A szabad és bőséges élet mindössze egy döntésnyire van tőled…

Nulláról százmilliókig

Mozaik családban nőttem fel, a magamra hagyatottság érzésével, és azzal a tudattal, hogy csak magamra számíthatok. Egészen korán beleléptem a felnőtt szerepbe, amelyben megszoktam, hogy megoldok, megvalósítok.

Fiatalon költöztem el otthonról, és hamarosan önálló életet alakítottunk ki párommal szinte a nulláról. Pénzünk alig volt, gyakorlatilag egy keresetből éltünk. Akkor tanultam meg spórolni, és beosztani a pénzt. Már abban az időben is úgy gazdálkodtam, hogy mindenre jutott, amire alapvető szükségünk volt. 

22 évesen kezdtem vállalkozásba, és azóta folyamatosan alapítója, tagja vagyok valamely vállalkozásnak. 

Gürtler Szilvia vagyok. Közgazdászként diplomáztam, és az elmúlt 30 évet olyan cégeknél, és vállalkozásokban töltöttem, ahol megtanultam felépíteni, működtetni, vezetni. Hol menedzserként, hol projektvezetőként, hol szálloda vezetőként, hol üzletfejlesztőként tevékenykedtem. 

Közben két gyermeket szültem, otthont építettem, és a családi életünket igazgattam. Majd miután kirepültek a gyerekeim, feltettem magamnak a kérdést, hogy merre tovább. 

25 év elteltével nagyot váltottam. Elváltam, otthagytam a közös cégünket, elköltöztem, és alig valamivel később kiköltöztem Máltára, mindössze 100 euróval a zsebemben.

Fogalmam sem volt, hogy mihez fogok kezdeni, miben fogok tevékenykedni. 

Izgalmas, és egyszerre ijesztő is volt számomra az, hogy gyakorlatilag az összes jövedelem forrásom, ami 25 évig biztosította számomra a kényelmet, a teljes biztonságot, az eltűnt, és újra a nulláról kell építkeznem.

A kibomlást és az igazán nagy mértékű növekedést Máltán, önállóan valósítottam meg, ahol a nullából építettem fel a sokadik, és legjobban prosperáló vállalkozásomat. Itt kezdtem el magamra figyelni, magamnak és magamért teremteni. Ez pedig olyan utakat nyitott meg kint és bent is, amelyek egyre izgalmasabb irányokba visznek.

Mostanra helytől, főnöktől és időtől független vagyok, és végre azt a szabad életet élem, amiről álmodtam.

Idegen országban, idegen kultúrában tartok ott, hogy több tucat ingatlant bérlek és menedzselek hosszú távú bérbeadásra és rövid távú, szezonális bérbeadásra. Közben mentorálok, kreatív coaching programokat és továbbképzéseket tartok, és közben utazok.

Ezt az életérzést, ezt az életfillozófiát tudom átadni neked, ha velem tartasz. 

Valósítsd meg TE is!

8 éve megálmodta, idén a Siker programmal végre megvalósította. 

5 hónapja azt sem tudta, mi a terméke, mára megnégyszerezte a bevételét.

Esélytelennek látta az álom otthon megteremtését, mára azt csinosítgatja. 

Miben segíthetlek téged?

Folyamatosan megújulok. Rendszeresen találok, vagy kreálok valamilyen új irányt, új kihívást, ami frissességet, lendületet, újabb izgalmas életszakaszt hoz. 

Segítek megtalálni a pénzügyi egyensúlyodat, és magasabb szintre emelni a vállalkozásodat. 

Ahogyan én magam is többször élek meg igazán nagy fordulatokat, ugyanúgy képes vagyok változást generálni, és a kezdő löketet megadni neked. Tudom, néha félelmetes, és ijesztő soha nem tapasztalt irányba elindulni, ám azon vagyok, kísérjelek az úton, amely a te megújulásodat, felemelkedésedet, és növekedésedet hozza meg.

rólam

Életem során rengeteg céget építettem fel, és vezettem. Vállalkozói, sikerkereső szemmel nézem a világot, és folyamatosan azon jár az eszem, mely lehetőségből mit tudok elővarázsolni. Ez lehet olyan „talált” apróság is, amely mellett más akár elsétál, meg olyan nagyszabású lehetőség is, amellyel vagyonok teremthetők.

Mindig, mindenhol, mindenben és mindenkiben, így benned is meglátom az esélyt, amiből kiindulva megvalósíthatóak a legszebb és a legmerészebb terveid. 

Eredmény, hatékonyság, siker a jelszavaid vezetőként. Segítek, hogy megteremtsd, megtartsd és  tovább növekedj. 

Rólam mondták

Az, hogy én mit mesélek magamról, mindig relatív. Neked is van egy benyomásod, és a nálam különböző programokon résztv vetteknek is vannak megéléseik. Ezekből alakul ki egy összképed. Ezért hallgasd, nézd meg azoknak a véleményét is, akikkel együtt dolgoztunk. 

Örök hálám Szilvinek, mert elindított az új életemben, reményt, hitet, önbizalmat adott. Ha elcsüggedtem, feltöltött annyira, hogy boldogan látom a célomat az életemben.  

Bea

Egy új világ nyílt meg előttem. Csodás beszélgetések ….. nem is tudom elmondani, mennyi elképesztő élmény, érzés, szeretet… Nagyon köszönök mindent. 

Csilla

Köszönöm az együtt töltött időt, hogy ismerhetlek. és mindig új utakat mutatsz. Elgondolkodtatsz, inspirálsz, lendítesz, értelmet adsz annak is, aminek látszólag nincs.  

Zsuzsa

Az első pillanattól kezdve tudtam, hogy dolgunk van egymással. Nagyon jó döntést hoztam, amikor téged választottalak. Hihetetlenül erős tükröt tartasz. 

Kriszta

Köszönöm az idődet. Köszönöm, hogy új perspektívát mutattál. Kilöktél a komfortzónámból.  Vezetve voltam hozzád. Már tudom azt is, hogy miért.  

Anni

Továbbra is nézegetem a videoid, és még jobban vagyok, valamint bevonzottam h több pénzt akarok, és kedden előléptettek

Balázs

Rávilágítasz itt a lényegre, nem bántam meg, hogy hozzád fordultam segítségért! 😊 Jó kérdések, megkérdőjelezik a hitrendszereimet! Köszönöm!  

Elvisz

Nagyon tetszenek a videóid, nagyon tanulságos, ahogy kifejezed magad, megfogalmazod a mondanivalódat, mindig jegyzetelek belőle.  

Noémi

Juhuhuhuuuuuuj!

Köszönöm szépen!

Nagyon sokat segített az esti beszélgetés. 

Mondtam már,hogy imádlak!?😍

Kata

Köszönöm. Ezt is te hoztad ki belőlem. Elég volt hozzá pár szó és egy kérdés. Elengedtem a görcsös ragaszkodást, és beengedem az újat.  

Kati

A duplázó program alatt mélyreható változások kezdődtek az életemben. Rengeteget tanultam magamról meg a pénzhez fűződő viszonyomról.

Katalin

Istennek legyen hála érted, a munkáért, amit végzel, és érző szívedért! Köszönöm szépen a segítséget, az együttérző szereteted!  

Ili

Elkezdtem összeolvasztani, amolyan Nancyssé tenni az eddigi látásmódomat  a munkám és önmagam lényegével. Formálódom, amit hálásan köszönök.  

Nancy

Ezer hála a biztatásért, és hogy sikerült – hála neked – egy zárt ajtót megnyitni, ami sok ügyfelem életét fogja megváltoztatni.  Sírok örömömben, hogy végre ezt megléptem.

Gabi

Úgy érzem, senkivel nem tudtam még ilyen hatékonyan, felszabadultan együttműködni. Örülök, hogy rádtaláltam. Nekem Te vagy a legjobb!  

Rita

Kíváncsi vagy, hogyan érhetsz el ilyen sikereket te is?

Tarts velem hétfőnként egy ingyenes, 30 perces 

Pénzügyi és vállalkozói iránytűn.

Válaszokat kapsz arra, mi tart vissza a fejlődéstől, miért futod ugyanazokat a köröket, és mivel rekeszted meg magad a fejlődésben.

Éld át a Lélekrebbenést!

lélekrebbenés könyv virággal

Olvasd el önéletrajzi ihletésű könyvemet, a Lélekrebbenést, és sok-sok ponton magadra fogsz ismerni. 

A gyakorlatok elvezetnek önmagadba, és megértetnek veled sok mindent a viselkedésedről, megéléseidről.

A kérdések felszínre hoznak mélyben szunnyadó érzelmi mumusokat, amelyek a napvilágon megtisztulnak.

Kellemes olvasást, és hasznos időtöltést kívánok neked!  

 

MANNA MAGAZIN

2021-ben létrejött a Manna Magazin, amely azóta is töretlen népszerűséggel szórakoztatja olvasóit. 

A magazin lapjain interjúk, életmesék, utazások és kalandok várnak. Emellett játékos feladványok, komoly gyakorlatok mozgatják meg az agysejtjeidet. A lapszámok izgalmasak és színesek, éppannyira, mint a Manna élet, és az az életmód, amelyet megmutatok és megvalósításra kínálok neked.

Lapozz bele a lapszámokba, és csatlakozz a Manna Magazin olvasótáborához!

Kapcsolódjunk Social Media oldalaimon is

Fórumok, ahol már  hallhattál rólam

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör