Ha bizonytalan vagy abban, miképp vállalkozz

válj magabiztossá a mannaclub üzleti közösségben

és találj partnerekre, üzleti társakra

Te is vágytál már arra, hogy a saját vállalkozásodat indítsd el, ám eddig hiányzott az ehhez szükséges tudás és önbizalom?

 A MannaClub a vállalkozói szellemet éleszti fel benned, és megalapozza a siker felé vezető utadat.

🔰 Eldöntheted, hogy valóban neked való-e a vállalkozás: Amint megismerkedsz az alapokkal, és kapcsolódsz a tagokkal, könnyebb lesz eldöntened, hogy valóban ezt az utat választod.  Találkozhatsz olyan vállalkozókkal, akik még az út elején járnak, és olyanokkal is, akik már végigmentek az úton a vállalkozás beindításától, a kezdetektől, és megosztják a tapasztalataikat a megéléseikről. Így könnyebben megtudhatod, hogy a vállalkozás valóban Neked való-e, és hogyan érdemes belevágnod.

💹 A MannaClub a vállalkozás mikéntjének alapjaitól építkezik úgy, hogy bármilyen előképzettség nélkül megértsd, és az induláshoz fontos tudást megszerezd.  Fejlesztjük az üzleti érzékedet, hogy magabiztosan lépj be a vállalkozások világába, vagy hasznosítsd azt a karriered bármely lépcsőfokán.

♻️ A MannaClub csapata és közössége minden lépésedet segíti. Legyen szó bármely üzleti ötlet átbeszéléséről, finanszírozási kérdésekről vagy éppen marketingről, mi melletted állunk, hogy szárnyalhass.

⚜️ A MannaClubban olyan emberekkel találkozhatsz, akik hozzád hasonlóan vállalkozói célokat tűztek ki maguk elé. A közös tapasztalatok megosztása, az ötletek cseréje és egymás támogatása hatalmas erőforrást jelent számodra.

📶 A hetente kiküldött podcast és ebook tartalmak lehetővé teszik, hogy saját tempódban és időbeosztásod szerint sajátítsd el az üzleti ismereteket. A kéthetente tartott online tagsági találkozók pedig segítenek elmélyíteni az ismereteket, és felületet biztosítanak a feldolgozásra, átbeszélésre.

Mit ad a MannaClub?

Ne hagyd, hogy a vállalkozásod egy soha meg nem valósult álom maradjon! Csatlakozz a MannaClub közösségéhez, ahol a siker nem csak elképzelés, hanem valóság. Hajts a célod felé, és mi segítünk az úton.

Kapcsolatok i személyes fejlődés i vállalkozás, karrier

Mit biztosít számodra a MannaClub?

Havonta üzleti találkozó, ahol megmutatkozhatsz, és kapcsolatokat építhetsz. Közös facebook csoport, ahol kérdezhetsz., havi 2 podcast és 2 e-book a vállalkozás indításról. 

Videó és Hanganyagok

Karrier, vállalkozás, mindset váltás témakörökben. Mindezen tartalmakat gyakorlati feladatokkal láttuk el, hogy a tanultakat egyből képes legyél  élesben is alkalmazni.

Támogató Közösség

MannaClub tagként olyan közösségbe kerülsz, ahol hozzád hasonló célú emberekkel találkozol, akik mind a fejlődést választják. Tapasztalatot cseréltek, üzleti ajánlatodat bemutatod. 

Havi üzleti találkozók

Minden hónap utolsó csütörtök délután online találkozunk és kapcsolódunk. Felületet biztosítunk új partnerségek kialakítására, üzleti kapcsolódásokra, extra ajánlatokra. 

Miért csatlakozz a MannaClub tagjai közé?

Mert a siker  nem csak egy cél, hanem egy életérzés. A MannaClubb olyan alapismeretekkel lát el, amelyek nélkül a vállalkozás olyan lenne, mint egy bicikli gumi nélkül – lehetne menni vele, csak nehézkesen.

Mert a vállalkozás egy olyan út, ahol a társak fontosak. Találkozhatsz olyan kreatív emberekkel, akik épp olyan álomszagú ötleteket dédelgetnek, mint te. Együtt felfedezhetitek a sikeres vállalkozások birodalmát. 

 A MannaClubban úgy tárgyalunk a jogi szövegekről, mint egy könnyed történetről. Legyen szó jogi formákról vagy adózásról, nálunk azt fogod érezni, hogy milyen egyszerű minden.

A MannaClub csapata félredobja a seggelés, magolás sztereotípiáját, egy unalmas iskolában. Kreatív tartalmakat, feldolgozható mennyiségben adunk át, és az online találkozókon átbeszéljük, hogyan alkalmazd.

Egyszóval ne csüggedj tovább, és ne hagyd, hogy a vállalkozói álmaid az ágy alatt porosodjanak! Csatlakozz hozzánk, és hozd ki magadból a legtöbbet, miközben nevetsz, tanulsz és sikerre gyúrod magad!

Neked való a MannaClub, ha

MannaClub Tagság

Éves tagság

MannaClub
249
  • Magabiztosság növelő módszerek
  • Gyakorlatok, szokások formálása
  • Vállalkozói gondolkodásmód elsajátítása
  • Közösség, támogatás, együttműködés
  • Podcastok, videók, munkafüzetek
  • Havonta közösségi online találkozó
  • Közös facebook csoport - végtelen kérdezési lehetőség
Akció

Csatlakozz a MannaClubhoz még ma, és lépj a vállalkozás világába egy olyan közösségben, ahol minden adott a sikerhez!

 

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör