Ha bizonytalan vagy abban, hogy a vállalkozás neked való

válj magabiztossá a mannaclub üzleti közösségben

Te is vágytál már arra, hogy a saját vállalkozásodat indítsd el, ám eddig hiányzott az ehhez szükséges tudás és önbizalom?

 A MannaClub a vállalkozói szellemet éleszti fel benned, és a siker felé vezető úton kísér végig.

Miért érdemes csatlakozni a MannaClub közösségéhez?

1. Vállalkozói Alapismeretek: MannaClub a vállalkozásod beindításának alapjaitól építkezik úgy, hogy bármilyen előképzettség nélkül megértsd, és az induláshoz fontos tudást megszerezd.  Itt fejlesztjük az üzleti érzékedet, hogy magabiztosan lépj be a vállalkozások világába.

2. Eldöntheted, Neked Való-e a Vállalkozás: Amint megismerkedsz az alapokkal, és kapcsolódsz a tagokkal, könnyebb lesz eldöntened, hogy valóban ezt az utat választod.  Találkozhatsz olyan vállalkozókkal, akik még az út elején járnak, és olyanokkal is, akik már végigmentek az úton a vállalkozás beindításától, a kezdetektől, és megosztják a tapasztalataikat a megéléseikről. Így könnyebben megtudhatod, hogy a vállalkozás valóban Neked való-e, és hogyan érdemes belevágnod.

3. Kezdő Löket és Támogatás: A MannaClub csapata és közössége minden lépésedet segíti. Legyen szó bármely üzleti ötlet átbeszéléséről, finanszírozási kérdésekről vagy éppen marketingről, mi mindig melletted állunk, hogy a vállalkozásod a lehető legjobban szárnyalhasson.

4. Kapcsolatépítés és Networking: A MannaClubban olyan emberekkel találkozhatsz, akik hozzád hasonlóan vállalkozói célokat tűztek ki maguk elé. A közös tapasztalatok megosztása, az ötletek cseréje és egymás támogatása hatalmas erőforrást jelent neked is és a vállalkozásod számára is.

5. Rugalmas Tanulás: A hetente kiküldött podcast és ebook tartalmak lehetővé teszik, hogy saját tempódban és időbeosztásod szerint sajátítsd el az üzleti ismereteket. A kéthetente tartott online tagsági találkozók pedig segítenek elmélyíteni az ismereteket, és felületet biztosítanak a feldolgozásra, átbeszélésre.

Ne hagyd, hogy a vállalkozásod egy soha meg nem valósult álom maradjon! Csatlakozz a MannaClubhoz, és lépj be egy olyan közösségbe, ahol a siker nem csak elképzelés, hanem valóság. Hajts a célod felé, és mi segítünk az úton.

Mit ad a MannaClub?

Kapcsolatok i személyes fejlődés i vállalkozás, karrier

Mit biztosít számodra a MannaClub?

Kéthetente üzleti találkozó, ahol megmutatkozhatsz, és kapcsolatokat építhetsz. Közös facebook csoport, ahol kérdezhetsz., havi 2 podcast és 2 e-book a vállalkozás indításról. 

Videó és Hanganyagok

Karrier, vállalkozás, pénzügyi témakörökben. Mindezen tartalmakat gyakorlati feladatokkal láttuk el, hogy a tanultakat egyből képes legyél élesben is alkalmazni.

Támogató Közösség

MannaClub tagként olyan közösségbe kerülsz, ahol olyan hozzád hasonló célú emberekkel találkozol, akik mind a fejlődést választják. Tapasztalatot cseréltek, üzleti ajánlatodat bemutatod és még sok más

Kétheti üzleti találkozók

Minden hónapban két csütörtök délután online találkozunk és feldolgozzuk a havi  tartalmakat. Emellett felületet biztosítunk új partnerségek kialakítására, üzleti kapcsolódásokra, extra ajánlatokra. 

Miért csatlakozz a MannaClub tagjai közé?

 • 1. Mert a Siker Gyakorlatilag a Második Neved: Tudjuk, hogy a siker nem csak egy cél, hanem egy életérzés. A MannaClubban olyan alapismereteket szerezhetsz, amelyek nélkül a vállalkozás olyan lenne, mint egy bicikli gumi nélkül – lehetne menni vele, csak nehézkesen.

  2. Mert A Célok Közösen Jobban Ragyognak: A vállalkozás egy olyan út, ahol a társak fontosak. Találkozhatsz olyan kreatív agyakkal, akik épp olyan álomszagú ötleteket dédelgetnek, mint te. Együtt felfedezhetitek a sikeres vállalkozások birodalmát, és még sokkal  többel is gazdagodhattok.

  3. Mert A Pénzügyeket sem Bízzuk a Véletlenre: Tudjuk, hogy a pénz olyan, mint egy drága kincs – meg kell érteni és vigyázni rá. A MannaClub tagsága alatt megtanulod, hogyan manőverezz a bevétel és kiadás dzsungelében, anélkül hogy elveszítenéd magadat. A siker – és a teli pénztárca – garantáltan mosolyt csal majd az arcodra.

  4. Mert Itt Még a Törvények is Vidámabbak:

  Tudjuk, hogy a jogi szövegek olvasgatása néha olyan, mint egy esti mese. A MannaClubban úgy tárgyaljuk meg a jogi dolgokat, mint egy könnyed történetet. Legyen szó jogi formákról vagy adózásról, nálunk azt fogod érezni, nahát, milyen egyszerű minden.

  5. Mert Itt a Tanulás Olyan Szórakozás, Mint A Haverokkal Lógás: A MannaClub csapata félredobja azt a sztereotípiát, hogy leülj és magolj, mint egy unalmas iskolában. Kreatív tartalmakat, feldolgozható mennyiségben adunk át, és az online találkozókon átbeszéljük, hogyan alkalmazd azokat.

  Egyszóval ne csüggedj tovább, és ne hagyd, hogy a vállalkozói álmaid az ágy alatt porosodjanak! Csatlakozz hozzánk, és hozd ki magadból a legtöbbet, miközben nevetsz, tanulsz és sikerre gyúrod magad!

  A jogi szövegek olvasgatása olyan, mint egy esti mese…

Neked való a MannaClub, ha

MannaClub Tagság

Éves tagság

MannaClub
589
289
 • Magabiztosság növelő módszerek, gyakorlatok, szokások formálása
 • Vállalkozói gondolkodásmód
 • Neked való a vállalkozás?
 • Vállalkozás fejlesztés - Hogyan indíthatsz el egy vállalkozást a nulláról?
 • Bevételeid skálázása vállalkozás fejlesztéssel
 • Kéthetente közösségi online találkozó
 • Közös facebook csoport - végtelen kérdezési lehetőség
Akció

Csatlakozz a MannaClubhoz még ma, és lépj a vállalkozás világába egy olyan közösségben, ahol minden adott a sikerhez!

 

Csatlakoztál már az ingyenes előadássorozathoz?

Vállalkozói Tudatosság előadássorozat

Üzleti növekedés és Siker

Ebben a 4 részes ingyenes előadás-sorozatban alkalmanként mindössze 1-1 óra alatt rámutatok olyan vállalkozói kihívásokra, amelyek azonosításával magabiztosabban mozoghatsz a vállalkozói létben, és megsokszorozhatod a hatékonyságodat.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör