6 hónap alatt felépítjük/stabilizáljuk a vállalkozásodat, megsokszorozzuk a bevételed, és átalakítjuk az életed.

Ideje kiszakadni a mátrixból és átprogramozni az életed, hogy újra te legyél a főnök

Okés, elképzelted, hogy kezedbe veszed az életed. Neked aztán senki ne mondja meg, mit csinálj, majd te kitalálod, és megvalósítod! Majd te megmutatod, hogyan kell ezt csinálni!

Elindulsz a vállalkozás rögös útján, majd egyszercsak….

azt veszed észre, hogy nemhogy nagyobb szabadságod van, hanem jóval többet dolgozol, mint a főállásodban, méghozzá jócskán alacsonyabb jövedelemért.

Hé… álljon meg a menet! Te nem így képzelted. Azt senki nem mondta, hogy te leszel saját magad főnöke, alkalmazottja, és még öt másik munkatársa is, és lótsz-futsz egész nap mindenfelé, döntéseket hozol, szervezel, kiszolgálsz, terméket fejlesztesz, értékesíted, könyvelővel egyeztetsz és a többi…

Esténként hulla fáradtan zuhansz be az ágyba, és még az elalvás előtti legutolsó gondolatod is a következő napi feladatokon, és megoldandó kihívásokon pörög.

Erre bizony nem készültél: mindennaposak a döntési helyzetek, a napi felelősség óriási teherként nehezedik a válladra, miközben a problémákra felmerülő megoldások kreativitást igényelnének.

A kétségbeesés kerülget, mert egyik lyukat tömöd be a másik után, mégis azt érzed, sosem éred utol magad. 

A fizetésed meg sem közelíti a főállásod jövedelmét, lassan már a családodat is alig látod, mégis: eszedben sincs feladni, hiszen a vállalkozásod a dédelgetett álmod, a kicsinyed. 

Elkezdesz körülnézni, milyen segítséget vegyél igénybe, hogy kilábalj a helyzetből. Tudod, érzed, hogy benned és a vállalkozásodban is több van annál, mint amit kihozol belőle. 

A sikeres üzlet alapfeltétele a céljait és önmagát egyaránt ismerő vállalkozó.  

 

Egy vezető számára elengedhetetlen a tudatosság, és az önismeret, ami teljesen másfajta gondolkodásmódot kíván, mint amit az alkalmazotti létben elvár a munkáltató.
Vállalkozást vagy bármilyen szervezetet vezetni azt jelenti, hogy készen állsz arra, hogy minden helyzetben jelen legyél. 
 
Vezetőként is ember vagy, aki a magánéleti kihívásai mellett az üzleti életben is meg akarja mutatni, mire képes. Ez sokszor elképesztő feszültséggel, frusztrációval jár, amit ráadásul tetéz a vállalkozói magányosság érzése. 

Kivel is beszélhetnéd meg? Ki az, aki utat mutat?  

35 év vállalkozói tapasztalata alapozza meg, hogy a tudatos vezetővé válásban, és a vállalkozásod stabil szerkezeti megalapozásában segítselek.

Szeretnél 1-1,5 Mio Ft-os bevételre szert tenni? Gary mesél arról, milyen kétségek voltak benne, hogyan realizált másfél hét alatt 1,5 Mio Ft-ot.

Az ő szavaival: „Már egy-két alkalom alatt Szilvi felülírta az attitűdömet, és brutális, hogy mekkora változást értünk el ezáltal.”

Tedd meg az anyagi és érzelmi függetlenség felé vezető első lépést!

A vállalkozás megnyitja a kaput számodra ahhoz, hogy függetlenné váljál. Mert bár azt gondolhatod, a főállású jövedelmed biztonságot jelent számodra, ezzel egy időben függőségben is tart. A vállalkozás bizonytalanságot jelenthet számodra, és ezzel elijeszthet, mégis, szinte az egyetlen lehetőséget adja az anyagi és szellemi függetlenség eléréséhez. Ha megnézed, a világ leggazdagabb emberei vállalkozásból építették a vagyonukat. Amikor tőzsdézel, vállalkozások potenciáljára építesz. Amikor a főállásodban dolgozol, mások vállalkozását építed. Rajtad múlik. Tedd meg az első lépést a növekedésed, szabadságod, és függetleneséged felé! 

Felépítjük, és magasabb szintre emeljük a vállalkozásodat

A programjaimon résztvevők sikerei mutatják, hogy milyen könnyedén el tudták érni az anyagi függetlenséget, annak a vezérelvnek a mentén, amit megmutattam, és ami mentén haladhattak.

Életem során cégeket építettem fel, embereket és projekteket vezettem, és emeltem magas szintre a vállalkozásaikat. Siker kereső szemmel nézem a világot, és azt figyelem, melyik lehetőségből mit tudok elővarázsolni. Ez lehet olyan „talált” apróság is, amely mellett elsétálnál, meg olyan nagyszabású lehetőség is, amellyel vagyonokat teremthethetünk.

Biztosra veheted, hogy benned is meglátom a ragyogást, amiből kiindulva megvalósítjuk a legszebb és a legmerészebb terveidet is. 

Korábbi tapasztalataimra, és ügyfelekkel történő együtt munka alapján állítottam össze a Siker programot, amely rengeteg gyakorlati útmutatást tartalmaz, és a való világban történő építkezésedet támogatja. 

Gürtler Szilvia – Közgazdász, Vállalkozás építő, Vállalkozás fejlesztő, Pénzügyi Mentor, Nemzetközi Minősített Coach

Luca a Siker program első 6 hónapjában megvásárolta vágyott spanyol lakását, átalakította a szolgáltatás palettáját, és magasabb jövedelmet termel, kevesebb munkával.     

Mit mond erről ő?  Nézőpont váltást kapok, amivel tovább tudok menni, könnyedén. Ezt a Siker program nélkül nem tudtam volna megvalósítani

Kevesebb munkával több pénzt

A Siker program moduljait a korábbi tapasztalataim, és az ügyfelekkel történő együtt munka alapján állítottam össze, hogy kivezsselek abból a labirintusból, amelybe bezártad magad. 

A program során nagyon alaposan kidolgozzuk a célod, és megvizsgáljuk az oda vezető lépéseket. Mire felocsúdsz, ripsz-ropsz eltelik majd egy év, te pedig egy működő, könnyed jövedelmet termelő rendszert építesz fel magadnak. 

Kevesebb munkával, több pénzt? Kérdés helyett ez hamarosan már magabiztos kijelentés lesz benned. 

Kata is a hobbijából kívánt extra bevételt teremteni, hogy mielőbb elindíthassa álmai vállalkozását, a lakberendezési tanácsadást. A Siker program félidejénél már egy komoly értékű megbízás áll előtte. 

Ahogy ő fogalmazott: „Fel merem vállalni, hogy mivel szeretnék foglalkozni. Az, hogy részt vehetek ezen a programon, nagyon sokban hozzájárult ehhez.”

Itt az ideje, hogy kezedbe vedd a sorsod. Indítsuk el és skálázzzuk fel a vállalkozásod.

A program során minden pillanatban támogatást kapsz. Egyéni, csoportos találkozóinkon, személyes workshopjainkon és e-mailes formában is ott vagyunk veled, és vezetünk végig a folyamaton. 

Mikor való neked a Sikerprogram, és milyen élethelyzetben vágj bele?

Ibolya kozmetikusként és egészséges táplálkozás tanácsadóként krémek készítésével foglalkozik. 

Siker programba csatlakozásakor még a vállalkozás indításon gondolkodott. Mostanra kiépült a saját értékesítési csatornája és imádja a munkáját.   

Az ő szavaival: „Ebben a progamban komplexül fejlődök. Csatlakozásom óta folyamatosan pozitív visszajelzéseket kapok.”

1. hónap:

Meghatározzuk a célodat, és az oda vezető lépéseket

2. hónap:

Tisztában vagy a célcsoportoddal, és azok pontos igényeivel 

3. hónap

Képes vagy tudatosan 

alakítani az árazásodat.

4. hónap:

Meg tudod határozni az 

értékesítésed mikéntjét.

5. hónap:

Komplett kommunikációs tervet 

tudsz készíteni.

6. hónap:

Képes vagy egy ütős 

üzleti terv összeállítására..

Miben és hogyan támogatunk?

Kata bizonytalan volt abban, hogy meg tudja-e valósítani terveit, ám alig háromnegyed évvel a Siker programhoz csatlakozását követően már álmai házát csinosítgatja, és a bio-kertészetét menedzseli

Ahogy ő fogalmazott: „Már a második ház vásárlásán gondolkodunk, és imádom, hogy marad időm a kreatív tevékenységekre, és a kertészkedésre.”

Fél évet beletenni az életedből valamibe…

 

Elsőre riasztónak tűnhet. Pedig csak gondolj bele, most mit csinálsz.

45-50 évet raksz bele valamibe, amiről elhitették veled, hogy működő rendszer. Mit érzékelsz menet közben? Azt, hogy te valami egészen másra vágysz. Eszedben sincs még további éveket beleölni, mert pontosan látod, hogy abból valami egészen más sülhet csak ki, mint amit te akarsz.

A „tanulj fiam, és egy jó munkahelyen majd megöregszel, és jó nyugdíjat kapsz”  ideája már a múlté. Alig akad olyan hely, ahol díjazzák a hosszú távon ott dolgozó munkavállalókat, a nyugdíj ígérete egyre messzebbi távolságban, és az élet, amire azt mondták, hogy boldoggá tesz, korántsem váltja be a hozzá fűzött reményeket. 

Ez a világ már egy másik világ, és ha még a régi rendszerben gondolkodsz, akkor nemhogy egy év, hanem tíz is kevés ahhoz, hogy magadtól kilépj, és más életet teremts.

Ha most elkezded, egy fél év múlva már biztosan másképpen élsz, és milliókat viszel haza. Az eredményeket nemcsak egy év múlva látod meg, hanem már az első egy-két hónap után. Így nemhogy pillanatok alatt megtérül a programba való befektetésed, hanem még extra jövedelmet is termelsz általa. 

Van fél éved arra, hogy minimum huszat megspórolj? 

Gabi a Siker programba  csatlakozásakor még azt sem tudta, mi is pontosan a terméke. Fél évvel a Siker program csatlakozás után már átstruktúráljuk a rendszerét, mert annyi ügyfele van, hogy alig győzi.   

Az ő szavaival: „Szárnyakat és lendületet kaptam. A közösség pedig támogat és segít mindenben. Itt indultam el, és éreztem rá az üzlet ízére igazán.”

Sikerprogram

Spórolj meg magadnak több évnyi próbálkozást! Használd a bevált módszerem, ami már bizonyított! 

Miért pazarolnál éveket és próbálnád nyögve-nyelve egyedül megoldani a problémáid? Rengeteg időt és pénzt spórolhatsz, miközben jóval eredményesebb lehetsz, ha megfogadod a szakértői útmutatást és használod a már jól bevált módszereimet az anyagi függetlenséged eléréséhez.

Készen állsz, hogy megsokszorozd a potenciálodat és a jövedelmed a lehető legrövidebb idő alatt? Most azért tehetsz, hogy több szabadidőd legyen, biztonságban érezd magad és végre megélhesd a vágyaid több évnyi kemény munka befektetése nélkül. 

Nekik már sikerült

Ijesztőnek és elképzelhetetlennek tűnhetnek számodra ezek a számok és ez az új valóság, ám te is láthatod a visszajelzésekből, hogy a Siker program résztvevői mi mindent teremtettek már meg maguknak szaktudásuk értékesítésével, szemléletük megváltoztatásával, és az üzleti gondolkodásmód elsajátításával. 

Nancy megtapasztalta, milyen az, amikor áramlik a pénz felé, mert olyannyira vonzza a klienseket.

Kata felvállalta választott hivatását, és Access Bars facilitátorként, és masszőrként támogatja az ügyfeleit.

Gabi elindította a saját egy éves programját, és örömmel támogatja a hozzá fordulókat legszebb életükben. 

Az emberek 98%-ának nehézséget okoz a jövedelmét növelni a megfelelő segítség nélkül. 

Még a rutinos vállalkozók nagy százaléka sem jut el az anyagi függetlenségig, és megreked egy bizonyos bevételi szinten. Ugyanez vonatkozik a munkavállalókra, akkor is, ha a karrierlétrán szépen lépkednek felfelé. 

Miért? Senki nem tanította meg nekik, hogyan teremtsenek több pénzt úgy, hogy ezzel arányosan a kemény munka és befektetett idő nem növekszik. Számodra azonban van más út

Megmutatom, mit tettem, hogy közel nulláról pár év alatt havi több ezer Eurós jövedelemre tegyek szert. Ami még fontosabb: megmutatom, hogyan érik el ugyanezt ügyfeleim, és hogyan érheted el te is mindezt, azokat a lépéseket alkalmazva, amivel ide eljutottam.

Gürtler Szilvia

BÓNUSZOK

A kurzus felületen sehol máshol nem elérhető hasznos videók, munkafüzetek, hanganyagok, kurzusok és egyéb kiegészítő tartalmak várnak arra, hogy feldolgozd őket. 

Emeld magasabb szintre a vállalkozásodat!

Értéke: 390 Euro

A Siker program 6 hónapja alatt két alkalommal személyesen, 4 órás élő workshopon találkozunk Budapesten. 

Tapasztalj a gyakorlatban!

Kapcsolódj, alakíts ki gyümölcsöző együttműködéseket!

Értéke: 118 Euro

A Siker program teljes időtartamára MannaClub tagságot kapsz.

Itt bemutathatod a vállalkozásodat, és partnerekre, támogató kapcsolatokra és ügyfelekre találsz a tagság körében.  

Növeld a vállalkozásod kapcsolati tőkéjét és teszteld le a vállalkozási ötleteidet!

Értéke: 189 Euro

jövőkép

Milyen képességekkel és lehetőségekkel érkezel? Mire nyílik meg a kapu számodra a születési képleted alapján? Asztrológiai elemzés, hogy lásd, a csillagok miképpen segítenek. 

Láss rá a születésedkor kapott ajándékaidra! 

Kapcsolódj önmagaddal és láss rá saját értékességedre!

Értéke: 59 Euro

A Siker program során az üzletépítés mellett a lelki egészségeddel, és érzelmi megéléseiddel is foglalkozunk.

Ezért mind a csoportos, mind az egyéni alkalmakon alternatív segítő szakemberek támogatnak.  

Emelkedj magasabb érzelmi szintre!

Értéke: 589 Euro

hála ereje

Beszéljük át a részleteket egy 20 Perces Siker Konzultáción

A konzultáció során kifejezetten a Te helyzetedről beszélünk, és megmutatom, hogyan tudlak segíteni abban, hogy a lehető legrövidebb idő alatt kimagasló növekedést érj el.

Ez a konzultáció KIZÁRÓLAG akkor szól neked, ha komolyan gondolod az anyagi függetlenség elérését, és vállalkozásod beindítását a lehető legrövidebb idő alatt. Emiatt (is) a jelentkezők száma limitált. 

Golyóálló és 100%-os Elégedettségi Garancia

A  Sikerprogramba való belépéseddel teljes biztonsággal fektetsz magadba, hiszen elégedettségi garanciát nyújtok. Abban a nagyon valószínűtlen esetben, ha mindent tisztességesen elvégzel, részt veszel a csoportos és egyéni találkozókon, és mégsem vagy elégedett az eredményekkel, akkor ingyen foglalkozom veled személyesen 2 alkalommal. Ha ezek után sem vagy elégedett, az utolsó centig visszatérítem a befektetésed. 

Ha

bizonytalan vagy abban, mi az élethivatásod, vagy hogyan indulj el a vállalkozás felé, akkor az Élet programot ajánlom.

már magasabb szinten játszol, akkor a Bőség programon válj szabadabbá, és lépj át a tulajdonosi, befektetői minőségbe. 

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör