fbpx

Mi az a MannaClub?

A MannaClub egy olyan közösség, ahol együtt, egymást támogatva, egy egészen újfajta tanulással, megértési metódussal építheted újjá az életedet. A Club egy olyan, folyamatosan bővülő ismeretanyagot kínál neked, amelyet könnyedén beépíthetsz az életedbe. 

Egy kicsit nehezen találtam meg az egyensúlyt a coach és a közösség-építő énem között. Hogyan adjak ötleteket, mutassak irányokat, ha közben coach-ként éppen az a feladatom, hogy ne mondjak semmit, csak figyeljek, kérdezzek, és rád bízzam a kibontakozást? Mostanra úgy érzem, megtaláltam az utam. Olyan gondolatokat adok át, amelyekkel utána magad haladhatsz tovább, használhatod a közösség erejét és ha úgy érzed, személyes támogatásért is fordulhatsz hozzám.

Sokszáz oldalnyi olvasnivaló, vagy több tucat videó helyett inkább a kevesebb, minőségibb tartalomra törekedtem a MannaClub anyagok elkészítése során. Adok időt a megértésre, a feldolgozásra és az elmélyítésre. Egy-egy új gondolat akár napokig, hetekig tartó átalakulást is eredményezhet benned. Add meg a lelkednek azt az időt, amire szüksége van a feldolgozáshoz. Rohanás, állandó tanulás helyett most lassulj le egy picit, és gyakorold a befogadást.

Tarts velünk ezen az utazáson, hogy 2021 legyen az újjászületésed éve!

Mi vár a Club-ban?

A MannaClub-ban a 2021-es témák abban segítenek, hogy új nézőpontot kapj, magyarázatokat a miértekre. Havonta, az adott hónap témájához kapcsolódóan megosztok blogcikkeket, videókat, amiben elmagyarázom, mi miért történik, és mire, hogyan hat. Ezen kívül megosztok audiokat is, amiben tovább mélyítjük a témához kapcsolódó megértéseket.

Minden hónapban tartunk egy csoport coaching-ot online, amiben ki tudjuk beszélni az adott témát, az ahhoz kapcsolódóan felmerült kérdéseket, tapasztalatokat a Clubtagokkal.

Én, mint coach talán elfogult vagyok, mert szinte a nap 24 óráját szívesen töltöm személyiség fejlesztéssel, saját fejlődésemre, javamra szolgáló tevékenységekkel. Havi pár videó, néhány blogcikk, és pár órányi online coaching szerintem belefér a te idődbe is, ha változást szeretnél.

Én már most köszönöm az idődet, hálás vagyok érte. 

Miért a MannaClub a hatékony megoldás?

Hogyan működik a Club?

Azt hiszem, abban egyetérthetünk, hogy a 2020-as év sokat kívánt mindenkitől. Van, akik anyagi javakat, voltak, akik a szeretteiket veszítették el, vagy a munkahelyüket. Párkapcsolatok és egyéb emberi kapcsolatok alakultak át,, vagy vettek új irányt. 

Azt javaslom, búslakodás helyett fogjuk meg egymás kezét, és kapaszkodjunk össze minél többen a MannaClub-ban, és tegyünk lépéseket azért, hogy 2021 legyen az újjászületésed éve!

Ezzel a programmal egy olyan önfejlesztő folyamatba kezdünk bele közösen, mellyel feltárunk 12 témát, ami a fejlődésedet segíti, és azt, hogy átalakuljon a
szemléleted.

Gyere közénk, lépj be a megengedés terébe. Meglátod, mennyivel könnyedebb a változás így.

Havonta, az adott hónap témájához kapcsolódóan megosztok blogcikkeket, videókat, amiben elmagyarázom, mi miért történik, és mire, hogyan hat. Ezen kívül megosztok audiokat is, amikben tovább mélyítjük a témához kapcsolódó megértésedet.

Minden hónapban tartunk egy csoport coaching-ot online, amiben át tudjuk beszélni az adott témát, az ahhoz kapcsolódóan felmerült kérdéseket, tapasztalatokat a Clubtagokkal. 

A MannaClub-ban nincs semmi kényszer. Ha szeretnéd megosztani velünk a gondolataidat az adott havi témával kapcsolatban, azt szívesen vesszük. Ha inkább csak csendes szemlélődő leszel eleinte, az is rendben van.

Itt mindenki szabadon szárnyalhat, a saját személyiségének megfelelően. Egy dolog biztos: hogy a témáink minden személyiségtípus esetén jelen vannak és érdekesek.

Az is teljesen természetes, ha nem minden téma érint egyformán mélyen a 12 hónapnyi témánkból. Talán van olyan, amiről most azt hiszed, neked semmit nem mond, ám olyan új megvilágítást tudok adni, ami elindít a változás felé. 

Hiszel valamilyen felső erőben – Istenben, univerzumban, angyalokban, az egységben -, mégis azt gondolod, kontrollálhatod a megvalósulást. Akarsz, harcolsz, küzdesz – ismerősek ezek a szavak? Mennyivel egyszerűbb könnyedén áramlani, és önmagaddal egységben haladni!

Hiszed, hogy az életednek értelme van, és a képességeid ennek a megvalósítását szolgálják? Hiszed, hogy az életedet, a tehetségedet azért kaptad, hogy általad mutatkozhasson meg egy újabb csoda? Ha hiszed, akkor ne állítsd meg magad! Ne szorítsd be magad az elvárások, megfelelések, önkorlátozások erdejébe. Tárd ki a szíved, és lélegezz mélyeket.

Mit kapsz MannaClub tagként?

Érdekes témák

Minden hónapban más témát dolgozunk fel azért, hogy 2021 valóban az újjászületésed éve legyen.

Video és hanganyagok

Könnyen érthető formában elmagyarázom, hogy mi miért történik, és mire, hogyan hat az életedben.

Hasznos gyakorlatok

Olyan gyakorlatokat hozok, amelyek használatával gyökeresen átalakíthatod az érzelmeidet.

Zárt facebook csoport

Meghallgatunk, támogatunk, és megodsztjuk a tapasztalatainkat. Plusz elsőként itt értesülsz az új tananyagokról.

Online coaching

Havonta, az adott hónap témáját közösen átbeszéljük, megvitatjuk, hogyan integrálhatod az életedbe.

Bástya cikkek

Alapos magyarázattal, és módszertani útmutatóval ellátott cikkek, amelyekkel könnyed a változás.

Milyen változást tapasztalsz majd?

Hozzád hasonlóan gondolkodó, vagy hasonló problémákkal küzdő emberek csoportjához tartozni nemcsak azért jó, mert otthon érezheted magad, befogadottnak, de azért is, mert a közösség ereje mindig hatalmasat tud lendíteni az egyéni problémák megoldásán is.

Ahogy láthattad a témáit a MannaClub-nak, gondolom, megannyi gondolat elindult benned, neked is megvan a véleményed ezekről a témákról, de legalábbis szívesen beszélgetnél róluk.

Gyere, csatlakozz hozzánk, találkozzunk a havi coach csoportbeszélgetéseken, és osszuk meg egymással tapasztalatainkat. Itt biztonságban érezheted magad, hiszen ebbe az önfejlesztő, építő közösségbe mindenki önként érkezik, és azonos céllal, hogy 

2021 legyen az űjjászületésed éve!
MannaCoach

2021-es Manna Club témáink

Nulladik téma (Ingyenes próbaidőszak) – JÖVŐÉPÍTÉS

  1. 2020. december 24. és 31. között elérhető az alábbi linken az e-book-om, azt gondolom, ez alapján könnyedén meg tudod hozni a döntést, hogy MannaClub tag akarsz lenni!

Az e-book témája nem más, mint a JÖVŐÉPÍTÉS. Ezen kívül bemutatok egy kis ízelítőt a 2021-es témáinkból is, valamint külön kitérünk arra, hogy miként tudod a jövődet megtervezni.

2021 legyen az újjászületésed éve! 

Mit adnak az egyes Club tagságok?

MannaClub Alap

MannaClub Extra

Újjászületni vágyóknak

12 hónapnyi kaland,  hogy megújulj és újjászüless.

Megújulóknak, személyes támogatással

12 hónapnyi kaland, személyes coachinggal fűszerezve.

7 Eur / hó
37 Eur / hó
77 Eur / év (1 hónap tagság ajándék)
407 Eur / év (1 hónap tagság ajándék)

Ha most még bizonytalan vagy, melyik Club tagságot válaszd, ne aggódj, nyugodtan kérheted egy-egy hónapra is a személyes coaching lehetőségét. 

Mi vár még rád a Club-ban?

Játékos feladatok, kihívások

Meglepetések

MannaClub

MIÉRT EZ A LEGJOBB BEFEKTETÉS,
AMIT MA MEGTEHETSZ?

Azért, mert adott időtáv alatt elképesztő változásokat tudsz elérni az életedben. Teljesen át tudod alakítani a kapcsolódásaidat, megváltoztatni a környzezetedhez való viszonyulásodat, megteremteni a bőségben élt életed, és újraírnod a jövődet.

Persze ehhez a te elkötelezettséged, lelkesedésed is szükségelteteik. Eredményt akkor tudsz elérni, ha szívvel-lélekkel részt veszel a programban.  Én a magam részéről mindent megteszek, hogy elérd a kívánt eredményt.

Egy olyan csoportnak lehetsz itt a tagja, ahol egymást támogatjuk, segítjük és kihívások során át fejlesztjük. Mert változni kihívás is egyben. 

A klubtagságodról bármikor rendelkezdhetsz.