inspiráló siker történetek
Siker építés,  Karrier, vállalkozás

Inspiráló Siker történetek

Talán téged is vonzanak az inspiráló siker történetek, amelyek erősítik benned a hitet, hogy te is megvalósíthatod a saját siker történeted. A siker vágyott állapotból elérendő céllá alakul benned. Elhatározod, hogy az önmagadról alkotott eddigi elképzeléseidet meghaladod és elindulsz a legmélyebb, legtitkosabb vágyaid felé.

Amikor elindulsz a siker felé vezető úton, még nem sejted, mi minden vár rád. Külső átalakulások garmada, és befelé tartó utazás, ahol megismered önmagad mélységeit, megérted a működésed mozgatórugóit és a reakcióidat. A megértésekkel egyidejűleg menet közben még a sikerről alkotott elképzeléseidet, és a vágyott céljaidat is felülírod néhányszor.

Elindulsz, hogy változtass az életeden, és útközben döbbensz rá, mi mindennel nézel szembe és mennyi mindent jelent valójában a változás. Megtapasztalod, hogy a sikerhez rögös út vezet, tele kihívásokkal, időnként lejtmenetekkel, másszor felfelé kaptatással.

Készen állsz rá?

Siker történetek

Kata is meglepődött, amikor szembesült azokkal az akadályokkal, amelyeket önmagának rakosgatott le:

Az elején számodra is úgy tűnhet minden könnyedén megy. Teljes lendülettel veted bele magadat az új kihívásokba, tele optimizmussal és lelkesedéssel. Aztán csakhamar rájössz, hogy az út sokkal girbe-gurbább, mint gondoltad és néha bizony komoly erőfeszítést jelent megtenni még a következő lépést is.

Néha úgy érezheted, minden és mindenki összeesküdött ellened. Kapcsolataid alakulnak át, vagy szűnnek meg, pozíciót, netán munkahelyet váltasz. Eddig megszokott fogódzók tűnnek el a semmibe, és helyette az ismeretlen jelenik meg.

Kételyek és a félelmek próbálnak megállítani az úton. Elbizonytalanodsz, és talajt vesztesz. Ilyenkor ütheti fel fejét a gondolat, miszerint kudarcot vallottál. Holott szó sincs róla: egyszerűen csak elengeded a régit, és egy olyan területre lépsz át, amelyet még nem ismersz. Aztán szépen lassan rátalálsz egy új világra, és kezded a megbarátkozást úgy az ismeretlen tereppel, mint önmagaddal.

Így történt ez Katával is.

Látható, hogy ez a folyamat állóképességet és kitartást is kíván. Hiszen a siker nem jön azonnal, és gyakran a tervezettnél hosszabb időbe telik, míg eléred a kitűzött célt. Az út során időnként kísértésbe eshetsz, hogy feladd, hogy letérj a nehézségek miatt. Ám éppen ezek a kihívások teszik értékessé a sikert, amelyek egyben megerősítenek, magabiztossá tesznek.

A rugalmasság és alkalmazkodás barátaid ezen az úton, a menet közben felmerülő változások kezelésében. Szinte mindig kiderül, hogy a sárga út bizony korántsem egyenes, és a kigondolt terv is másképpen működik a valóságban, mint gondolatban. Ha nyitott szemmel és szívvel jársz, akkor képes leszel alkalmazkodni az új helyzetekhez, és lehetőségekhez.

A sikerhez vezető úton megtanulsz hinni önmagadban és az álmaidban. Lesznek bizony olyanok, akik mást látnak, mint te, és úgy gondolják, hogy az álmaid túl nagyok vagy lehetetlenek, ezért igyekeznek lebeszélni róluk. Bár a legjobb szándék vezeti őket, mégse higgy nekik! Hiszen Te vagy az egyetlen, aki tudja, mire vagy képes, és mi az, amit az élettől akarsz.

Kata egész fiatalkorától szembeszéllel haladt. Mostanra megtanult bízni az álmaiban, és bátran járja a saját útját.

Mesélhetnék napestig, hiszen az elmúlt években sok-sok résztvevő fejlődött és fejlesztette vállalkozását a Siker programon. Ők ihlették ezt az írást és élték meg azokat az inspiráló siker történeteket, amelyeket megosztok veled. Láthatod Te is, hogy mi minden történhet gondolati váltással, elkötelezett tettekkel és szakmai támogatással.

Bízom benne, hogy ezek az inspiráló siker történetek téged is arra ösztönöznek, hogy elindulj az álmaid felé és megéld a saját siker élményeidet. Ha tetszett, folytatom és hozok még. Szerencsére akad bőven inspiráló siker történet.

A cikk végére hozok is egy olyan kerekasztal beszélgetést, ahol a Siker programban részt vevők megosztották élményeiket, tapasztalataikat, kihívásaikat és mindazt, amivel túllendültek ezeken és elérték az eredményeiket.

A Sikertörténetek kerekasztal beszélgetésen izgalmas és inspiráló egyéni siker történeteket osztottak meg velünk a jelen lévők.

Nézz körül te is a Siker programok között, és válaszd ki a neked legmegfelelőbb szakaszt, ahol tartasz, hogy segíteni tudjalak.

Legyél Te a következő Siker történet!

Gürtler Szilvia

siker alap

Ha még keresgéled az élet hivatásod, tanulod a célállítást, és gondolkodsz a vállalkozás indításon. A program végére

összeáll a Siker terved.

siker pro

Ha már van vállalkozásod, vagy  küszöbön van az indítása, és skálázható bevételt szeretnél. A program végére

elkészül az Üzleti terved.

siker vip

Ha már stabil bevételed van, és hátrébb kívánsz lépni a napi működtetéstől, hogy tulajdonossá válj.  A program végére 

összeáll az Exit terved.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

MANNA
Magazin


 > Inspiráció
 > Támogatás
 > Történetek
 > Tippek, ötletek

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör