény, érzés, szeretet… Nagyon köszönök mindent. 

Csilla

Köszönöm az együtt töltött időt, azt, hoy ismerhetlek. és mindig új utakat mutatsz. Elgondolkodtatsz, inspirálsz, lendítesz, értelmet adsz annak is, aminek látszólag nincs.  

Zsuzsa

Az első pillanattól kezdve tudtam, hogy dolgunk van egymással. Nagyon jó döntést hoztam, amikor téged választottalak. Hihetetlenül erős tükröt tartasz. 

Kriszta

Köszönöm az idődet. Köszönöm, hogy új perspektívát mutattál. Kilöktél a komfortzónámból.  Vezetve voltam hozzád. Már tudom azt is, hogy miért.  

Anni


BÁTORSÁGOM

A gyakorlati tudás mellett egy „titkos adalék” vezeti az életemet: a személyes lélekjelenlétem, az élni merésem bátorsága, ami átsugárzik minden tettemen, mondatomon.

Az egész életem a korlátok áttöréséről szól, és arról, hogy bátran, nyitott szemmel álljak bele olyan helyzetekbe, amelyekről a legtöbben azt mondják, hogy megvalósíthatatlan kihívás, lehetetlen álom, őrültség.

Ugyanis nálam a „lehetetlen” nem szerepel a szótárban. Hol apránként, lépésről lépésre, hol pedig faltörő kosként, lendületből töröm át újra meg újra akár a saját addigi határaimat is.

Azt vallom, a vágyott célod eléréséhez neked is ki kell törnöd egy picit a megszokottból, az eddigi rutinból. Ebben tudlak segíteni, támogatni, mentorként kísérni. 


BŐSÉGBEN ÉLT ÉLETEM

Életem során rengeteg céget építettem fel, és vállalkozást vezettem. Menedzserként embereket és projekteket egyaránt vezettem. 

Vállalkozói, sikerkereső szemmel nézem a világot, és folyamatosan azon jár az eszem, melyik lehetőségből mit tudok elővarázsolni. Ez lehet olyan „talált” apróság is, amely mellett más akár elsétál, meg olyan nagyszabású lehetőség is, amellyel vagyonok teremthetők.

Mindig, mindenhol, mindenben és mindenkiben meglátom az esélyt, amiből kiindulva megvalósíthatóak a legszebb és a legmerészebb tervek. 

Eredmény, hatékonyság, siker a jelszavaid vezetőként. Segítek, hogy megteremtsd, megtartsd és  tovább növeld. 


KÖLTÖZÉSEM

Egyik nagy kihívásom során 2016-ban Máltára költöztem, otthagyva a megbecsült pozíciómat, és mindent, ami oda kötött engem. Megtanultam az elengedést, az elfogadást, megismertem az erőmet és a képességeimet, amelyekkel felépíthetem a coach vállalkozásom mellett az idegenforgalmi vállalkozásomat is, ahol mára már több mint egy tucat máltai helyszínen tudlak vendégül látni.

Megtapasztaltam a költözés sok-sok velejáróját: a bizonytalanságot, az ismeretlen terepet, a lent és fent érzését, a megnyíló avagy bezáruló csatornákat, és a kapcsolatok erejét.

Azt is látom, ahogy Máltán megnyílnak a programom résztvevői, és viszik tovább a változást az életükbe. Tarts velem te is. 


KÖNYVEIM

A változások folyamán sokminden megérlelődött bennem, miközben egyre tudatosabban figyelek a belső hangomra. 

Könyveket írok, hogy segítselek a saját változásodban  Egyre többet megtudsz rólam, és a történetekben, amiket  mesélek, te is megtalálhatod önmagad. Olyan kérdéseket és gyakorlatokat kapsz az olvasás során, amelyekkel  alakíthatod az életed. 

Sokszor pusztán csatorna vagyok, mégis, a visszajelzések alapján is különleges, új szemszögből tudok rámutatni bizonyos összefüggésekre. A sajátos látásmódomat és az általam tapasztaltakat úgy adom át, hogy a racionalitásom mellett az áramlás energiájában élek. 


MANNA MAGAZIN

Megálmodtam, megvalósítottam. Elkészült a Manna Magazin, amelynek első, bemutatkozó lapszámában még többet olvashatsz rólam, és arról, mit kínálok neked, és milyen változást tudsz elérni a segítségemmel.

A további  lapszámok a hírlevél feliratkozóim számára elérhetőek. Olvashatsz majd interjúkat az ügyfeleimmel, érdekes esettanulmányok, életmesék, és álom-mesék várnak, és játékos feladványok, komoly gyakorlatok mozgatják meg az agysejtjeidet. Izgalmas és színes lesz, éppen olyan, mint az életem, és az életmód, amelyet megmutatok neked.

Olvass bele az első számba, és csatlakozz a feliratkozók közösségéhez, hogy eljusson hozzád a lap minden hónapban. Ha még nem kapsz tőlem leveleket, akkor a magazin oldalán feliratkozhatsz. 

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör