MannaClub

Csatlakozz a közösséghez, ahol együtt, egymást támogatva változtatjuk meg az életünket!

Együtt | Egymásért        

A MannaClub

A MannaClub egy olyan közösség, ahol együtt, egymást támogatva, újfajta tanulással, megértési metódussal újjá építheted az életedet. Clubtagként hozzáférsz egyes blogcikkek zárt tartalmi elemeihez, és rendszeresen, egy-egy témakör szerint rendszerezett csak tagok számára elérhető blogcikkekhez, videókhoz. Emellett kreatív játékokra, mesés gyakorlatokra hívlak. A minikurzusokon különleges technikákat mtatok meg, amelyekkel a képzelet szárnyán teremthetsz új, bőségben és harmóniában élt életet magadnak. 

Egy-egy új gondolat akár napokig, hetekig tartó átalakulást is eredményezhet benned. Add meg a lelkednek azt az időt, amire szükséged van a feldolgozáshoz. Lassulj le egy picit, és engedd, hogy megérkezz önagadhoz. 

Használd a közösség erejét és  bármikor fordulj hozzám személyes támogatásért.

Tarts velünk ezen az utazáson, és legyen 2021 számodra is az újjászületés éve!

képzelet szárnyán

Mi minden vár a Clubban?

Havonta megosztok blogcikkeket, videókat, amiben elmagyarázom, mi miért történik, és mire, hogyan hat. Ezen kívül olyan kreatív gyakorlatokat, mesés játékokat kapsz, amelyekkel könnyedén értesz meg összefüggéseket.

Minden hónapban tartunk egy online club csoport coachingot, ahol megbeszéljük a havi témát, és az ahhoz kapcsolódó felmerülő kérdéseket, tapasztalatokat. 

A havi videók, blogcikkek, és az online csoportos club coaching képes arra, hogy hatalmas változásokat élhess meg! Az Clubtagság extra személyes coachingot is tartalmaz, így a konkrét élethelyzeteddel foglalkozunk. 

A közösség ereje a hatékony megoldás

A 2020-as év sokat kívánt mindenkitől. Voltak, akik anyagi javakat, voltak, akik a szeretteiket vagy a munkahelyüket veszítették el. Párkapcsolatok és másfajta emberi kapcsolatok alakultak át, vettek új irányt.

Búslakodás helyett fogjuk meg egymás kezét, és kapaszkodjunk össze minél többen a MannaClubban, és tegyünk lépéseket azért, hogy 2021 az újjászületésed éve legyen!

Ezzel a programmal olyan önfejlesztő folyamatba kezdünk bele közösen, ahol feltárulnak előtted újfajta irányok, és átalakul a szemléleted.

Gyere közénk, lépj be a megengedés, a változás terébe!

mannaclub közösség ereje
mannaclub szabadság

Változás felé, szabadon

Ha szeretnéd megosztani velünk a gondolataidat, szívesen vesszük. Ha inkább csendes szemlélődő leszel, az is rendben van.

Minden hónapban új témákkal és új kreatív feladatokkal várlak. Havonta egy különleges minikurzust is kapsz, amely a megszokottól eltérően tudás helyett technikákat ad át.

Őszintén szólva el sem tudom képzelni, hogy ne találj kedvedre való tudásanyagot a Clubban. Az lehet, hogy nem minden téma érint egyformán mélyen, ám biztos vagyok benne, hogy hozok új gondolatokat, és megérintő gyakorlatokat.  Megtapasztalod majd, hogy olyan új megvilágítást kapsz, ami elindít a változás felé. 

Szabadon szárnyalhatsz, a személyiségednek megfelelően.

Hiszel valamilyen felső erőben – Istenben, univerzumban, angyalokban, az egységben -, mégis azt gondolod, kontrollálhatod a megvalósulást. Akarsz, harcolsz, küzdesz – ismerősek ezek a szavak? Mennyivel egyszerűbb könnyedén áramlani, és önmagaddal egységben haladni!

Hiszed, hogy az életednek értelme van, és a képességeid ennek a megvalósítását szolgálják? Hiszed, hogy az életedet, a tehetségedet azért kaptad, hogy általad mutatkozhasson meg egy újabb csoda? Ha hiszed, akkor ne állítsd meg magad! Ne szorítsd be magad az elvárások, megfelelések, önkorlátozások erdejébe. Tárd ki a szíved, és lélegezz mélyeket.

Nézd csak, mi mindent kapsz MannaClub tagként

Érdekes témák

Minden hónapban más téma van fókuszban, így folyamatosan valami újra látsz rá, és alakítod magadban.

Video és hanganyagok

Könnyen érthető formában elmagyarázom, hogy mi miért történik, és mire, hogyan hat az életedben.

Kreatív gyakorlatok

A kreatív gyakorlatokkal érdekesen, izgalmasan alakítod az átalakulásod és a szemléletváltásod.

Mesés játékok

Kreativitást fejlesztő, tudatosságot növelő mesés feladatokkal ismerheted meg alaposabban önmagad.

Online coaching

Havonta, az adott hónap témáját közösen átbeszéljük, megvitatjuk, hogyan integrálhatod az életedbe.

Gyakorlati tartalmak

A blogcikkek csak clubtagok számára elérhető részében gyakorlati útmutatót, konkrét megvalósítási tervet kapsz.

Pillants bele a Club tartalmakba!

MannaClub Tudásanyag - blogcikkek, videók
Képzelet szárnyán - kreatív gyakorlatok
Minikurzusok - képzelet játékok

Mit adnak az egyes Club tagságok?

MannaClub Alap

Újjászületni vágyóknak

Kreatív kalandok,  hogy megújulj és újjászüless.

7 Eur / hó

MannaClub Extra

Megújulóknak, személyes támogatással

Izgalmas kalandok, személyes coachinggal fűszerezve.

37 Eur / hó

Mit hozok és mit adok?

Gürtler Szilvia vagyok – Életút mentor.
Kreatív, szabad lélek. Hiszem, és tapasztalom, hogy a legmélyebb felismerések az őszinte térben,  kreatív módszerrel, fantáziád megélésével történnek meg. Ezért a Manna módszerben ötvözöm a coaching és a különböző művészeti technikák elemeit, és játékosan  segítelek az önmegvalósításodhoz. Egyedi módon, a közgazdasági racionalitást a coachinggal, a mesékkel, és egyéb kreatív technikákkal ötvözöm. 

Hiszem azt, hogy a közösségnek építő ereje van, és együtt, egymásért óriási változásokat indítunk. 

A MannaClubban a Manna módszer szerinti kreatív, egyedi, játékos feladatokat, gyakorlatokat kínálok, amelyeket könnyedén beépíthetsz a mindennapjaidba. Szinte észrevétlen változol, ahogy a kreativitást megnyitod magadban. 

Ügyféltörténeteket, coaching programokat, interjúkat a Manna Magazin lapjain találsz. Életemről a Lélekrebbenés könyvemben olvashatsz, gondolkodásmódomba és teremtéseimbe pedig a Milliomos tanonc könyvem enged bepillantást. 

MannaClub

MIÉRT EZ A LEGJOBB BEFEKTETÉS,
AMIT MA MEGTEHETSZ?

Azért, mert akár egy hónap alatt is elképesztő változásokat tudsz elérni az életedben. Teljesen átalakíthatod a kapcsolódásaidat, megváltoztathatod a környzezetedhez való viszonyulásodat. Megtervezheted, és újraírhatod a jövődet. 

Persze ehhez a te elkötelezettséged, lelkesedésed is szükségeltetik. Eredményt akkor tudsz elérni, ha szívvel-lélekkel részt veszel a programban.  Én a magam részéről mindent megteszek, hogy elérd a kívánt eredményt.

Egy olyan csoportnak lehetsz itt a tagja, ahol egymást támogatjuk, segítjük és kihívások során át fejlesztjük. Mert változni kihívás is egyben. 

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen. A tagság a havi, vagy éves díjak automatikus levonásával működik. 

Egyszerűen. Jelezd kérlek a hello@mannacoach.com e-mail címre írva, hogy adott hónapban lezárod a havi tagságodat, és rendeld meg az éves tagságot. 

Írj egy emailt a hello@mannacoach.com címre és 1 munkanapon belül töröljük a tagságodat. 

Igen, vissza tudsz jönni bármikor. Viszont ha újra lemondod, és megint vissza akarsz jönni, azt csak 6 hónap elteltével tudod megtenni, így azokról a Clubcoachingokról biztosan lemaradsz. 

manna magazin letöltés