Lélekrebbenés – öncoaching otthonra, e-book

Lélekrebbenés – öncoaching otthonra – coaching e-book

A coaching e-könyv tele van otthon végezhető gyakorlatokkal, amelyek akár minden napra adnak gondolkodni és fejlődni valót. Ezért is az öncoaching otthonra alcím.

Emellett különböző coaching technikákat, és a szakmai történetemet ismerheted meg. A történetem és az otthon végezhető gyakorlatok által közelebb kerülhetsz a coachinghoz, és önmagadhoz is.

A coaching e-könyv epub formátumban kapható.

A coaching e-book előrendeléssel az elsők között lehetsz, akik megkapják a könyvet!

9.90

 • Kérd most, és kedvezményesen tiéd lehet ez is:

Leírás

Az önfejlesztő gyakorlatok mellett, végigkísérhetsz engem is az élettörténetemen át a coaching e-book olvasása közben. Kezdve a gyermekkorom viszontagságaitól, az önmegismerés és önmegértés felé vezető úton. Ráláthatsz a könyvben a folyamatra, ahogyan megismerkedtem a coachinggal, és általa önismereti útra léptem. Betekintést nyerhetsz hogyan vágtam magam keresztül az ismeretlenek és a kihívások bozótjain, majd váltam olyan professzionális coach szakemberré magam is, aki mostanra közösséget és hálózatot épít.

Kívánom neked, hogy arra inspiráljon az életutam, hogy te is megkeresd általa a téged korlátozó hitrendszereidet, és kinyisd a saját kalitkád ajtaját. Inspirálódj a történetemből, a megértéseimből és végül az öncoaching technikák segítségével a nyitott ajtón te is kirepülhetsz. Ezt adja neked ez a coaching e-könyv.

Lélekrebbenés – öncoaching otthonra, e-book termékről 2 értékelés

 1. Jakab Gyöngyi

  Őszintén, annyira megsajnáltam a kicsi Szilvikét, hogy gondoltam, nem is bírom végigolvasni, de a könyv egy mágnes. Nem lehet lerakni, visz, és visz. Persze, a kíváncsiság is, hiszen, ahogy a jó mesékben is, a hős elnyeri a jutalmát.
  Szilvi, a főhős, zseniálisan szűrte át magán a megélt élményeit, sokszor, mintha egy bölcs szemével, kívülről is látta volna magát. Persze, ahogy Kierkegaard mondta, hogy az életet csak utólag érthetjük meg, de előrefelé kell élnünk.
  ÉS Szilvi, a szakember, elsajátíthatóvá varázsolta át nekünk a lelki alkalmazkodást, a megküzdés képességét, az életrevalóságot, a teljes szívvel élést.
  A megrendítő és érdekfeszítő, nagyon is „hasznos” könyv segítségével mi is túljuthatunk életünk legnehezebb időszakain, az eddig megélt életutunk mérföldköveit föltérképezve, kinyerhetjük a magunk kis gyémántjainkat.
  Az életszakaszok életkérdéseire megadott válaszaink pedig, kész Munkafüzetként!

  A saját, (egyébként évekig tartó) , TERÁPIÁNK IS LEHETne! – IGAZI ÖNCOACHING – egy tapasztalt empatikusan érzékeny, Mannát adó coach kíséretében.

  • Gürtler Szilvia

   Nagyon köszönöm Gyöngyi a szavaidat. Főként elismerés ez tőled, mint tapasztalt coachtól.

 2. Juhász Anita Diána

  Csodálatos könyv, ami valóban motiválja az olvasóját. Megmutatja nekünk, hogy mindig van tovább, mindig tovább tudunk lépni és bármit is sodor az utunkba az élet, fejlődhetünk általa.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör