Válj nyitottá és magabiztossá

a mannaclub sikerklubban!

Legyen szó akár karrier- akár vállalkozás építésről, akár életed bármely területéről, bizony előfordul,hogy elfogy a lendület, a motiváció és nehezen tudod fenntartani a lelkesedésed.

Több a kihívás, mint gondoltad, és ilyenkor teljesen eszköztelennek érzed magad.

Keresed a helyet, ahol azt érzed, hogy mindenre képes vagy, és fenn tudod tartani a lelkesedésed. Keresed az inspirációt és egy támogató közösséget, ahol erősítenek, bátorítanak. Ahol elhiszed, hogy képes vagy.

A MannaClub Sikerklub közösség ez a hely.

Neked való a MannaClub?

akkor itt a helyed.

A MannaClub az a közösség, ahol örömmel meghallgatunk, 

segítünk és támogatjuk az elképzeléseidet.

 A MannaClub tagság egy olyan inspirációt adó program, ahol napi hanganyagok, segítő eszközök és havi találkozók adnak minden nap alkalmazható tudást a kezedbe és élesztik fel a vállalkozói szellemet benned, hogy megalapozzuk a siker felé vezető utadat.

♻️ A MannaClub csapata és közössége minden lépésedet segíti. Legyen szó bármely üzleti ötlet átbeszéléséről, finanszírozási kérdésekről vagy éppen marketingről, mi melletted állunk, hogy szárnyalhass.

⚜️ A MannaClubban olyan emberekkel találkozhatsz, akik hozzád hasonlóan vállalkozói célokat tűztek ki maguk elé. A közös tapasztalatok megosztása, az ötletek cseréje és egymás támogatása hatalmas erőforrást jelent számodra.

💹 A MannaClub tagságod alatt fejlesztjük az üzleti érzékedet, hogy magabiztosan léphess be a vállalkozások világába, vagy hasznosítsd az újfajta szemléleted a karriered bármely lépcsőfokán.

🔰 Találkozhatsz olyan vállalkozókkal, akik még az út elején járnak, és olyanokkal is, akik már végigmentek az úton a vállalkozás beindításától, a kezdetektől, és megosztják a tapasztalataikat a megéléseikről. Így könnyebben megtudhatod, hogy a vállalkozás valóban neked való-e, és hogyan érdemes belevágnod.

📶 A napi motiváló tartalmak lehetővé teszik, hogy saját tempódban és időbeosztásod szerint fejlődj. A havi online tagsági találkozók pedig segítenek elmélyíteni az ismereteket, és felületet biztosítanak a feldolgozásra, átbeszélésre.

Kapcsolatok i személyes fejlődés i vállalkozás, karrier

Mit biztosít számodra a MannaClub?

Inspiráló Napi Manna tartalmak

Karrier, vállalkozás, mindset váltás témakörökben. Mindezen tartalmakat gyakorlati feladatokkal láttuk el, hogy a tanultakat egyből képes legyél  élesben is alkalmazni.

Elfogdó, támogató Közösség

MannaClub tagként olyan közösségbe kerülsz, ahol hozzád hasonló célú emberekkel találkozol, akik mind a fejlődést választják. Tapasztalatot cseréltek, üzleti ajánlatodat bemutatod. 

Havi üzleti találkozók

Minden hónap utolsó csütörtök délután online találkozunk és kapcsolódunk. Felületet biztosítunk új partnerségek kialakítására, üzleti kapcsolódásokra, extra ajánlatokra. 

Gabi vállalkozása a MannaClub által indult el:

Miért csatlakozz a MannaClub tagjai közé?

Mert a siker  nem csak egy cél, hanem egy életérzés. A MannaClub olyan alapismeretekkel lát el, amelyek nélkül az életed olyan lenne, mint egy bicikli gumi nélkül – lehetne menni vele, csak nehézkesen.

Mert a vállalkozás egy olyan út, ahol a társak fontosak. Találkozhatsz olyan kreatív emberekkel, akik épp olyan álomszagú ötleteket dédelgetnek, mint te. Együtt felfedezhetitek a sikeres vállalkozások birodalmát. 

 A MannaClubban úgy tárgyalunk a jogi szövegekről, mint egy könnyed történetről. Legyen szó jogi formákról vagy adózásról, nálunk azt fogod érezni, hogy milyen egyszerű minden.

A MannaClub csapata kreatív tartalmakat, feldolgozható mennyiségben ad át, és az online találkozókon átbeszéljük, hogyan alkalmazd azokat.

Egyszóval ne csüggedj tovább és ne hagyd, hogy az álmaid az ágy alatt porosodjanak! Csatlakozz hozzánk, és hozd ki magadból a legtöbbet, miközben nevetsz, tanulsz és sikerre gyúrod magad!

A MannaClub vezetője

Gürtler Szilvia – A Mannacoach vezető siker mentora, coach

A mögöttem lévő több évtizedes vállalkozói tapasztalat birtokában bátran mondhatom, hogy az inspiráló üzleti közösség kincset ér. Felbecsülhetetlen élmény egy olyan csoport tagja lenni, ahol nemcsak meghallgatnak, hanem meg is értenek, ahol jó gyakorlatokat ismerhetek meg és releváns témákról beszélgethetünk.

Bővebb információt rólam itt találsz.

rólam

Hallgass bele egy Napi Manna hanganyagba! 

Június hónap témája:

a kiégés

MannaClub

MannaClub

sikerklub
199 vagy 39 Eur/hó 6 hónapig
  • Inspiráló Napi Manna hanganyagok
  • Magabiztosság növelő módszerek
  • Közösség, támogatás, együttműködés
  • Nyitott gondolkodásmód elsajátítása
  • Gyakorlatok, szokások formálása
  • Podcastok, videók, munkafüzetek
  • Havonta Sikerklub online találkozó
  • Közösség erősítő Facebook csoport
Sikerklub

Csatlakozz a MannaClub Sikerklubhoz még ma, és lépj be 

egy olyan közösségbe, ahol minden adott a sikerhez!

 

Választhatsz egyösszegű tagdíj fizetést, ebben az esetben jutsz hozzá a kedvező, 199 Euro áron a tagsághoz. Vagy választhatod a 6 havi részletfizetést is. 

Rendelésedet és a tagdíj beérkezését követően e-mailben megkapod a MannaClub zárt kurzus hozzáférést, valamitn a facebook csoport elérhetőségét. 

Mindig az aktuális és az azt megelőző hónapok tartalmai érhetők el a zárt felületen. Ezeket a tartalmakat addig éred el, amíg aktív a tagságod. 

Igen, jelenleg csak bankkártyával tudsz fizetni a Stripe rendszereén keresztül. Bármely magyar és nemzetközi bankkártyát elfogadunk, valamint ha úgy könnyebb, Revolut közvetlen utalással is fizethetsz. Kérlek, ez esetben írj ránk a hello@mannacoach.com címen. 

15 nap türelmi időt adunk, ez időszakban a Stripe folyamatosan kezdeményezi a bankkártyád terhelését. Amennyiben ezen időszakon belül nem történik meg a teljesítést, időszakosan felfüggesztjük a felülethez való hozzáférésed. Amint a teljesítés megtörént, újra visszakapod az elérésdd és folytathatod a tagságod.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör