Ha még csak tapogatózol a vállalkozás irányába, vagy a kezdeteknél tartasz, akkor

1. lépés

válj magabiztos vállalkozóvá a MannaClub-ban

Kétheti üzleti találkozóinkon megmutathatod magad és a termékeid, miközben kapcsolatokat  és együttműködéseket építesz. A közös facebook csoportunk felületet biztosít a bemutatkozásodra, ajánlataid kipróbálására, együttműködések felajánlására. 

Kapcsolatok i személyes fejlődés i vállalkozás, karrier

Videó és hanganyagok

Minden, amit nem tudtál, és nem mertél megkérdezni a vállalkozásról. E-book és podcast tartalmainkkal segítjük a tudásanyagod és a magabiztosságod megerősítését.   

Támogató közösség

MannaClub tagként nem csak korlátlanul hozzáférsz a már meglévő, és frissülő tartalmakhoz, hanem  egy olyan közösségbe kerülsz, ahol mindenki a fejlődést választja.

Kapcsolatok építése

A kétehetente csütörtök délután tartott online teadélutánokon hozzád hasonló vállalkozó palántákkal, vagy már sikeres vállalkozókkal kapcsolódhatsz.

Neked Szól a MannaClub, ha

Ha már vállalkozol,  és növekednél a bevételeidben, üzleti lehetőségeidben, akkor 

2. lépés

Felépítjük, stabilizáljuk, SIKERre visszük a vállalkozásodat, és megsokszorozzuk a bevételed.

Itt az ideje kiszakadni a mátrixból és átprogramozni az életed, amelyben újra te vagy a főnök!

A világtörténelem során még sosem volt lehetőséged ilyen könnyen pénzt keresni.

 

A valódi különbség a bőségben, és az átlagos életet élők között az, hogy a bőségben élő dobozon kívül gondolkozik, elbukik, összegzi a tapasztalatokat és  feláll, ahogy újjászületik mint egy főnixmadár.

A bőségben élő ember azért él bőségben, mert hajtja őt a belső vágy. Szívből, lélekből cselekszik, válallva akár a kudarc lehetőségét is.

A belső vágya rendíthetetlen az igazi élménydús élet megélésére, megtapasztalására. 

Kilép az olyan helyzetekből, ahol azt látja, nincs kiút.

Gary mesél arról, hogy indult el a Siker programon, milyen kétségek voltak benne, és mi vitte rá arra, hogy mégis belevágjon. 

Siker programba csatlakozása után rögtön az első héten 1,5 Mio forint extra jövedelmet ért el, az amúgy is közel milliós nagyságrendű bevétele fölött.   

Az ő szavaival: „Már egy-két alkalom alatt Szilvi felülírta az attitűdömet, és brutális, hogy mekkora változást értünk el ezáltal.”

A sikeres üzlet alapfeltétele a céljait és önmagát egyaránt ismerő vállalkozó.  

 

 Egy vezető számára elengedhetetlen a tudatosság, és az önismeret, amely teljesen másfajta gondolkodásmódot kíván, mint amit az alkalmazotti létben elvár a munkáltató.
Vállalkozást vagy bármilyen szervezetet vezetni azt jelenti, hogy készen kell állsz arra, hogy minden helyzetben jelen legyél. 
 

Vezetőként is ember vagy, aki a magánéleti kihívásai mellett az üzleti életben is meg akarja mutatni, mire képes. Ez sokszor elképesztő feszültséggel, frusztrációval jár, amit érdemes alkalmanként átbeszélni, elvezetni és átalakítani valakivel. A vezetői magányosságot felválthatja a közösségi támogatás, a mentorálás során átadott tudás és tapasztalat. 

Ehhez az egyensúlyhoz az út hosszú és rögös. 35 év vállalkozói tapasztalata mondatja ezt velem.  Éppen ez a háttér alapozza meg, hogy a tudatos vezetővé válásban, és a vállalkozásod stabil szerkezeti megalapozásában segítselek.

A Siker program moduljait a korábbi tapasztalataim, és az ügyfelekkel történő együtt munka alapján állítottam össze. Kivezetlek abból a labirintusból, amelybe bezártad magad. 

Luca a Siker program első 6 hónapjában megvásárolta vágyott spanyol lakását, átalakította a szolgáltatás palettáját, és magasabb jövedelmet termel, kevesebb munkával.     

Mit mond erről ő?  Nézőpont váltást kapok, amivel tovább tudok menni, könnyedén. Ezt a Siker program nélkül nem tudtam volna megvalósítani

Tedd meg az anyagi és érzelmi függetlenség felé vezető első lépést!

A program során nagyon alaposan kidolgozzuk a célod, és megvizsgáljuk az oda vezető lépéseket. Mire felocsúdsz, ripsz-ropsz eltelik majd egy év, te pedig egy működő, könnyed jövedelmet termelő rendszert építesz fel magadnak. 

Kevesebb munkával, több pénzt? Kérdés helyett ez hamarosan már magabiztos kijelentés lesz benned. 

Ibolya kozmetikusként és egészséges táplálkozás tanácsadóként krémek készítésével foglalkozik. 

Siker programba csatlakozásakor még a vállalkozás indításon gondolkodott. Mostanra kiépült a saját értékesítési csatornája és imádja a munkáját.   

Az ő szavaival: „Ebben a progamban komplexül fejlődök. Csatlakozásom óta folyamatosan pozitív visszajelzéseket kapok.”

Ha még nem érdekel a vállalkozás világa, akkor kezdd a pénzügyeid rendbe tételével, és a jövedelmed növelésével.

Ha már magasabb szinten játszol, akkor tarts velem a Bőség programon, lépj át a tulajdonosi szintre, éld meg a bőséget

Csatlakoztál már az ingyenes előadássorozathoz?

Vállalkozói Tudatosság előadássorozat

Üzleti növekedés és Siker

Ebben a 4 részes ingyenes előadás-sorozatban alkalmanként mindössze 1-1 óra alatt rámutatok olyan vállalkozói kihívásokra, amelyek azonosításával magabiztosabban mozoghatsz a vállalkozói létben, és megsokszorozhatod a hatékonyságodat.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör