Siker kóstoló

Siker kóstoló, Siker konzultáció és 1 hónap MannaClub tagság egyben.

A termék megvásárlásával belekóstolhatsz a Siker alapprogramba, ebben a speciális kóstoló formában.

Emellett ajándék 1 hónap tagságot kapsz a MannaClub vállalkozói, üzleti közösségébe. Lentebb megtalálod a tagság részleteit.

A 3-4. héten elérhetővé válik számodra az ingyenes Siker konzultációs időpont foglalás linkje, ahol 20 percben átbeszéljük az élethelyzetedet, és az irányokat.

59.00

Leírás

Siker kóstoló

A Siker kóstolóban ránézünk 4 fő irányra: az élethivatásodra, az életcélodra, a pénzügyeidre, és a lehetőségeidre. Eközben betekintést nyersz a Siker alapprogram tartalmába, és célkitűzésébe.

Siker konzultáció

A Siker kóstoló 3-4. hetében lehetőséged van egy 20 perces egyéni Siker konzultáción részt venni, ahol személyes élettörténeted és aktuális helyzeted alapján megnézzük a lehetséges irányokat, és a számodra ideális változatot.

A MannaClub tagság

keretében minden hónap utolsó kedd délutánján 17 órakor találkozunk egy másfél órás vállalkozás építő teadélutánra, és hasonszőrű vállalkozó társakkal kapcsolódásra.

Ha olyan közösséget keresel, ahol bátorítanak, a vállalkozásodat építő kérdéseket, és támogató ötleteket kapsz, ahol megoszthatod a még kezdeti stádiumban járó elképzeléseidet, akkor tárt karokkal várunk a MannaClub tagságába.

Emellett hetente pdf vagy videó tartalmak segítik az elmélyülésedet, megértésedet, vállalkozói szemléletmód fejlődésedet.

Találkozzunk

Minden hónap utolsó csütörtök délután 17 órakor másfél órában tovább építjük az üzleti mentalitásodat, és a vállalkozásodat.

Akkor is várunk a tagságba, ha még csak gondolkodsz a vállalkozás indításon, hiszen hol máshol kaphatsz javaslatokat, ötleteket, mint egy olyan társaságban, ahol főként vállalkozók vannak jelen? Gyere és dobd be az elképzeléseidet, mi pedig segítünk tovább fűzni, és akár megvalósítani is azokat.

Hozd magaddal a kávédat, teádat, sütidet, szendvicsedet, mert ugyan a  találkozók a zoom felületén, online zajlanak, mégis kötetlen, barátságos légkörben, ahol virtuálisan leszünk együtt. Itt megismerkedsz a többi klubtaggal, bemutathatod a vállalkozásod, vagy vállalkozás ötleted, ajánlásokat adhatsz és kaphatsz, miközben kapcsolatokat építesz ki.

Van kedved a vállalkozás építésről tanulni, barátságokat kialakítani, üzleti ajánlásokat adni és kapni?

Mekkora érték a MannaClub tagság?

Ebbe a klubba akkor is érdemes becsatlakoznod, ha nem tudsz minden alkalmon élőben jelen lenni. Már a felvételek is ötleteket, és kapcsolatépítési lehetőséget adnak számodra, hiszen minden résztvevő elérhetőségét kiküldjük neked.

Mennyiért vásárolnál egy olyen cjmlistát, ahol értékes vállalkozók, vagy lelkes vállalkozás-építők nevei és elérhetőségei szerepelnek? Mondhatni, megfizethetetlen.

Állandó taggá csak az éves tagság megvásárlásával válhatsz  vagy Sikerprogram résztvevőként, ahol fél éves ajándék tagságot kapsz.

Részletesebb információkat a MannaClub oldalán találsz.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör