12 hónap alatt felépítjük/stabilizáljuk a vállalkozásodat, megsokszorozzuk a bevételed, és átalakítjuk az életed.

Ideje kiszakadni a mátrixból és átprogramozni az életed, amiben újra te leszel a főnök!

Okés, elképzelted, hogy kezedbe veszed az életed. Neked aztán senki ne mondja meg, mit csinálj, majd te kitalálod, és megvalósítod! Majd te megmutatod, hogyan kell ezt csinálni!

Elindulsz a vállalkozás rögös útján, majd egyszercsak….

azt veszed észre, hogy nemhogy nagyobb szabadságod van, hanem jóval többet dolgozol, mint a főállásodban, méghozzá jócskán alacsonyabb jövedelemért.

Hé… álljon meg a menet! Te nem így képzelted. Azt senki nem mondta, hogy te leszel saját magad főnöke, alkalmazottja, és még öt másik munkatársa is, és lótsz-futsz egész nap mindenfelé, döntéseket hozol, szervezel, kiszolgálsz, terméket fejlesztesz, értékesíted, könyvelővel egyeztetsz és a többi…

Esténként hulla fáradtan zuhansz be az ágyba, és még az elalvás előtti legutolsó gondolatod is a következő napi feladatokon, és megoldandó kihívásokon pörög.

Erre bizony nem készültél: mindennaposak a döntési helyzetek, a napi felelősség óriási teherként nehezedik a válladra, miközben a problémákra felmerülő megoldások kreativitást igényelnének.

A kétségbeesés kerülget, mert egyik lyukat tömöd be a másik után, mégis azt érzed, sosem éred utol magad. 

A fizetésed meg sem közelíti a főállásod jövedelmét, lassan már a családodat is alig látod, mégis: eszedben sincs feladni, hiszen a vállalkozásod a dédelgetett álmod, a kicsinyed. 

Elkezdesz körülnézni, milyen segítséget vegyél igénybe, hogy kilábalj a helyzetből. Tudod, érzed, hogy benned és a vállalkozásodban is több van annál, mint amit kihozol belőle. 

A sikeres üzlet alapfeltétele a céljait és önmagát egyaránt ismerő vállalkozó.  

 

Egy vezető számára elengedhetetlen a tudatosság, és az önismeret, ami teljesen másfajta gondolkodásmódot kíván, mint amit az alkalmazotti létben elvár a munkáltató.
Vállalkozást vagy bármilyen szervezetet vezetni azt jelenti, hogy készen állsz arra, hogy minden helyzetben jelen legyél. 
 
Vezetőként is ember vagy, aki a magánéleti kihívásai mellett az üzleti életben is meg akarja mutatni, mire képes. Ez sokszor elképesztő feszültséggel, frusztrációval jár, amit ráadásul tetéz a vállalkozói magányosság érzése. 

Kivel is beszélhetnéd meg? Ki az, aki utat mutat?  

35 év vállalkozói tapasztalata alapozza meg, hogy a tudatos vezetővé válásban, és a vállalkozásod stabil szerkezeti megalapozásában segítselek.

Tedd meg az anyagi és érzelmi függetlenség felé vezető első lépést!

A vállalkozás megnyitja a kaput számodra ahhoz, hogy függetlenné váljál. Mert bár azt gondolhatod, a főállású jövedelmed biztonságot jelent számodra, ezzel egy időben függőségben is tart. A vállalkozás bizonytalanságot jelenthet számodra, és ezzel elijeszthet, mégis, szinte az egyetlen lehetőséget adja az anyagi és szellemi függetlenség eléréséhez. Ha megnézed, a világ leggazdagabb emberei vállalkozásból építették a vagyonukat. Amikor tőzsdézel, vállalkozások potenciáljára építesz. Amikor a főállásodban dolgozol, mások vállalkozását építed. Rajtad múlik. Tedd meg az első lépést a növekedésed, szabadságod, és függetleneséged felé! 

Felépítjük, és magasabb szintre emeljük a vállalkozásodat

A programjaimon résztvevők sikerei mutatják, hogy milyen könnyedén el tudták érni az anyagi függetlenséget, annak a vezérelvnek a mentén, amit megmutattam, és ami mentén haladhattak.

Életem során cégeket építettem fel, embereket és projekteket vezettem, és emeltem magas szintre a vállalkozásaikat. Siker kereső szemmel nézem a világot, és azt figyelem, melyik lehetőségből mit tudok elővarázsolni. Ez lehet olyan „talált” apróság is, amely mellett elsétálnál, meg olyan nagyszabású lehetőség is, amellyel vagyonokat teremthethetünk.

Biztosra veheted, hogy benned is meglátom a ragyogást, amiből kiindulva megvalósítjuk a legszebb és a legmerészebb terveidet is. 

Korábbi tapasztalataimra, és ügyfelekkel történő együtt munka alapján állítottam össze a Siker programot, amely rengeteg gyakorlati útmutatást tartalmaz, és a való világban történő építkezésedet támogatja. 

Gürtler Szilvia – Közgazdász, Vállalkozás építő, Vállalkozás fejlesztő, Pénzügyi Mentor, Nemzetközi Minősített Coach

Sikeres vállalkozók

Itt az ideje kezedbe venned a sorsod, és elindítani, vagy felskálázni a vállalkozásod, a jövedelmed megsokszorozásával.

Ijesztőnek és elképzelhetetlennek tűnhetnek ezek a számok még, ám te is láthatod a visszajelzésekből, hogy a Siker program résztvevői mi mindent teremtettek már meg maguknak szaktudásuk értékesítésével, szemléletük megváltoztatásával. 

A program során minden pillanatban támogatást kapsz. Egyéni, csoportos találkozóinkon, vagy e-mail formájában ott vagyunk veled, és vezetünk végig a folyamaton. 

Kata is a hobbijából kívánt extra bevételt teremteni, hogy mielőbb elindíthassa álmai vállalkozását, a lakberendezési tanácsadást. A Siker program félidejénél már egy komoly értékű megbízás áll előtte. 

Ahogy ő fogalmazott: „Fel merem vállalni, hogy mivel szeretnék foglalkozni. Az, hogy részt vehetek ezen a programon, nagyon sokban hozzájárult ehhez.”

Mikor való neked a Sikerprogram, és milyen élethelyzetben vágj bele?

1-2. hónap:

Meghatározzuk a célodat, és speciális átalakítjuk a vállalkozói szemléletedet

3-5. hónap:

Ezt követően, amikor már színtiszta a cél, és a miért, nekivágunk a bevételeid növelésének.  

6-7. hónap

Bevezeted és megtanulod  vállalkozás-támogató rendszerek használatát.

8-10. hónap:

Összeállítjuk a kommunikációs programodat, média jelenléted, e-mail marketinged. 

11-12. hónap:

Stratégiai tervet készítünk, hogy elsajátítsd a rendszer szintű gondolkodást. 

Milyen módokon támogatlak?

1 évet beletenni az életedből valamibe…

 

Elsőre riasztónak tűnhet. Pedig csak gondolj bele, most mit csinálsz.

45-50 évet raksz bele valamibe, amiről elhitették veled, hogy működő rendszer. Mit érzékelsz menet közben? Azt, hogy te valami egészen másra vágysz. Eszedben sincs még további éveket beleölni, mert pontosan látod, hogy abból valami egészen más sülhet csak ki, mint amit te akarsz.

A „tanulj fiam, és egy jó munkahelyen majd megöregszel, és jó nyugdíjat kapsz”  ideája már a múlté. Alig akad olyan hely, ahol díjazzák a hosszú távon ott dolgozó munkavállalókat, a nyugdíj ígérete egyre messzebbi távolságban, és az élet, amire azt mondták, hogy boldoggá tesz, korántsem váltja be a hozzá fűzött reményeket. 

Ez a világ már egy másik világ, és ha még a régi rendszerben gondolkodsz, akkor nemhogy egy év, hanem tíz is kevés ahhoz, hogy magadtól kilépj, és más életet teremts.

Ha most elkezded, egy év múlva már biztosan másképpen élsz, és milliókat viszel haza. Az eredményeket nemcsak egy év múlva látod meg, hanem már az első egy-két hónap után. Így nemhogy pillanatok alatt megtérül a programba való befektetésed, hanem még extra jövedelmet is termelsz általa. 

Van egy éved arra, hogy minimum huszat megspórolj? 

Gary kétségekkel telve indult el a Sikerprogramon. Mi vitte rá arra, hogy mégis belevágjon?

Majd Sikerprogramba csatlakozása után rögtön az első héten 1,5 Mio forint extra jövedelmet ért el az amúgy is közel milliós nagyságrendű bevétele fölött.   

Az ő szavaival: „Már egy-két alkalom alatt Szilvi felülírta az attitűdömet, és brutális, hogy mekkora változást értünk el ezáltal.”

Az emberek 98%-ának nehézséget okoz a jövedelmét növelni a megfelelő segítség nélkül. 

Még a rutinos vállalkozók nagy százaléka sem jut el az anyagi függetlenségig, és megreked egy bizonyos bevételi szinten. Ugyanez vonatkozik a munkavállalókra, akkor is, ha a karrierlétrán szépen lépkednek felfelé. 

Miért? Senki nem tanította meg nekik, hogyan teremtsenek több pénzt úgy, hogy ezzel arányosan a kemény munka és befektetett idő nem növekszik. Számodra azonban van más út

Megmutatom, mit tettem, hogy közel nulláról pár év alatt havi több ezer Eurós jövedelemre tegyek szert. Ami még fontosabb: megmutatom, hogyan érik el ugyanezt ügyfeleim, és hogyan érheted el te is mindezt, azokat a lépéseket alkalmazva, amivel ide eljutottam.

Gürtler Szilvia

Nekik már sikerült

Sikerprogram

Spórolj meg magadnak több évnyi próbálkozást! Használd a bevált módszerem, ami már bizonyított! 

Miért pazarolnál éveket és próbálnád nyögve-nyelve egyedül megoldani a problémáid? Rengeteg időt és pénzt spórolhatsz, miközben jóval eredményesebb lehetsz, ha megfogadod a szakértői útmutatást és használod a már jól bevált módszereimet az anyagi függetlenséged eléréséhez.

Készen állsz, hogy megsokszorozd a potenciálodat és a jövedelmed a lehető legrövidebb idő alatt? Most azért tehetsz, hogy több szabadidőd legyen, biztonságban érezd magad és végre megélhesd a vágyaid több évnyi kemény munka befektetése nélkül. 

BÓNUSZOK

A kurzus felületen sehol máshol nem elérhető hasznos videók, e-bookok, hanganyagok, kurzusok és egyéb kiegészítő tartalmak várnak arra, hogy feldolgozd őket. 

Indulj el a vállalkozásod felé!

Emeld magasabb szintre a vállalkozásodat!

Értéke: 390 Euro

A Siker program 12 hónapja alatt két alkalommal személyesen, 4 órás élő workshopon találkozunk Budapesten. 

Tapasztalj a gyakorlatban!

Kapcsolódj, alakíts ki gyümölcsöző együttműködéseket!

Értéke: 119 Euro

A Siker program teljes időtartama alatt MannaClub tag is leszel.

Mutasd be a vállalkozásodat, találj partnerekre, támogató kapcsolatokra és ügyfelekre a tagság körében és ajánlásaiból.  

Növeld a vállalkozásod kapcsolati tőkéjét!

Teszteld le a vállalkozási ötleteidet!

Értéke: 189 Euro

jövőkép

Milyen képességekkel és lehetőségekkel érkezel? Mire nyílik meg a kapu számodra a születési képleted alapján? Asztrológiai elemzés, hogy lásd, a csillagok miképpen segítenek. 

Láss rá a születésedkor kapott ajándékaidra! 

Kapcsolódj önmagaddal és láss rá saját értékességedre!

Értéke: 59 Euro

A Siker program során az üzletépítés mellett a lelki egészségeddel, és érzelmi megéléseiddel is foglalkozunk.

Ezért mind a csoportos, mind az egyéni alkalmakon alternatív segítő szakemberek támogatnak.  

Számolj le a korlátozó, lehúzó tényezőkkel!

Emelkedj magasabb érzelmi szintre!

Értéke: 589 Euro

hála ereje

Beszéljük át a részleteket egy 20 Perces Siker Konzultáción

A konzultáció során kifejezetten a Te helyzetedről beszélünk, és megmutatom, hogyan tudlak segíteni abban, hogy a lehető legrövidebb idő alatt kimagasló növekedést érj el.

Ez a konzultáció KIZÁRÓLAG akkor szól neked, ha komolyan gondolod az anyagi függetlenség elérését, és vállalkozásod beindítását a lehető legrövidebb idő alatt. Emiatt (is) a jelentkezők száma limitált. 

Golyóálló és 100%-os Elégedettségi Garancia

A  Sikerprogramba való belépéseddel teljes biztonsággal fektetsz magadba, hiszen elégedettségi garanciát nyújtok. Abban a nagyon valószínűtlen esetben, ha mindent tisztességesen elvégzel, részt veszel a csoportos és egyéni találkozókon, és mégsem vagy elégedett az eredményekkel, akkor ingyen foglalkozom veled személyesen 2 alkalommal. Ha ezek után sem vagy elégedett, az utolsó centig visszatérítem a befektetésed. 

VÁLJ VÁLLALKOZÓVÁ!

Alkalmazottból vállalkozó kihívás

Tudd le az alkalmazottból vállalkozóvá válás 5 legfontosabb lépését 5 nap alatt!

Gürtler Szilvia - Ingatlanbefektető, Coach és Közgazdász vezetésével

Indulj el életed talán legjövedelmezőbb útján, anélkül, hogy otthagynád a jelenlegi munkahelyed vagy befektetést eszközölnél.

Egyszerűen töltsd ki az adataid, és rögtön, majd egy perc alatt tudsz csatlakozni a kihíváshoz. (Nem küldünk spam leveleket, az adatokra a nagyértékű nyereményjáték miatt van szükség)

Gürtler SzilviaIngatlanbefektető, Pénzügyi Mentor, Nemzetközileg Elismert Coach

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör