Hosszú hétvége Máltán

Pihend ki magad, töltődj fel energiával

Felfrissülés, megújulás

Elfáradtál a munkában, belefásultál a hétköznapokba, túlpörögtél a kihívásokban?

Tarts velem, és szüless újjá!

Fedezd fel a lenyűgöző Málta szigetét egy különleges és inspiráló hosszú hétvége keretében! Egy inspiráló, kreatív coaching programmal egybekötött pihenéssel teremtünk feledhetetlen élményeket és  emlékeket neked. Élvezd a kulturális felfedezéseket és a személyes növekedést, miközben felfrissíted a tested és a lelked ebben az inspiráló mediterrán hangulatban.

A máltai hosszú hétvége különlegessége az, hogy egy kreatív coaching programmal egészül ki, ami mély élményeket és belső változást kínál. Kíséretemben felfedezheted azokat a rejtett zugokat is, amelyeket még meg sem láttál magadban, miközben Málta gyönyörű helyszínein is kalandozásokat teszel. 

Kényelmes szállást,  és a kreatív program minden részletének szervezését biztosítjuk, hogy teljes mértékben átélhesd ezt az inspiráló hosszú hétvégét. Ha megoldható, akkor a reptéren várlak, és kalauzollak. 

A program tartalma

3 éjszaka szállás Máltán

Fél napos kreatív program

Belső fejlődés, nevetés

Szervezés, útikalauz, nyelvi segély

Kikapcsolódás a feltöltő mediterrán világban

Csodás napok várnak a Mediterrán tenger partján, Máltán. Ragyogó napsütés, felfedezésre váró helyszínek fogadnak ezen az álomszigeten, ahol évezredes kulturális örökségek között élvezheted a megújuló, modernizált környezetet. 

Itt könnyen megtalálhatod az inspirációt magadban, hogy végre azt az álom életet éld, amire vágysz. S én, a coaching beszélgetéssel maximálisan támogatni foglak ebben!

Utazz el a megszokásokból, fedezd fel magad egy izgalmas, különleges helyszínen.

Ismerd meg magad inspiráló környezetben

Ezen a rendkívüli utazáson a Mannacoach szaktudásának és Málta szigetének páratlan szépsége összefonódik, hogy egy olyan hétvégét teremtsünk, amely nem csak feltöltődést és kikapcsolódást nyújt, hanem a személyes fejlődésedre is fókuszál.

A hosszú hétvége során megnyílhatsz önmagad felé, és újra meghallhatod az elfeledett belső hangodat. 

Ez a hosszú hétvége egy igazán különleges lehetőség arra, hogy kikapcsolódj és kiteljesedj. Élj ezzel a lehetőséggel, és fedezd fel Málta szigetét, miközben személyes fejlődésednek is teret adsz.

Mit mondanak a résztvevők?

Gary meglepődve tapasztalta, hogy már ez a néhány nap is mekkora változást hozhat az életében. 

Kata imádta a hosszú hétvége Máltán program minden pillanatát. Még novemberben is belesétált a tengerbe. 

A hosszú hétvége Máltán felnyitotta Bence a szemét egy másfajta élet lehetőségére, és azóta többet utazik. 

Klimatizált kényelem

Málta központi részén, Msida kedvelt tengerpartján 

A máltai hosszú hétvégén ragyogó környezetben pihenheted ki magad.
Ez a hosszú hétvége Máltán különleges élményeket nyújt számodra.

A tengerpart karnyújtásnyira

Minden reggel napsütésre ébredhetsz, és a csodás teraszon élvezheted a reggeli kávédat, teádat.  Este kiülhetsz a teraszra, és nézheted a promenádon sétáló párokat, helyi lakosokat, vagy csodálhatod az álomszép yachtokat. Közben a helyi étel specialitást a máltai Cisk sörrel vagy a Kinnie üdítővel öblítheted le. A tengerpart az ablakod alatt van, a strand 8 perc sétára.

Mit tartalmaz a program?

3 éjszaka szállást, és egy fél napos kreatív programot.

Ami a programon felül a te részed: a repülőjegyed, az  étkezéseid és a felmerülő extra programok költségei (pl.: elmehetsz hajótúrára Blue Lagoonra, vagy egy izgalmas quad túrán is részt vehetsz).

A szervezésben természetesen segítelek, előzetes tájékoztatót küldök Máltáról időjárási, technikai, szállás és egyéb részletekkel.

Gyere, pihend ki magad! Szakadj ki akár egy beragadt élethelyzetből, akár a mindennapok rohanásából. És utána vidd haza magaddal a hétvége felöltő erejét!

Foglalj helyed már ma, és készülj fel egy felejthetetlen hétvégére, amely új irányt ad az életednek!

Még több kép a résztvevőkről, és Máltáról

Belevágsz?

Ne hagyd ki ezt a felejthetetlen élményt, ahol a Málta felfedezése és a kreatív coaching találkozik! Foglalj helyet még ma és légy része ennek az egyedülálló utazásnak, ahol a belső felfedezés és a külső környezet egyaránt segít, hogy megtaláld az inspirációt és fejlődj ezen a máltai hosszú hétvége programon. 

Foglalj be egy időpontot, ahol egyeztetjük a részleteket.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör