Hosszú hétvége Máltán

Pihend ki magad, töltődj fel energiával

Felfrissülés, megújulás

Elfáradtál a munkában, belefásultál a hétköznapokba, túlpörögtél a kihívásokban? Tarts velem, és szüless újjá! Egy hosszú hétvége Máltán igazán felüdítő, pláne úgy, hogy két órás coachingon átbeszéljük a számodra legfontosabb kihívásokat. Ennek során ráláthatsz arra, hogy miben fáradsz el igazán, és hogy a továbbiakban hogyan tudsz energikusabb, feltöltőbb életet élni. 

A program tartalma

3 éjszaka Máltán

1 Közös ebéd

Fél napos kreatív program

Szervezés

Kikapcsolódás a feltöltő mediterrán világban

Csodás napok várnak a Mediterrán tenger partján, Máltán. Ragyogó napsütés, felfedezésre váró helyszínek fogadnak ezen az álomszigeten, ahol évezredes kulturális örökségek között élvezheted a megújuló, modernizált környezetet. 

Itt könnyen megtalálhatod az inspirációt magadban, hogy végre azt az álom életet éld, amire vágysz. S én, a coaching beszélgetéssel maximálisan támogatni foglak ebben!

Utazz el a megszokásokból, fedezd fel magad egy izgalmas, különleges helyszínen.

Ismerd meg magadat inspiráló környezetben

A pihenés során megnyílhatsz önmagad felé, és újra meghallhatod az elfeledett belső hangodat. Ezt a sugallatot követve megtalálhatod a kellő inspirációt vágyaid valóra váltásához. Ennek elősegítésére pedig a legjobb egy valóban inspiráló, ihletet adó környezetben megismerni, felfedezni, megérteni – az élethelyzetedet és magadat egyaránt.

Visszajelzések

Klimatizált kényelem

Málta kedvelt részén, Msida tengerpartján egy stúdió lakásban tudsz pihenni.

A tengerpart karnyújtásnyira

Minden reggel napsütésre ébredhetsz, és a csodás teraszon élvezheted a reggeli kávédat, teádat.  Este kiülhetsz a teraszra, és nézheted a promenádon sétáló párokat, helyi lakosokat, vagy csodálhatod az álomszép yachtokat. Közben a helyi étel specialitást a máltai Cisk sörrel vagy a Kinnie üdítővel öblítheted le. A tengerpart az ablakod alatt van, a strand 8 perc sétára.

Mennyibe kerül a program?

3 éjszaka szállás, 2 óra coaching, reggeli = 299€

Amit a programon felül állnod kell: a repülőjegyedet, a napközbeni étkezéseidet és a felmerülő extra programokat (pl.: elmehetsz hajótúrára Blue Lagoonra, quad túrában is részt vehetsz).

A szervezésben természetesen segítek, előzetes tájékoztatót küldök Máltáról időjárás, technikai, szállás és egyéb részletekkel.

Gyere, pihend ki magad! Szakadj ki akár egy beragadt élethelyzetből, akár a mindennapok rohanásából. És utána vidd magaddal haza a hétvége felöltő erejét!

Még több kép a résztvevőkről, és Máltáról

Belevágsz?

Én már nagyon izgatott vagyok, kíváncsian várom, hogy igent mondasz-e erre a feltöltő pihenésre. Ne habozz, gyere, regenerálódj, frissülj fel. Élvezni fogod, és kicserélve érkezel majd vissza. 
Csodás lesz!

Kérlek foglalj egy időpontot, ahol minden kérdésedre válaszolok, és egyeztetjük a részleteket!

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör