Inspiráló Sikertörténetek

Amikor elindulsz az úton, hogy megírd a saját sikertörténetedet, még nem sejted, mi minden vár rád. Külső átalakulások garmada, és befelé tartó utazás, ahol megismered önmagad mélységeit, megérted a működésed mozgatórugóit és a reakcióidat. A megértésekkel egyidejűleg menet közben még a sikerről alkotott elképzeléseidet, és a vágyott céljaidat is felülírod néhányszor.

Elindulsz, hogy változtass az életeden, és útközben döbbensz rá, mi mindennel nézel szembe és mennyi mindent jelent valójában a változás. Megtapasztalod, hogy a sikerhez rögös út vezet, tele kihívásokkal, időnként lejtmenetekkel, másszor felfelé kaptatással.

Az úton folyamatosan felülírod az önmagadról alkotott eddigi elképzeléseidet és elindulsz a legmélyebb, legtitkosabb vágyaid felé. A sikerhez vezető úton megtanulsz hinni önmagadban és az álmaidban. 

Hogyan és mi minden történt azokkal, akik már elindultak az álmaik felé? Nézd meg az inspiráló sikertörténeteket. 

Valósítsd meg TE is!

Gabi a Siker program 8 hónapjáról, hullám hegyekről és hullám völgyekről. 

Móni a spanyol elvonulása alatt talált rá arra a célra, ami lelkesíti és ösztönzi. 

Joli otthagyta a főállását, majd rögtön ezt követően megduplázta a bevételeit. 

Én részt vettem Szilvinél a Duplázó programon. Azóta nemcsak duplázom, hanem sokszorozom az akkori jövedelmemet. És még nem tartok a végén. 😊
Barts Gabi
Gabi
Emotion code terapeuta
Nagyon sok jó tanácsot adsz, így mi is lassan helyrerázódunk anyagilag, betartva a tanácsaidat. Isten 1000 szeres Áldása rád a sok hasznos tanácsért.
Mariann
Jós és kártya olvasó
Most jött egy villanás, hova csöppentem...itt olyan segítők vannak te atya úr isten ....,🫨 5 pontos az övem, de még így is 😮🫣 Nem tudom, mi készül, de imádom ezt a csapatot és hálás vagyok, hogy rád találtam Szilvi 🙏❤
Kata
Körmös
Hálásan köszönöm a tegnapi alkalmat, nagyon hasznos volt számomra. Az árképzésben a héten lépni is fogok, annyira motivált lettem! Várom a következő alkalmat!
Ivett
Pszichológus

Szabadabban él, kevesebb időt tölt munkával, és a spanyol lakásait élvezi Luca. 

Judit elindult vágyai megvalósítása, és magasabb minőségű élete felé. 

Szandra megduplázta a bevételeit és azóta is folyamatos növekedésben van. 

Istennek legyen hála érted, a munkáért, amit végzel, és érző szívedért! Köszönöm szépen a segítséget, az együttérző szereteted!
Kata
Kata
Óvónő
Elkezdtem összeolvasztani, amolyan Nancyssé tenni az eddigi látásmódomat  a munkám és önmagam lényegével. Köszönöm.
Nancy
Kineziológus
Ezer hála a biztatásért, és hogy sikerült - hála neked - egy zárt ajtót megnyitni, ami sok ügyfelem életét fogja megváltoztatni.  Sírok örömömben, hogy végre ezt megléptem.
Gabi
Egészség mentor
Úgy érzem, senkivel nem tudtam még ilyen hatékonyan, felszabadultan együttműködni. Örülök, hogy rádtaláltam. Nekem Te vagy a legjobb!  
Rita
Tanítónő

8 éve megálmodta Kata, idén a Siker programmal végre megvalósította. 

5 hónapja azt sem tudta, mi a terméke, mára megnégyszerezte a bevételét Gabi.

Nancy átlépte a megálmodott bevételeit, és szárnyalásban van. 

Köszönöm Szilvi. Életem egyiklegjobb döntése volt, hogy csatlakoztam a Siker programba. Az elfogadó, együttműködő légkört is a MannaClub-ban.
Móni
HR specialista
Külön köszönet mindannyiunknak, akik választottuk Szilvia Siker programját. Elismerés önmagunknak, végtelen hála mindenért.
Edit
Access Bars kezelő
Elindulás, megindulás, beindulás, új energiák. Erősödés, megerősítés, lendület és hála, köszönet. Örülök, hogy csatlakoztam hozzád.
Évi
Mese gyógyító
Hálásan köszönöm, hogy elindítottál és folyamatosan terelgetsz az utamon. Imádom a lelkesedésedet, amivel nekünk is megmutatod, mi minden lehetséges.
Kata
Access Bars facilitátor

Andi 500.000 Ft extra bevételt teremtett és azóta is havonta folyamatosan kap.

Kata valóra váltotta legmerészebb elképzelését, és megvette álmai házát

Kata építi a saját vállalkozása alapjait, és van már ideje az álom munkájára. 

Továbbra is nézegetem a videoid, és még jobban vagyok, valamint bevonzottam h több pénzt akarok, és kedden előléptettek.
Balázs
Éttereem üzletvezető
Rávilágítasz a lényegre, nem bántam meg, hogy hozzád fordultam segítségért! 😊 Jó kérdések, megkérdőjelezik a hitrendszereimet.
Elvisz
Meditációs oktató
Juhuhuhuuuuuuj! Köszönöm szépen! Nagyon sokat segített az esti beszélgetés.  Mondtam már,hogy imádlak!?
Kata
Kereskedő
Köszönöm. Ezt is te hoztad ki belőlem. Elég volt hozzá pár szó és egy kérdés. Elengedtem a görcsös ragaszkodást, és beengedem az újat. 
Kata
Access Bars facilitátor

Ibolya álma válik valóra azzal, hogy megkezdi bio kozmetikumai árusítását. 

Krisztián átszervezte a vállalkozását, és az meghatározta az optimális üzemméretét. 

Gary a program indulásakor rögtön másfél millió forint extra bevételt generált. 

Videóidat hallgatva ebben a hónapban több mint 20000 forintot spróoltam. Köszönöm, hogy tovább erősítetted a tudatosságomat!
Andi
Nőiség mentor
Nagyon jó volt, hogy Szilvi rávilágított arra, hogy mi az, amire nem figyelek, pedig nagyon is kellene, illetve irányt mutatott arra, hogyan érhetek el több bevételt.
Kriszta
Színésznő
Szívemből szóltál ezzel a megnyilvánulásoddal, mintha csak én fogalmaztam meg. Szívből köszönöm a felismeréseket, melyekre általad jutok. 😘😉
meditállás
Edit
cukrász
Szllvi több ingyenes és némely fizetős programjában is részt vettem. Őszintén szólva lehet, hogy én nem adtam volna ingyen a sok értékes tudást...
Anikó
intuiching coach

Még több inspiráló videó a YouTube csatornán, és sikertörténetek a blogon és a Manna Magazinban. 

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör