Lélekrebbenés - öncoaching otthonra

Útkeresés. Felismerések. Önmagadra találás. Egy élettörténet, ami által tanulhatsz, fejlődhetsz.

Az elszigeteltségből, a magányból indultam. Tele sebekkel, fájdalommal, önmardosással. A békébe, harmóniába, megengedésbe érkeztem. Így bátran kijelenthetem: bárhol tart most az életed, bármilyen körülmények között élsz, bárhány éves vagy, és bárhonnan indultál, képes vagy felállni, továbbmenni, és megvalósítani önmagadat. 

Ez a könyv a saját élettörténetemmel segít téged, miközben nem csak  fogja a kezed, hanem sorstársamként együtt száguldasz át az érzelmi hullámvasút mélyebb völgyein, hogy aztán örömmel járd be velem közösen az önmegvalósítás vérpezsdítő dombjait.

A könyvben számos öncoaching gyakorlat van, ami szelíden visz közelebb a saját megoldásaidhoz. A párhuzamosan futó élettörténetem olvasása közben úgy érzed, nem vagy egyedül, ott állok melletted.

lélekrebbenés könyv virággal

Lélekrebbenés - öncoaching otthonra

Útkeresés. Felismerések. Önmagadra találás. Egy élettörténet, ami által tanulhatsz, fejlődhetsz.

Az elszigeteltségből, a magányból indultam. Tele sebekkel, fájdalommal, önmardosással. A békébe, harmóniába, megengedésbe érkeztem. Így bátran kijelenthetem: bárhol tart most az életed, bármilyen körülmények között élsz, bárhány éves vagy, és bárhonnan indultál, képes vagy felállni, továbbmenni, és megvalósítani önmagadat. 

lélekrebbenés polcon

Lépj rá arra az útra, amely csak a tiéd, és teremts csodákat magadnak! Olyan csodákat, amelyekről mi akarunk majd olvasni és ámuldozni azon, honnan hova jutottál.

Kinek szól a könyvem?

neked, ha a következők bármelyike illik rád!

Fejlesztenéd magadat

Útkereső vagy, önmagadra szeretnél találni. Bezárkóztál, szótlan vagy, és szeretnél nyitni a világ felé. Az életutam és a gyakorlataim segítségével otthon az öncoaching által jutsz felismerésekre, megértésekre. Minden mélységből van kiút!

Érdekel más életútja

Szereted az élettörténeteket, szívesen olvasol mások fejlődéséről a buktatóktól a sikerekig. Érdekel, hogy miből lett a cserebogár, hogyan lettem visszahúzódó, zárkózott személyiségből sikeres vezető és vállalkozó.

Tartalomjegyzék


01

A GYEREKLÁNY TÖRTÉNETE
Leszámolás a múlt sebeivel

Az én történetemmel te is visszaemlékezhetsz a saját gyermekkorodra, és  feltárhatod az innen eredeztethető mintázataid gyökereit.


02

ÉBREDŐ ÖNISMERET 
Sötétből a fény felé

Tarts velem, hogy meglásd, a gyermekkorból hozott sérülések hogyan hatnak ki a felnőttkorunkra.


03

ÉLETVEZETÉS
Új élet kezdetén

A régi élet romjain nemcsak azért lehetetlen építkezni, mert romos, hanem azért is, mert te sem vagy ugyanaz a személy, aki egykoron.


04

FELSZABADULÁS
Az új élet szimfóniája

Gyere el velem Máltára, a szabadság szigetére, és fedezd fel a saját belső szabadságodat velem.


05

ÖNMEGVALÓSÍTÁS 
A jövő nyitánya

Lásd meg magadat az én álarcaim, megtisztulásom tükrében. Fedezd fel, ki rejtőzik a rengeteg sok maszk alatt. 

+

COACH GYAKORLATOK:
Öncoaching otthonra

A könyvön végigívelnek azok a coaching gyakorlatok és kérdések, amelyek az önfeltárásod és megértésed segítik.  

Milyen extrák várnak a könyvben?

Öncoaching gyakorlatok

Olyan kérdéseket és gyakorlatokat kapsz, amelyeket otthon kidolgozva, megválaszolva fejlődsz az öncoaching által .Papír, ceruza, és máris kezdheted!

Coach technikák

Olyan coach ismereteket mutatok, amikkel meglátod, hogy miről szól a coaching, miben tudok neked segíteni és hogyan dolgozom, mint coach.

Olvasd szeretettel a Lélekrebbenés. önoaching otthonra című könyvem, és engedd, hogy a személyes életutam, a megéléseim, és a történetem megérintsen és a szívedig hatoljon.  

Gürtler Szilvia vagyok, 4 éve hivatalosan is coach. Azóta építem a coach szakmában a kapcsolataimat, bővítem folyamatosan  a vállalkozásom, és segítem a hozzám fordulókat abban, hogy megtalálják a saját céljukat, és az oda vezető útjukat.

Az én hitelességem a könyvemen keresztül mutatkozik majd meg számodra is. Végigkísérheted, hogyan értem gyerekből felnőtté, és hogyan lettem coach mentalitású menedzserből igazi, professzionális coach.

Őszintén tárom fel a kezdeti kétségeket, nehézségeket, és megmutatom, mi vezetett el a sikerhez. A történetem és könyvben megosztott gyakorlatok támogatják majd a te fejlődésedet is!

Töltődj fel, fejlődj!

Mit mondanak, akik már olvasták a könyvet?
Köszönöm a bizalmad, hogy megjelenès előtt elolvashattam a könyved! Fantasztikus èlmèny volt, nagyon èrdekes, alig tudtam letenni. Nagyon szeretem a stílust, ahogy írsz, és nagyon megindító volt számomra. Elgondolkodtatott, sokszor meglepett, néhányszor megfacsarta a szívem, de leginkább azt hiszem, reményt és felismeréseket ad!
Krisztina H.
Designer
A könyvedet olvasva megértettem a saját édesanyám drámáját. Tudom, hogy a nagyszüleim idejében az emberek nem élhették át az érzelmeiket, ezért sokan nem tudtak lelkileg ott lenni a gyermekeiknek. De a könyved által most megelevenedett a múlt, és új megvilágításba került. Már látom, hogy mi a feladatunk! Mernünk kell messzebbre repülni, mint a szüleinknek.
Dóri
Manager
Azért örültem nagyon Szilvi könyvének, mert kevesen osztják meg az "utat" ilyen részletességgel. Talán éppen ezért valamilyen téves hiedelem folytán hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a segítőknek nem lehetnek problémáik, ők már valamilyen csoda folytán felette állnak a dolgoknak, nekik minden jól sikerül. Fogalmunk nincs a megtett út nehézségeiről, a lépések súlyáról, a félelmekről. Szilvi pont ezt az utat ismerteti, hogy honnan indult, és miken ment keresztül azért, hogy ma az legyen, aki. Soraival elképesztő erőt és biztatást ad.
Kriszta
Krisztina Z.
Support

Téged is várlak nagyon nagy szeretettel olvasóim táborába.

lélekrebbenés könyv

Miért vedd meg a könyvet?

Inspirációt, támogatást ad

Az a gyermek, aki bezárkózott, és senkihez nem szólt, most közösséget épít – veled is megtörténhet!

Tapasztalt szakértő szakmai útja

Hozzájuthatsz egy szakértő coach tudásához, tapasztalatához.

Elérhető áron hozzáférhető

Csomagtól függően mindössze 9 – 12 Euróért a tied lehet ez a tudás anyag.

Garanciát nyújtok

100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok! Mert hiszem, hogy ez a könyv tényleg a segítségedre lesz.

Elérheted az álmaidat

Ne halogasd tovább az álmaid elérést! Rendeld elő a könyvet!

Rendeld elő a kedvenc formátumodban

vagy akár mindegyikben

E-Book

Papír könyv

Hangoskönyv

GYIK

Egyelőre igen, 2021. tavaszán várható a papír formátumú megjelenés. 

Igen, a hangoskönyv változat is elérhető 2021. áprilisától.

Azért, mert máltai vállalkozó vagyok, és az itteni szabályok szerint értékesítek és adózok. 

Igen, ezzel segíted a mnkámat, én pedig folyamatosan részleteket küldök neked a könyvből, és információkat a megjelenésről. 

Igen, válaszd a kártyával fizetés opciót a rendelésednél, és az adataid megadása után automatikusan fizethetsz bármely bankkártyáddal.

Kérdésed van? Írj üzenetet!

12 órán belül válaszolok a kérdésedre. Üdv.: Szilvi

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör