fbpx

12 hónap alatt felépítjük/stabilizáljuk a vállalkozásodat, megsokszorozzuk a bevételed, és átalakítjuk az életed.

Mindegy, hogy honnan indulsz, milyen végzettséged van, és mit dolgozol éppen. Az elmúlt időszak tapasztalatai azt mutatják, hogy tudati váltással, elszántsággal sikerül átalakítanod az életedet. Úgy állítottam össze a Sikerprogram  mentor csomagot, hogy bármilyen helyzetben is vagy, egy év alatt megtöbbszörözzük a jövedelmed, méghozzá kevesebb, és hatékonyabb tevékenységekkel, mint eddig.

Itt az ideje kiszakadni a mátrixból és újraprogramozni az életed, amelyben újra te vagy a főnök!

Eleged van abból, hogy csak dolgozol, mint egy robot, mégsem jutsz előre?

Belefáradtál abba, hogy nem tudod megengedni magadnak, amire vágysz, és csak azért dolgozol, hogy ne legyen probléma a számlákkal, és az alapvető megélhetéseddel?

Ez talán már a sokadik csodaszolgáltatás, amit látsz, és amiről azt reméled, hogy egy csettintésre megoldja az összes problémád.

Talán nem örülsz annak, ha azt mondom, semmi, így ez sem megy egy csapásra. Kemény,  elkötelezett, kitartó munka és cselekvés juttat el a célodig.

A Sikerprogram moduljait a korábbi programjaimon szerzett tapasztalatok alapján állítottam össze, kiegészítve, tovább fejlesztve azokat, annak mentén, amivel az elmúlt években több tucat embernek segítettem gyökeresen megváltoztatni a hozzáállását és a vállalkozását a Sikerprogram által. 

Itt van például Kata, aki a Siker program első fél éve alatt eljutott egyik legnagyobb vágya megvalósításához. 

6 hónap alatt ott tart, hogy nemhogy egy házat, hanem egyből kettőt vásárol.  

Ő maga ezt így fogalmazza meg: „Semmi nem változott bennem, csak a szemléletem.”

Nos, ez a semmi a minden. Gondolati váltással az egész életed irányát megváltoztatod.  

A világtörténelem során még sosem volt lehetőséged olyan könnyen pénzt keresni, mint manapság. 

 

Lehetőségek vesznek körül, amelyekből bármelyiket megvalósíthatod kitartással, tudással, és a Sikerprogram segítségével

A valódi különbség a között, hogy megvalósítod-e a céljaidat, vagy frusztrációban éled tovább az életedet, az mindössze az elhatározásod.

Minden vállalkozó elindult valahol, és útközben tanulta meg, az útját szegélyező kihívások által, hogy mennyi mindenre képes, és mennyi mindent tud kezelni.  

Senki nem úgy született, hogy kisujjában volt a tudás, amivel vállalkozásokat, és óriási vagyonokat épített fel. Menet közben sajátították el. Márpedig ha ők meg tudták tanulni, akkor te is képes vagy rá!

Így gondolkodott Kata is, aki a hobbijából kíván extra bevételt teremteni, hogy mielőbb elindíthassa álmai vállalkozását, a lakberendezési tanácsadást.

A Siker program félidejénél már egy komoly értékű megbízás áll előtte. 

Ahogy ő fogalmazott: „Fel merem vállalni, hogy mivel szeretnék foglalkozni. Az, hogy részt vehetek ezen a programon, nagyon sokban hozzájárult ehhez.”

Ha úgy érzed, hogy nem becsülnek meg a munkahelyeden kellően, 

Nem kapod meg azt a fizetést, ami méltányosan arányosnak érzel a munkádért,

Mégis azt érzed, ha ez a munka nincs, akkor összedől az életed,

Megszűnik a biztonság,

Kicsúszik a kezed közül az irányítás, akkor

itt az ideje kezedbe venned a sorsod, és elindítani, vagy felskálázni a vállalkozásod, a jövedelmed megsokszorozáásával.

Nagyzónak tűnhetnek ezek a számok, ám te is láthatod, hogy világszerte emberek milliói élnek meg a saját hobbijukból és teremtenek elérhetetlennek tűnő vagyonokat az internet segítségével.

Saját online webáruház, szaktudásuk értékesítése, szabadúszói szakmák, videók készítése, blog oldalak írása…

Ez csak néhány olyan lehetőség, ami emberek millióinak életét változtatta már meg, mindezt úgy, hogy helytől, időtől, főnöktől függetlenül, élvezettel teszik a dolgukat.

A MannaCoach Siker programjával felépítjük, és magasabb szintre emeljük a vállalkozásodat

A programjaimon résztvevők sikerei mutatják, hogy milyen könnyedén el tudták érni az anyagi függetlenséget, annak a vezérelvnek a mentén, amit megmutattam, és ami mentén haladhattak.

Életem során cégeket építettem fel, embereket és projekteket vezettem, és emeltem magas szintre a vállalkozásaikat. Siker kereső szemmel nézem a világot, és azt figyelem, melyik lehetőségből mit tudok elővarázsolni. Ez lehet olyan „talált” apróság is, amely mellett elsétálnál, meg olyan nagyszabású lehetőség is, amellyel vagyonokat teremthethetünk.

Biztosra veheted, hogy benned is meglátom a ragyogást, amiből kiindulva megvalósítjuk a legszebb és a legmerészebb terveidet is. 

Gürtler Szilvia – Közgazdász, Vállalkozás építő, Vállalkozás fejlesztő, Pénzügyi Mentor, Nemzetközi Minősített Coach

Tedd meg az anyagi és érzelmi függetlenség felé vezető első lépést!

A vállalkozás megnyitja a kaput számodra ahhoz, hogy függetlenné váljál. Mert bár azt gondolhatod, a főállású jövedelmed biztonságot jelent számodra, ezzel egy időben függőségben is tart. A vállalkozás bizonytalanságot jelenthet számodra, és ezzel elijeszthet, mégis, szinte az egyetlen lehetőséget adja az anyagi és szellemi függetlenség eléréséhez. Ha megnézed, a világ leggazdagabb emberei vállalkozásból építették a vagyonukat. Amikor tőzsdézel, vállalkozások potenciáljára építesz. Amikor a főállásodban dolgozol, mások vállalkozását építed. Rajtad múlik. Tedd meg az első lépést a növekedésed, szabadságod, és függetleneséged felé! 

Mikor való neked a Sikerprogram, és milyen élethelyzetben vágj bele?

Hogy épül fel a Sikerprogram?

1-2. hónap:

Meghatározzuk a célodat, és felvázoljuk az utakat, amelyekkel eléred azt. Azon akadályokat, amelyek miatt eddig nem jutottál még oda, speciális  szemléletformálási eszközökkel feloldjuk. 

3-5. hónap:

Ezt követően, amikor már színtiszta a cél, és kristálytiszta a miért, nekivágunk a bevételeid növelésének, a kifejezetten pénzügyi tudatosságot formáló Duplázó program segítségével. 

6-7. hónap

Gyakorlatba ültetjük, és megvizsgáljuk, hogy miképpen tudod stabilan integrálni az életedbe az eddig elsajátítottakat. Megtanulod különböző vállalkozás-támogató rendszerek használatát.

8-10. hónap:

Összeállítjuk a kommunikációs programodat, online média jelenléted, e-mail marketinged, és kialakítjuk azokat a folyamataidat, amelyek a leginkább támogatják a növekedési elképzeléseidet.

11-12. hónap:

Stratégiai tervet készítünk, hogy elsajátítsd a rendszer szintű gondolkodást. Megtanulod, hogyan gondolkodj az egyszemélyes vállalkozói attitüd helyett vállalkozásban. 

Milyen módokon támogatlak?

1 évet beletenni az életedből valamibe…

 

Elsőre soknak, riasztónak tűnhet az egy évi közös munka. Pedig gondolj csak bele, most mit csinálsz.

45-50 évet raksz bele valamibe, amiről elhitették veled, hogy működő rendszer. Mit érzékelsz menet közben? Azt, hogy te valami egészen másra vágysz. Eszedben sincs még további éveket beleölni valamibe, amiből teljesen más sül ki, mint amit te akarsz.

A tanulj fiam, és egy jó munkahelyen majd megöregszel, szép nyugdíjat kapsz ideája már a múlté. Alig akad olyan hely, ahol díjazzák a hosszú távon ott dolgozó munkavállalókat, a nyugdíj ígérete egyre messzebbi távolságban, és az élet, amire azt mondták, hogy boldoggá tesz, korántsem váltja be a hozzá fűzött reményeket. 

Valóban, ez a világ már egy más világ, és ha még a régi rendszerben gondolkodsz, akkor nemhogy egy év, hanem tíz is kevés ahhoz, hogy magadtól kilépj, és más életet teremts.

Ha most elkezded, egy év múlva már biztosan másképpen élsz, és milliókat viszel haza. Az eredményeket pedig emcsak egy év múlva látod meg, hanem már az első egy-két hónapo után. Így nemhogy ingyen van neked a program, hanem még extra jövedelmet is termelsz általa. 

Nos, van egy éved arra, hogy minimum huszat megspórolj? 

Gary kétségekkel telve indult el a Sikerprogramon. Mi vitte rá arra, hogy mégis belevágjon?

Majd Sikerprogramba csatlakozása után rögtön az első héten 1,5 Mio forint extra jövedelmet ért el az amúgy is közel milliós nagyságrendű bevétele fölött.   

Az ő szavaival: „Már egy-két alkalom alatt Szilvi felülírta az attitűdömet, és brutális, hogy mekkora változást értünk el ezáltal.”

A program első kézzelfogható eredménye a bevételeid duplázása

Bármit is dolgozz most, elvégeztem helyetted a kemény munkát, ezért ha követed a gyakorlatias útmutatásom, akkor relatív rövid idő alatt felépíted a működő vállalkozásod, ami megfelelő többszörös bevétel növekedést jelent majd számodra.

A Sikerprogram során nagyon alaposan kidolgozzuk a célod, és megvizsgáljuk az oda vezető eszközöket. A hogyanról a Duplázó program gondoskodik, a rendszert pedig az Emelkedj program adja meg hozzá. Mire felocsúdsz, ripsz-ropsz eltelik majd egy év, te pedig egy működő, könnyedén jövedelmet termelő rendszert építesz fel magadnak, amivel a vágyaid megvalósítása egycsapásra egyszerűnek látszik. 

Judit már belevágott, és a Duplázó programon elért eredményeit magasabb szintre kívánja emelni.

Az ott elért havi 100.000 forint extra jövedelem csak kóstoló volt számára, fő célja egy önálló vállalkozás felépítése. 

Judit hálás, mert ahogy mondja: „Rátapintottál a lényegre, és nagyon gyakorlatias hozzáállást kaptam. „

Vedd komolyan magad! 

 

Akkor dolgozzunk együtt, ha komolyan gondolod az életmód váltást, a bőségtudatos gondolkodást. Ez nem csak egy dogma, amit könyvekből, idézetekből megtanulva szajkózol, hanem egy egészen más létforma, bőségtudatos gondolkodással. 

Ha belevágsz, garantáltan másképp fogsz élni nagyon hamar. Mások lesznek a prioritásaid, és ez a kapcsolataidra is hatással lesz. 

Belevágunk, hogy megháromszorozzuk, négyszerezzük a jövedelmed? 

Nekilátunk, hogy kevesebb munkával több pénzt teremts?

Készen állsz? 

Az emberek 98%-ának nehézséget okoz a jövedelmét növelni a megfelelő segítség nélkül. 

Még a rutinos vállalkozók nagy százaléka sem jut el az anyagi függetlenségig, és megreked egy bizonyos bevételi szinten. Ugyanez vonatkozik a munkavállalókra, akkor is, ha a karrierlétrán szépen lépkednek felfelé. 

Miért? Senki nem tanította meg nekik, hogyan teremtsenek több pénzt úgy, hogy ezzel arányosan a kemény munka és befektetett idő nem növekszik. Számodra azonban van más út. 

Megmutatom, mit tettem, hogy közel nulláról pár év alatt havi több ezer Eurós jövedelemre tegyek szert. Ami még fontosabb: megmutatom, hogyan érik el ugyanezt ügyfeleim, és hogyan érheted el te is mindezt, ugyanazokat a lépéseket alkalmazva, amivel én ide eljutottam.

Gürtler Szilvia
Sikerprogram

Spórolj meg magadnak több évnyi költséges próbálkozást! Használd a bevált módszerem, ami már bizonyított! 

Miért pazarolnál éveket és próbálnád nyögve-nyelve egyedül megoldani a problémáid? Rengeteg időt spórolhatsz és eredményes lehetsz, ha megfogadod a szakértői útmutatást és használod a már jól bevált módszereimet az anyagi függetlenség eléréséhez.

Készen állsz, hogy megduplázd a jövedelmed a lehető legrövidebb idő alatt? Most azért tehetsz, hogy több szabadidőd legyen, biztonságban érezd magad és végre megélhesd a vágyaid több évnyi kemény munka befektetése nélkül. 

BÓNUSZOK

A kurzus felületen videók, e-bookok, hanganyagok, kurzusok és egyéb kiegészítő tartalmak várnak arra, hogy feldolgozd őket. 

Indulj el a vállalkozásod felé!

Emeld magasabb szintre a vállalkozásodat!

Értéke: 390 Euro

A Siker program 12 hónapja alatt két alkalommal személyesen, 4 órás élő workshopon találkozunk Budapesten. 

Tapasztalj a gyakorlatban!

Kapcsolódj, alakíts ki gyümölcsöző együttműködéseket!

Értéke: 89 Euro

A Siker program teljes időtartama alatt MannaClub tagság.

Mutasd be a vállalkozásodat, és találj partnerekre, támogató kapcsolatokra a tagság körében és ajánlásaiból.  

Növeld a vállalkozásod kapcsolati tőkéjét!

Teszteld le a vállalkozási ötleteidet!

Értéke: 139 Euro

mannaclub tagság
jövőkép

Milyen képességekkel és lehetőségekkel érkezel? Mire nyílik meg a kapu számodra a születési képleted alapján? Asztrológiai elemzés, hogy lásd, a csillagok miképpen segítenek. 

Láss rá a születésedkor kapott ajándékaidra! 

Kapcsolódj önmagaddal és láss rá saját értékességedre!

Értéke: 89 Euro

Bónuszok össz értéke: 707 Euro

Golyóálló és 100%-os Elégedettségi Garancia

Talán nem sok coachnál találkozol garanciával, Én azért vállalom mégis, mert biztosan tudom, hogy ha jelen vagy a csoport programokon, és elvégzed a feladatokat, akkor Neked is sikerül a duplázás, mint ahogy eddig is mindenkinek, aki részt vett a programomon.

A  Sikerprogramba való belépéseddel teljes biztonsággal fektetsz magadba, hiszen elégedettségi garanciát nyújtok. Abban a nagyon valószínűtlen esetben, ha mindent tisztességesen elvégzel, és mégsem vagy elégedett az eredményekkel, akkor ingyen foglalkozom veled személyesen 2 alkalommal. Ha ezek után sem vagy elégedett, az utolsó forintig visszatérítem a befektetésed. 

Vedd Igénybe Az INGYENES És Kötelezettségmentes 20 Perces Konzultációt Most (Alapáron 33 Euro – 12 E Ft)

Az elköteleződésmentes beszélgetés során kifejezetten a Te helyzetedről beszélünk, és megmutatom, hogyan tudok segíteni abban, hogy a lehető legrövidebb idő alatt kimagasló növekedést érj el.

Röviden összefoglalom mit kapsz az INGYENES konzultáció során…

Ez a konzultáció KIZÁRÓLAG akkor szól neked, ha komolyan gondolod az anyagi függetlenség elérését, és vállalkozásod beindítását a lehető legrövidebb idő alatt. Emiatt (is) a jelentkezők száma limitált. Foglalj be egy időpontot most, hogy bebiztosítsd a helyed a konzultációra.

További visszajelzések

Siker program visszajelzés
Siker program visszajelzés

Itt Már Hallhattál Rólam

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör