fbpx

Hosszú hétvége Máltán

Pihend ki magad, töltődj fel energiával

Felfrissülés, megújulás

Elfáradtál a munkában, belefásultál a hétköznapokba, túlpörögtél a kihívásokban? Tarts velem, és szüless újjá! Egy hosszú hétvége Máltán igazán felüdítő, pláne úgy, hogy két órás coachingon átbeszéljük a számodra legfontosabb kihívásokat. Ennek során ráláthatsz arra, hogy miben fáradsz el igazán, és hogy a továbbiakban hogyan tudsz energikusabb, feltöltőbb életet élni. 

A program tartalma

3 éjszaka Máltán

Reggeli

2 óra coaching

Szervezés

Kikapcsolódás a feltöltő mediterrán világban

Csodás napok várnak a Mediterrán tenger partján, Máltán. Ragyogó napsütés, felfedezésre váró helyszínek fogadnak ezen az álomszigeten, ahol évezredes kulturális örökségek között élvezheted a megújuló, modernizált környezetet. 

Itt könnyen megtalálhatod az inspirációt magadban, hogy végre azt az álom életet éld, amire vágysz. S én, a coaching beszélgetéssel maximálisan támogatni foglak ebben!

Utazz el a megszokásokból, fedezd fel magad egy izgalmas, különleges helyszínen.

Ismerd meg magadat inspiráló környezetben

A pihenés során megnyílhatsz önmagad felé, és újra meghallhatod az elfeledett belső hangodat. Ezt a sugallatot követve megtalálhatod a kellő inspirációt vágyaid valóra váltásához. Ennek elősegítésére pedig a legjobb egy valóban inspiráló, ihletet adó környezetben megismerni, felfedezni, megérteni – az élethelyzetedet és magadat egyaránt.

Klimatizált kényelem

Málta kedvelt részén, Msida tengerpartján egy 2 szobás lakásban lesz tiéd az en-suite szoba.

A tengerpart karnyújtásnyira

Minden reggel napsütésre ébredhetsz, és a csodás teraszon élvezheted a reggeli kávédat, teádat.  Este kiülhetsz a teraszra, és nézheted a promenádon sétáló párokat, helyi lakosokat, vagy csodálhatod az álomszép yachtokat. Közben a helyi étel specialitást a máltai Cisk sörrel vagy a Kinnie üdítővel öblítheted le. A tengerpart az ablakod alatt van, a strand 8 perc sétára.

Mennyibe kerül a program?

3 éjszaka szállás, 2 óra coaching, reggeli = 299€

Amit a programon felül állnod kell: a repülőjegyedet, a napközbeni étkezéseidet és a felmerülő extra programokat (pl.: elmehetsz hajótúrára Blue Lagoonra, quad túrában is részt vehetsz).

A szervezésben természetesen segítek, előzetes tájékoztatót küldök Máltáról időjárás, technikai, szállás és egyéb részletekkel.

Gyere, pihend ki magad! Szakadj ki akár egy beragadt élethelyzetből, akár a mindennapok rohanásából. És utána vidd magaddal haza a hétvége felöltő erejét!

Az utazást a vásárlástól számított 1 éven belül tudod felhasználni a szabad helyek függvényében.

Még több kép a szállásról, Máltáról

Belevágsz?

Én már nagyon izgatott vagyok, kíváncsian várom, hogy igent mondasz-e erre a feltöltő pihenésre. Ne habozz, gyere, regenerálódj, frissülj fel. Élvezni fogod, és kicserélve érkezel majd vissza. 
Csodás lesz!

Szilvi vagyok, coach és a szállásadód
Hosszú hétvége

Szeretettel látlak vendégül egy hosszú hétvége során Máltán.

2016 óta élek ezen a szigeten, és gyakorlatilag az első pillanattól szerelmes vagyok bele. Zegzugos kis utcácskái, ódon városi terei, a homokszínnel keveredő tengerkék, égszínkék, és a mályva, pink, rózsaszín, sövényként ültetett leanderek megkapóak számomra. 

Ez a sziget a szabadság élményét adja nekem. Itt tanultam meg élni, és értettem meg, hogy mennyire börtönbe zártam magam előzőleg. Rohanás és frusztráció helyett most élvezem az életem. 

Azt tudom megmutatni neked, hogyan lehet a munka élethivatás és hogyan érezd nyaralásnak a mindennapjaidat, kilépve az állandó taposómalomból. 

Töltődj fel általam és az ezerarcú sziget nyújtotta élmények által!

Bővebben olvashatsz rólam ide kattintva. 

Kérdésed van? Írj üzenetet!

12 órán belül válaszolok a kérdésedre. Üdv.: Szilvi

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör