Élvezd a bőség folyamot!

Lépj hátra a vállalkozás irányításából, és élvezd az áramlást, a bőséget+

Válts át tulajdonosi és befektetői gondolkodásmódra és gyarapítsd az életed.

Láss tisztán

Már túl vagy azon, hogy minden feladatot egymagad végezz a vállalkozásodban. Ideje van annak, hogy hátralépj és másoknak is teret adj. Tekints a vállalkozásodra tulajdonosi szemlélettel, és kezd befektetőként gondolkodni.

Miért a Bőség program?

Gyakorlati útmutatás

Konkrét, gyakorlati útmutatást, megoldást kapsz a gátló tényezők felszabadítására, és megtanulod elengedni a magaddal kapcsolatos negatív gondolataidat.

Rád szabott inspiráló célok

Pontos, rád szabott, téged inspiráló célokat. Felszínre hozzuk az igazi, legbenső álmaidat, megfogalmazzuk és vízióvá alakítjuk a célodat, hogy elindulj a megvalósítás útján.

Magabiztosság és befogadás

Megtaláljuk azt az életformát, amelyben magabiztosan teremtesz és fektetsz be, megtanulod elfogadni mindazt, ami ezáltal érkezik hozzád. Hála, szeretet, öröm, bőség. 

Bőség megélése

Megmutatom, hogyan cseréld le a szűkség szokásait a bőség áramlatára. Megtanulsz befektetőként gondolkodni, és őrületes pénzáramlás indul be az életedben.

A bőség nem pusztán pénzügyi bőséget jelent.

Természetesen az is nagyon fontos része, ám a bőségbe a teljes, kiteljesedett életed, az élethivatásod által megvalósított önmagad is beletartozik. Egy olyan élet, amelyben a különböző életterületeid harmóniában vannak.

A bőséget a választásaiddal tudod befogadni.

Választással arra, hogy mit látsz meg magad körül, mivel foglalkozol és merre indulsz el. A bőség útjára lépsz akkor is, amikor elindítasz egy vállalkozást, amikor létrehozol valamit, és a növekedés útját választod a biztonság helyett.

növekedés útja

Nulláról indultam, százmilliókig jutottam

A szabad és bőséges élet mindössze egy döntésnyire van tőled…

Vállalkozói tudatosság előadás sorozat

Miért éppen én tudlak segíteni? Mert meggjártam a mélységeket, magasságokat, multikultúrát, MLM rendszert, és a vállalkozások világát. Tanultam, tapasztaltam, adaptáltam. Könnyedén mozgok minimális pénzügyi keretek között, és otthonos vagyok a nagy értékű teremtésben is.  

22 évesen kezdtem vállalkozásba, és azóta folyamatosan alapítója, vagy tagja vagyok valamely vállalkozásnak.  Akkor és azóta is folyamatosan tanulok a pénzzel bánni, és  úgy gazdálkodni, hogy mindenre jusson, amire vágyom, és amit meg akarok valósítani. 

Közgazdászként diplomáztam, és 30 évet olyan cégeknél, és vállalkozásokban töltöttem, ahol megtanultam felépíteni, működtetni, vezetni. Hol menedzserként, hol projektvezetőként, hol szálloda vezetőként, hol üzletfejlesztőként tevékenykedtem. 

Közben két gyermeket szültem, otthont építettem, és a családi életünket igazgattam. Majd miután kirepültek a gyerekeim, feltettem magamnak a kérdést, hogy merre tovább. 

25 év elteltével nagyot váltottam. Elváltam, otthagytam a közös cégünket, elköltöztem, és alig valamivel később kiköltöztem Máltára, mindössze 100 euróval a zsebemben.

Fogalmam sem volt, hogy mihez fogok kezdeni, miben fogok tevékenykedni. 

Izgalmas, és egyszerre ijesztő is volt számomra az, hogy gyakorlatilag az összes jövedelem forrásom, ami 25 évig biztosította számomra a kényelmet, a teljes biztonságot, az eltűnt, és újra a nulláról kell építkeznem.

A kibomlást és az igazán nagy mértékű növekedést Máltán, önállóan valósítottam meg, ahol a nullából építettem fel a sokadik, és legjobban prosperáló vállalkozásomat. Itt kezdtem el magamra figyelni, magamnak és magamért teremteni

Mostanra helytől, főnöktől és időtől független vagyok, és végre azt a szabad életet élem, amiről álmodtam.

Közben azt is megláttam, hogy bizony még a környezetemben is nagyon kevesen vannak, akik tudnak úgy tervezni, gazdálkodni és létrehozni, mint ahogy én. Ezért hoztam létre programjaimat, hogy megmutassam így is lehet, és segítsem neked is megvalósítani ezt az életet.

Növekedés, pihenés, tervezés

A Bőség program tartalma

Játssz magasabb szinten! 

Megmutatom, hogyan lépj hátra, és válj tulajdonossá, befektetővé. 

Élő találkozó

Évente kétszer, 8 órás élő workshop Budapesten

Feltöltődés, vízió felvázolás

5 napos máltai elvonulás, pihenés, műhelymunka

Havi mentorálás

Havonta egyszer 2*2 órás online tervező workshop

Kérdésed van? Írj üzenetet!

12 órán belül válaszolok a kérdésedre.  Szilvi

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör