HOSSZÚ HÉTVÉGE MÁLTÁN

Felfrissülés, megújulás

Elfáradtál a munkában, belefásultál a hétköznapokba, túlpörögtél a kihívásokban?  Tarts velem, és szüless újjá!

Egy hosszú hétvége Máltán igazán felüdítő, pláne úgy, hogy egy órás coachingon átbeszéljük a számodra legfontosabb eseményeket. 

Ráláthatsz arra, hogy miben fáradsz el igazán, és hogy a továbbiakban hogyan tudnál energikusabb, feltöltőbb életet élni. 

hosszú hétvége

Pihend ki magad, töltődj fel energiával

Csodás napok várnak a Mediterrán tenger partján, Máltán. Ragyogó napsütés, felfedezésre váró helyszínek fogadnak ezen az álomszigeten, ahol évezredes kulturális örökségek között élvezheted a megújuló, modernizált környezetet. Itt könnyen megtalálhatod az inspirációt magadban, hogy végre azt az álom életet éld, amire vágysz. S én, a coaching beszélgetéssel maximálisan támogatni foglak ebben!

Gyere, pihend ki magad! Szakadj ki akár egy beragadt élethelyzetből, akár a mindennapok rohanásából. És utána vidd magaddal haza a hétvége felöltő erejét!

Rólam

Hosszú hétvége

Szeretettel látlak vendégül egy hosszú hétvége során Máltán. 2016 óta élek ezen a szigeten, és gyakorlatilag az első pillanattól szerelmes vagyok bele. 

Zegzugos kis utcácskái, ódon városi terei, a homokszínnel keveredő tengerkék, égszínkék, és a mályva, pink, rózsaszín, sövényként ültetett leanderek megkapóak számomra. 

Ez a sziget a szabadság élményét adja nekem. Itt tanultam meg élni, és értettem meg, hogy mennyire börtönbe zártam magam előzőleg. Rohanás és frusztráció helyett most élvezem az életem. 

Azt tudom megmutatni neked, hogyan lehet a munka hivatás és hogyan érezd nyaralásnak a mindennapjaidat, kilépve az állandó taposómalomból. 

Töltődj fel általam és az ezerarcú sziget nyújtotta élmények által. 

Bővebben olvashatsz rólam ide kattintva. 

A pihenés során megnyílhatsz önmagad felé, és újra meghallhatod az elfeledett belső hangodat. Ezt a  sugallatot követve megtalálhatod a kellő inspirációt vágyaid valóra váltásához.

Ennek elősegítésére pedig a legjobb egy valóban inspiráló, ihletet adó környezetben megismerni, felfedezni, megérteni – az élethelyzetedet és magadat egyaránt.

AMIT TARTALMAZ A PROGRAM
AMIT MAGADNAK KELL ÁLLNOD

A szervezésben természetesen segítek, előzetes tájékoztatót küldök Máltáról időjárás, technikai, szállás és egyéb részletekkel. 

A szállásról

Málta kedvelt részén, Gzira szélén, egy romantikus, meseszerű 5 szobás házban választhatsz szobát. Minden reggel madárcsicsergésre ébredhetsz, éppúgy mintha egy romantikus filmben lennél. Este élvezheted a naplementét a teraszról miközben a helyi Cisk sört, vagy a Kinnie üdítőt kóstolgatod. A tengerpart csak kb 100 méterre van, így akár éjfélkor lesétálhatsz a partra egy pohár pezsgővel a kezedben és úszhatsz egyet a hűsítő tengerben. A  mellettünk lévő csodaszép parkban  egy könyvvel a kezedben üldögélhetsz a padon, vagy csodálhatod az álomszép yachtokat. 

Én már nagyon izgatott vagyok, kíváncsian várom, hogy igent mondasz-e erre a feltöltő pihenésre. Ne habozz, gyere, regenerálódj, frissülj fel. Élvezni fogod, és kicserélve érkezel majd vissza. 
Csodás lesz, ígérem!

Kedvcsinálónak tarts velem egy máltai virtuális utazásra

[]
1 Step 1
Virtuális utazáson veszek részt
Adatkezelés
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
manna magazin letöltés