fbpx

Nem az a kérdés, hogy mekkora a jövedelmed, hanem az, hogy abból hogyan gazdálkodsz, és milyen pénzügyi döntéseket hozol. 

Tervezz, gyűjts, gazdagodj!

Tanulj a pénzről, és élvezd, hogy jut és marad is! Megmutatom, hogyan bánj úgy a pénzzel, hogy többé ne jelentsenek kihívást az áremelkedések, gazdasági változások. Azt is megtanulod, hogyan oszd be tudatosan a pénzed, és tegyél félre extra kiadásokra, vagy befektetésekre. 

Konkrét lépéseket mutatok, amelyekkel a megtakarításaidat növelni tudod úgy, hogy közben az életszínvonalad is emeled. 

A program jelentkezés zárul: 2023.március 29. 24h

nap
óra
perc
másodperc

Segítelek egy fenntartható költségvetés, és pénzügyi terv kialakításában 

Eleged van abból, hogy csak dolgozol, mint egy robot, mégsem jutsz előre? Belefáradtál abba, hogy nem tudod megengedni magadnak, amire vágysz? Alig tudod követni az árak változását, nemhogy fenntartani a jelenlegi életszínvonalad?

A MannaCoach Megtakarítás programmal abban segítelek, hogy a lehető legrövidebb idő alatt stabilizáld a költségvetési egyenleged, sőt, minimum havi 15-30 ezer forint megtakarítást elérj.  

Az elmúlt hónapokban a fókuszomban főként a bevétel növelési programok álltak, ám azt tapasztalom, hogy ennél mélyebben, az alapokkal is szükséges foglalkozni, és a megtakarítás oldaláról megközelíteni a pénzügyeket. 

Gürtler Szilvia – Vállalkozás fejlesztő, pénzügyi mentor, nemzetközileg elismert coach (ICF – PCC)

A pénzügyi szabadságod egyetlen dolgon múlik

Tudtad, hogy a pénzügyi szabadságod egyetlen dolgon múlik? 

Ennek pedig semmi köze az inflációhoz, az aktuális gazdasági helyzethez, az ingatlan árakhoz, vagy a tőzsdei összeomláshoz. Még csak ahhoz sincs köze, hogy mekkora a jövedelmed. 

Egyetlen dolog befolyásolja a pénzügyi szabadságodat: a gondolkodásod.

Amíg a külső helyzetre figyelsz, és elfogadod mindazt, amire a környezeted kondicionál, addig beleragadsz a pénzügyi csapdába

Megmutatom neked, hogyan változtass a pénzzel kapcsolatos gondolkodásodon, és hogyan növeld a megtakarításaidat. Teljesen mindegy, hogy 200.000 Ft-ból, vagy 600.000 Ft-ból nem tudsz gazdálkodni. A kulcs a hozzáállásodban rejlik. Márpedig azt megváltoztathatod. 

Megrekedtél egy régebbi életszínvonalon, hiába igyekszel tartani a tempót a növekvő árakkal? 

Senki nem tanította meg sem az iskolában, sem az életben, hogy  mit tegyél az anyagi stabilitásért. Fogalmad sincs, miként menedzseld a pénzügyeidet, és mit tegyél azért, hogy stabilizáld a háztartási kiadásaidat.

Számodra azonban van más út. Most megtanulhatod, és megtapasztalhatod, milyen könnyedén tudsz egy-egy ötlettel ezreket, tízezreket spórolni és azt a pénzt akár befektetésekben fialtatni. 

Nem az a kérdés, hogy mekkora a jövedelmed, hanem az, hogy abból miképpen gazdálkodsz, és milyen pénzügyi döntéseket hozol. 

Gürtler Szilvia
Vállalkozás fejlesztő, pénzügyi mentor, coach

A siker érdekében kövesd a jól működő rendszerem

Ha beleragadtál a régi módszereidbe, tarts velem, megmutatom a kivezető utat. A megfelelő lépéseket betartva képes leszel stabilizálni a költségvetésed, és további megtakarításokat és életszínvonal-növelő lépéseket beiktatva új pénzügyi valóságot létrehozni. 

Elvégeztem helyetted a kemény munkát, ezért ha követed a gyakorlatias útmutatásom, akkor minimum havi 15-30 ezer forint megtakarítást tudsz elérni. 

Nem csak időt és pénzt spórolsz, hanem sokkal komolyabb eredményekre juthatsz, mint amire valaha egyedül képes lennél.

ha rád is igaz, hogy

Ha úgy érzed,

Akkor neked találtam ki a megtakarítás programot

Videó és Hanganyagok

A kurzus felületen 15-20 perces videókat, elméleti leírást, pdf dokumentumokat és kapcsolódó gyakorlatokat kapsz, amelyekkel a tudatos gazdálkodásod kialakítását tudod megalapozni.

Hetente megnyíló Tartalmak

A Megtakarítás program kurzus felületén hetente új tartalmakhoz férsz hozzá (összesen 8 leckéhez),  amelyeket közösen is feldolgozunk az online workshopok során.

2 órás élő online workshopok

A Megtakarítás program ideje alatt 3 alkalommal, élő online workshopon találkozunk. Természtesen felvételről is visszanézheted, ha nem tudsz jelen lenni. 

A Megtakarítás program felépítése

1-2. hét
Alapok
A pénz és te,

avagy hogyan bánsz a pénzzel, és milyen pénzügyi hitrendszereid tartanak vissza a helyes pénzkezeléstől

3-4.hét
Tervezés
Tervezzünk,

hogy kialakítsd a háztartási költségvetésed és növeld a megtakarításaid összegét.

5-6. hét
Cselekvés
Konkrét lépések,

hogy egyensúlyt teremts, és tízezreket spórolj meg. 

7-8. hét
Stabilizálás
Menedzseld

a költségvetésed, találd meg a lyukakat, és az optimalizálható pontokat. 

Online élő workshopok
Gyakorlatba ültetés
Ültesd gyakorlatba,

azaz 3 db élő online 2 órás workshopon meg is valósítjuk mindazt, amiről beszélünk.  

Dátumok:

Március 30, 10h

Április 27, 10h

Május 25, 10h

megtakarítás program

Mire készülj és mit viszel majd el?

Időt, pénzt és energiát raksz a programba, én pedig megadom a kulcsokat ahhoz, hogy eredményeket érj el. Mindezt azért, hogy megváltoztasd a hozzáállásodat, és átalakítsd a pénügyi gazdálkodásodat.

A heti tartalmak feldolgozása nagyjából 1-1,5 órát vesz majd igénybe. Online dolgozunk a workshopokon is, ezért otthonod kényelméből végezheted a feladatokat. Amit viszont nem tudsz megspórolni, az a a tudatos tervezés, a napi, heti vásárlásoknál az odafigyelés, és kontroll.

A program segít, hogy időt és pénzt spórolj, legfőbb értéke mégis, hogy olyan gondolati változást viszel magaddal,  amellyel többé már nem kell aggódnod a pénzügyi helyzet miatt, mert tudod, hogyan menedzseld a pénzügyeidet bármely helyzetben. 

A szabad és bőséges élet mindössze egy döntésnyire van tőled…

Gürtler Szilvia Vagyok...

Közgazdászként diplomáztam, és nagyságrendileg 25 évet töltöttem kisvállalkozásokban, multinacionális cégeknél, induló projekteknél. Dolgoztam hitelbírálóként, menedzserként, projektvezetőként, szálloda vezetőként.

Közben egyre erősebben éreztem, hogy valami másra vágyom, mint egy íróasztalnál ülni naphosszat. Ekkor jelentkeztem coach képzésre, amely hozzásegített a kommunikációm, szemléletmódom átalakításához.

Ekkor nagyot váltottam az életemben. Elváltam, otthagytam a közös céget, elköltöztem, és alig valamivel később kiköltöztem Máltára, mindössze 100 euróval a zsebemben.

Fogalmam sem volt, hogy mihez fogok kezdeni, miben fogok tevékenykedni. Azt az egyet biztosan tudtam, hogy teljesen más területen szeretnék dolgozni.

Izgalmas, és egyszerre ijesztő is volt számomra az, hogy gyakorlatilag az összes jövedelem forrásom, ami 25 évig biztosította számomra a kényelmet, a teljes biztonságot az most jelenleg nincsen meg, és újra a nulláról kell építkeznem.

A coach tudásom segített abban, hogy mélyen magamba nézzek, és megtaláljam, mi az, ami érdekel, és mi az, ahol a képességeimet használni tudom. Vállalkozni kezdtem újra.

5 év alatt odáig jutottam, hogy a vállalkozásom jóval többet jelent azoknál a „vélt” biztonságot nyújtó munkahelyeimnél, ahol még Magyarországon dolgoztam. Mostanra a bevételeim lehetővé teszik, hogy helytől, főnöktől és időtől függetlenül azt a szabad életet éjlem, amiről mindig is álmodoztam.

Duplázz!

Spórolj meg magadnak több évnyi költséges próbálkozást! Használd a bevált módszerem, ami már bizonyított! 

Miért pazarolnál éveket és próbálnád nyögve-nyelve egyedül megoldani a problémáid? Rengeteg időt spórolhatsz és eredményes lehetsz, ha megfogadod a szakértői útmutatást és használod a már jól bevált módszereimet az anyagi stabilitás eléréséhez.

Tanuld meg, hogyan kezeld a pénzt, és miképpen hozz olyan gazdasági döntéseket, amelyek a megszokott szegénység-tudat helyett a pénzügyi szabadságod eléréséhez vezetnek.

Készen állsz, hogy átalakítsd a költségvetésed a lehető legrövidebb idő alatt? Most azért tehetsz, hogy több szabadidőd legyen, biztonságban érezd magad és végre megélhesd a vágyaid. 

Golyóálló és 100%-os Elégedettségi Garancia

A Megtakarítás program eredményeire teljes körű pénzvisszafizetési garanciát nyújtok. Ha végigmész a kurzus gyakorlatokon, minden feladatot elvégzel, részt veszel a csoportos workshopokon,és mégsem éred el a minimum havi 15 ezer forint megtakarítást, akkor ajándékba egy személyes, 40 perces mentoráláson átbeszéljük a helyzetedet, és megnézzük a megoldásokat. Ha ezek után sem érünk el eredményt, visszatérítem a befektetett összeged. 

Ha 03.23. 23:59-ig jelentkezel, akkor kedvezményesen 99€-ért csatlakozhatsz a programhoz.
Ne maradj le a kedvezményről!

nap
óra
perc
másodperc

Megtakarítás program

Online alap program
119
99 Egyben, vagy 3 havi részletfizetéssel
  • 8 hét, hetente megnyíló kurzus tartalmak
  • 3 alkalommal csoportos, online 2 órás workshop
  • Ajándék 2 hét MannaClub üzleti klub tagság

Megtakarítás program VIP

alap program + egyéni mentorálás maximum 5 résztvevőnek
289
249 Egyben, vagy 3 havi részletfizetéssel
  • Minden, amit az Alap program tartalmaz
  • + 2 * 60 perc egyéni, személyre szabott mentorálás, költségvetés-tervezés, és pénzügyi tanácsadás
  • Ajándék 2 hónap MannaClub üzleti klub tagság

Mi mindent tanulhatsz?

Ügyfeleim mondták

Gyakran Ismételt Kérdések

A rendelés feladása során szükséges egy felhasználói fiókot készíteni – a felhasználóneved az e-mail címed lesz, míg a jelszót te tudod megadni a rendelés során.

A rendelés feladása után visszaigazoló levelet kapsz, amiben megtalálod a linket a zárt kurzus felület eléréséhez (az eléréshez bejelentkezés szükséges).

Ezután minden héten tájékoztatást kapsz az e-mail címedre az aktualitásan megnyíló tartalmakról, és a workshop időpontokról frissítésekről. 

Igen. A részletfizetést csak automata beállításokkal tudjuk kezelni. Számodra is egyszerűbb, nem kell utalgatni, és konverziós, valamint banki utalási költségekkel kalkulálni. 

Attól függően, mikor vásárolod meg a programot, 2 hónap, vagy 2 hét ajándék tagság jár számodra. A MannaClub egy üzleti kapcsolatépítő klub, ahol új ismeretségeket köthetsz, és lehetőségeket találhatsz a vállalkozásod bővítésére, bevételeid növelésére. 

Minden rendben, nem kötelező a jelenlét ezeken a reggeliken. Ez egy opciós lehetőség, amit ajándékba adunk a programhoz. Bár ha változtatni kívánsz a pénzügyeiden, érdemes olyan társaságban is megfordulnod, ahol tudatosan gondolkodó, és pénzt teremtő emberekkel találkozol. 

Minden rendben, semmiről nem maradsz le, mert utólag is vissza tudod nézni a felvételt. Természetesen egészen más élőben jelen lenni, és velünk együtt közösen végezni a gyakorlatokat, de utólag is hasznos lesz.

Nagyjából heti 1-2 órányi elfoglaltságot igényel tőled a kurzus anyagok feldolgozása. Szöveges tartalmak, videók és pdf formátumban találod majd az információkat. 

A tartalmak hetente nyílnak meg, ezért ha egyben akarod feldolgozni a kurzust, akkor azt a végén tudod megtenni. 

Mindazonáltal azért így van felépítve a program, mert szükséges néhány nap a megértésre, és a gyakorlatok implementálására. 

Itt Már Hallhattál Rólam

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör