Siker kóstoló

Siker kóstoló, Siker konzultáció és 1 hónap MannaClub tagság egyben.

A termék megvásárlásával 1 hónapig belekóstolhatsz a Siker programok szemléletébe és kapcsolódhatsz a MannaClub vállalkozói, üzleti közösségével.

A 3-4. héten elérhetővé válik számodra az ingyenes Siker konzultációs időpont foglalás linkje, ahol 20 percben átbeszéljük az élethelyzetedet, és a számodra érdekes irányokat.

59.00

Leírás

Siker kóstoló

A Siker kóstolóban ránézünk 4 fő irányra: az élethivatásodra, az életcélodra, a pénzügyeidre, és a lehetőségeidre. Eközben betekintést nyersz a Siker Alap program tartalmába, és célkitűzésébe.

Siker konzultáció

A Siker kóstoló 3-4. hetében lehetőséged van egy 20 perces egyéni Siker konzultáción részt venni, ahol személyes élettörténeted és aktuális helyzeted alapján megnézzük a lehetséges irányokat, és a számodra ideális változatot.

Az ajándék egy hónapos MannaClub tagság

keretében minden hónap utolsó csütörtök délutánján 17 órakor találkozunk egy másfél órás kötetlen, barátságos vállalkozás építő teadélutánra, és hasonszőrű vállalkozó társakkal kapcsolódásra. Itt megismerkedsz a többi taggal, bemutathatod a vállalkozásod, vagy vállalkozás ötleted, ajánlásokat adhatsz és kaphatsz, miközben kapcsolatokat építesz ki.

Ha olyan közösséget keresel, ahol bátorítanak, a vállalkozásodat építő kérdéseket, és támogató ötleteket kapsz, ahol megoszthatod a még kezdeti stádiumban járó elképzeléseidet, akkor tárt karokkal várunk a MannaClub tagságába.

Emellett napi inspirációk, és hetente pdf vagy videó tartalmak segítik a vállalkozói szemléletmódod kialakulását.

Akkor is várunk a tagságba, ha még csak gondolkodsz a vállalkozás indításon, hiszen hol máshol kaphatsz javaslatokat, ötleteket, mint egy olyan társaságban, ahol főként vállalkozók vannak jelen? Gyere és dobd be az elképzeléseidet, mi pedig segítünk tovább fűzni, és akár megvalósítani is azokat.

Mekkora érték a MannaClub tagság?

Mennyiért vásárolnál egy olyen cjmlistát, ahol értékes vállalkozók, vagy lelkes vállalkozás-építők nevei és elérhetőségei szerepelnek?

Állandó taggá csak az éves tagság megvásárlásával válhatsz, vagy valamely Siker program résztvevőjeként, ahol a programok mellé fél éves ajándék tagságot kapsz.

Részletesebb információkat a MannaClub oldalán találsz.

Nézz bele, milyen az élet a Manna háza táján!

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör