fbpx

Kapcsolat

Köszönöm, hogy megtisztelsz a bizalmaddal.

A kapcsolat a legfontosabb ezen a világon. Abban segítelek, hogy megtaláld a kapcsolatot önmagaddal, és a vágyaiddal, hogy merj kiteljesedni, és megvalósítani önmagad.

A lenti Calendly időpontfoglaló rendszeren keresztül tudsz időpontot foglalni, ha kérdésed van, vagy bizonytalan vagy abban, hogy hol tartasz az utadon, és úgy érzed, segíteni tudlak a válaszaid megtalálásában.

Add meg az adataidat a lenti Feltáró beszélgetés linkre kattintva, és válaszd ki a számodra megfelelő időpontot. A visszaigazolásban megkapod a kapcsolódási linket, és egyéb információkat. A megadott órában kapcsolódj be a beszélgetésre.                  Köszönöm. Gürtler Szilvi

Bármilyen egyéb kérdésed van, termékkel, szolgáltatással kapcsolatosan, akkor a hello@mannacoach.com címre írj, 12 órán belül válaszolunk. 


RÓLAM

Akik ismernek, kaleidoszkópként jellemeznek, mert mindig más és más színt látnak belőlem, ahogy folyamatosan megújulok. Rendszeresen találok, vagy kreálok valamilyen új irányt, új kihívást, ami frissességet, lendületet, újabb izgalmas életszakaszt hoz az életünkbe.

 

Rólam mondták

Örök hálám Szilvinek, mert elindított az új életemben, reményt, hitet, önbizalmat adott. Ha elcsüggedtem, feltöltött annyira, hogy boldogan látom a célomat az életemben.  

Bea

Egy új világ nyílt meg előttem. Csodás beszélgetések ….. nem is tudom elmondani, mennyi elképesztő élmény, érzés, szeretet… Nagyon köszönök mindent. 

Csilla

Köszönöm az együtt töltött időt, azt, hoy ismerhetlek. és mindig új utakat mutatsz. Elgondolkodtatsz, inspirálsz, lendítesz, értelmet adsz annak is, aminek látszólag nincs.  

Zsuzsa

Az első pillanattól kezdve tudtam, hogy dolgunk van egymással. Nagyon jó döntést hoztam, amikor téged választottalak. Hihetetlenül erős tükröt tartasz. 

Kriszta

Köszönöm az idődet. Köszönöm, hogy új perspektívát mutattál. Kilöktél a komfortzónámból.  Vezetve voltam hozzád. Már tudom azt is, hogy miért.  

Anni

Maradjon meg a kapcsolat közöttünk!

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör