Siker Alap program

MannaClub tagság 6 hónapos időtartama alatt egy olyan vállalkozói, üzleti közösség, és milliomos elme társaság tagja lehetsz, amelynek lényege a kapcsolódás, a megosztás és a támogatás. A tagság folyamatosan megújítható újabb fél éves időtartamra.

A vállalkozásodat építő kérdéseket, támogató ötleteket kapsz, és kiépíthetsz együttműködéseket, amelyek magasba reptetik a vállalkozásodat. Ez az a hely, ahol megoszthatod a még kezdeti stádiumban járó elképzeléseidet is.

 

199.00

Leírás

Akkor is várunk a tagságba, ha még csak gondolkodsz a vállalkozás indításon, hiszen hol máshol kaphatsz javaslatokat, ötleteket, mint egy olyan társaságban, ahol főként vállalkozók vannak jelen? Gyere és dobd be az elképzeléseidet, mi pedig segítünk tovább fűzni, és akár megvalósítani is azokat.

MannaClub tagság

keretében minden hónap utolsó csütörtök délután 17 órakor találkozunk egy vállalkozás építő találkozóra.

Hozd magaddal a kávédat, teádat, reggelidet, mert ugyan a  találkozók a zoom felületén, online zajlanak, mégis kötetlen, barátságos légkörben, ahol virtuálisan együtt reggelizünk. Itt megismerkedsz a többi klubtaggal, bemutathatod a vállalkozásod, vagy vállalkozás ötleted, ajánlásokat adhatsz és kaphatsz, miközben kapcsolatokat építesz ki.

Találkozzunk minden hónap utolsó csütörtök délutánján 17 órakor, hogy tovább építsük az üzleti mentalitásodat, vagy a vállalkozásodat!

Mit ad a MannaClub tagság?

Ebbe a klubba akkor is érdemes becsatlakoznod, ha nem tudsz minden alkalmon élőben jelen lenni. Már a felvételek is ötleteket, és kapcsolatépítési lehetőséget adnak számodra. Emellett minden találkozóra készítünk egy munkafüzetet és felveszünk egy hozzá kapcsolódó podcast adást, ahol megmutatjuk, hogyan használd a füzetet, és mire érdemes figyelned a vállalkozás során.

Ezek a munkafüzetek felkészítenek a vállalkozásod bemutatására, alap menedzsmentjére, és érintenek olyan főbb kérdéseket, amelyekkel vállalkozóként renszeresen találkozol.

Címlista

Minden résztvevő MannaClub tag elérhetőségét kiküldjük neked, ami már önmagában hatalmas érték.

Mennyiért vásárolnál egy olyen címlistát, ahol élő, értékes vállalkozók, vagy lelkes vállalkozás-építők nevei és elérhetőségei szerepelnek?

Elárulom: több száz euróért.

Vagy mennyiért csatlakoznál be egy nemzetközi üzleti csoportba?

Jól gondolod. Több ezer euróért.

Ehhez képest a MannaClub tagság éves jogosultságot ad, azaz 12 hónapig, 12 alkalom időtartamára érvényes. Ez azt jelenti, hogy alkalmanként pár euroért olyan üzleti megoldásokat láthatsz és kaphatsz, és olyan üzleti kapcsolatokat köthetsz, amelyek ennek több-ezerszeresét érik számodra.

Bármely Sikerprogram résztvevőként ajándék tagságod van a Sikerprogram időtartamára.

Részletesebb információkat a MannaClub oldalán találsz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Siker Alap program” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör