MannaClub tagság – Siker konzultáció

Örömmel vettük elköteleződésed, valamint érdeklődésed a vállalkozói tudatosságod növelése, és a Siker program iránt.

A termék megvásárlásával elérhetővé válik számodra az egyéni Siker konzultációs időpont foglalás linkje.

Emellett ajándék 1 hónap tagságot kapsz a MannaClub vállalkozói, üzleti közösségébe. Lejjebb megtalálod a tagság részleteit.

A Siker programhoz ajándék a tagságod, ezért csatlakozásodkor jóváírjuk ezt a befizetésedet.

59.00

Leírás

Ha olyan közösséget keresel, ahol kéthetente bátorítanak, a vállalkozásodat építő kérdéseket, és támogató ötleteket kapsz, ahol megoszthatod a még kezdeti stádiumban járó elképzeléseidet, akkor tárt karokkal várunk a MannaClub tagságába.

Emellett hetente pdf vagy videó tartalmak segítik az elmélyülésedet, megértésedet, vállalkozói szemléletmód fejlődésedet.

Találkozzunk minden második héten csütörtökön délután 17 órakor, hogy tovább építsük az üzleti mentalitásodat, és a vállalkozásodat!

Akkor is várunk a tagságba, ha még csak gondolkodsz a vállalkozás indításon, hiszen hol máshol kaphatsz javaslatokat, ötleteket, mint egy olyan társaságban, ahol főként vállalkozók vannak jelen? Gyere és dobd be az elképzeléseidet, mi pedig segítünk tovább fűzni, és akár megvalósítani is azokat.

A MannaClub tagság

keretében minden második héten csütörtökön délután 17 órakor találkozunk egy vállalkozás építő teadélutánra, és hasonszőrű vállalkozó társakkal kapcsolódásra.

Hozd magaddal a kávédat, teádat, sütidet, szendvicsedet, mert ugyan a  találkozók a zoom felületén, online zajlanak, mégis kötetlen, barátságos légkörben, ahol virtuálisan leszünk együtt. Itt megismerkedsz a többi klubtaggal, bemutathatod a vállalkozásod, vagy vállalkozás ötleted, ajánlásokat adhatsz és kaphatsz, miközben kapcsolatokat építesz ki.

Van kedved a vállalkozás építésről tanulni, barátságokat kialakítani, üzleti ajánlásokat adni és kapni?

Remélem, hogy igen, és velünk tartasz a heti reggeliken.

Mekkora érték a MannaClub tagság?

Ebbe a klubba akkor is érdemes becsatlakoznod, ha nem tudsz minden alkalmon élőben jelen lenni. Már a felvételek is ötleteket, és kapcsolatépítési lehetőséget adnak számodra, hiszen minden résztvevő elérhetőségét kiküldjük neked.

Mennyiért vásárolnál egy olyen cjmlistát, ahol élő, értékes vállalkozók, vagy lelkes vállalkozás-építők nevei és elérhetőségei szerepelnek? Mondhatni, megfizethetetlen.

Állandó taggá csak az éves tagság megvásárlásával válhatsz, vagy a Sikerprogram résztvevőként, ahol ajándék tagságod van egész évre.

Részletesebb információkat a MannaClub oldalán találsz.

Várlak szeretettel a Siker konzultáción.

Csatlakoztál már az ingyenes előadássorozathoz?

Vállalkozói Tudatosság előadássorozat

Üzleti növekedés és Siker

Ebben a 4 részes ingyenes előadás-sorozatban alkalmanként mindössze 1-1 óra alatt rámutatok olyan vállalkozói kihívásokra, amelyek azonosításával magabiztosabban mozoghatsz a vállalkozói létben, és megsokszorozhatod a hatékonyságodat.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör