Élvezd a bőség folyamot!

Szeretnél minden nap úgy ébredni, hogy lelkesnek érzed magad az életed iránt, amit élsz? 

Valósítsd meg az elégedett, boldog, sikeres életet!

Láss tisztán

Miért nem sikerült még bőséget teremtened?
Miért nem vagy boldog a munkádban?
Mi az életcélod?
Mi az élethivatásod?
Céltalanság, keresgélés, pénzügyi kupi helyett lásd tisztán az életcélodat, találj rá az élethivatásodra és írd újra a pénzügyeidet!

Miért jó neked a Bőség program?

Gyakorlati útmutatás

Konkrét, gyakorlati útmutatást, megoldást kapsz a gátló tényezők felszabadítására, és megtanulod elengedni a magaddal kapcsolatos negatív gondolataidat.

Rád szabott inspiráló célok

Pontos, rád szabott, téged inspiráló célokat. Felszínre hozzuk az igazi, legbenső álmaidat, megfogalmazzuk és vízióvá alakítjuk a célodat, hogy elindulj a megvalósítás útján.

Magabiztosság és befogadás

Megtaláljuk az élethivatásodat, hogy magabiztosan teremts és fogadd be általa mindazt, ami ezáltal érkezik hozzád. Hála, szeretet, öröm, és igen, pénz is.

Bőség megteremtése

Megmutatom, hogyan cseréld le a szűkség szokásait a bőség áramlatára. Megtanulsz a pénzzel bánni, és elindul végre a pénzáramlás az életedben.

A bőség nem pusztán pénzügyi bőséget jelent.

Természetesen az is nagyon fontos része, ám a bőségbe a teljes, kiteljesedett életed, az élethivatásod által megvalósított önmagad is beletartozik. Egy olyan élet, amelyben a különböző életterületeid harmóniában vannak.

A bőséget a választásaiddal tudod befogadni.

Választással arra, hogy mit látsz meg magad körül, mivel foglalkozol és merre indulsz el. A bőség útjára lépsz akkor is, amikor elindítasz egy vállalkozást, amikor létrehozol valamit, és a növekedés útját választod a biztonság helyett.

növekedés útja

Ismerd meg Szilvit

Szilvi bemutatkozó. Szilvi bemutatkozó. Szilvi bemutatkozó.

Szilvi bemutatkozó. Szilvi bemutatkozó. 

ASdf

Asfdfsfs

A program ára

December 5-ig kedvezményes 950 euro, december 6-tól 1250 euro. A program árát részletekben is fizetheted, ebben az esetben + 15 %-kal növelt összeg kerül levonásra.

A program időtartama, helyszín

Január
??

Vásárlás

Asdfdd

Kérdésed van? Írj üzenetet!

12 órán belül válaszolok a kérdésedre. Üdv.: Szilvi

Csatlakoztál már az ingyenes előadássorozathoz?

Vállalkozói Tudatosság előadássorozat

Üzleti növekedés és Siker

Ebben a 4 részes ingyenes előadás-sorozatban alkalmanként mindössze 1-1 óra alatt rámutatok olyan vállalkozói kihívásokra, amelyek azonosításával magabiztosabban mozoghatsz a vállalkozói létben, és megsokszorozhatod a hatékonyságodat.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör