Keményen dolgozol, jól kezeled a pénzt, Mégsem elég a vágyaid megvalósításához a bevételed?

Duplázzuk meg a jövedelmed 5 hét alatt! Garantált életmód váltás

 Mindegy honnan indulsz, milyen végzettséggel és mit dolgozol éppen. Én is magyar átlagfizetéssel kezdtem a karrierem, mégis 100 millió feletti vagyont építettem azokkal a módszerekkel, amiket most átadok Neked.

KEDVEZMÉNYES ajánlat 4 napig, 2022. április 28. éjfélig. 2022. április 29-től már csak a teljes áron tudsz csatlakozni a programokhoz. Ezért foglald le mielőbb a helyed, és takaríts meg minimum 40 Eurot (15 E Ft-ot)! 

Kedvezményes áras jelentkezés lejár:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Duplázd meg a jövedelmed még nyár előtt!

Eleged van abból, hogy csak dolgozol, mint egy robot, mégsem jutsz előre? Belefáradtál abba, hogy nem tudod megengedni magadnak, amire vágysz? Szeretnéd csupán néhány hét leforgása alatt megduplázni a jelenlegi jövedelmed?

A MannaCoach programjaival abban segítelek, hogy a lehető legrövidebb idő alatt eljuss az anyagi függetlenségig

Az elmúlt hónapokban több tucat ember bizonyította be a programjaim által, hogy milyen könnyen el lehet érni az anyagi függetlenséget, évekig tartó kemény munka és próbálkozások garmada nélkül. Neked is tudok segíteni ebben. 

Gürtler Szilvia

Gürtler Szilvia – Ingatlanbefektető, Pénzügyi Mentor, Nemzetközi Minősített Coach

Gürtler Szilvia

a siker érdekében kövesd a jól működő rendszerem

A jövedelmed megduplázni sokkal könnyebb lehet, mint most gondolod. Nagy valószínűséggel egyszerűen nem ismered a megfelelő lépéseket, amelyeket betartva nagyon messzire juthatsz.

Elvégeztem helyetted a kemény munkát, ezért ha követed a gyakorlatias útmutatásom, akkor relatív rövid idő alatt kétszer annyit fogsz keresni, mint jelenleg. Ezt a folyamatot tudjuk tovább vinni, és egy év alatt megtöbbszörözni a bevételeidet.

Nem csak időt spórolsz, hanem sokkal komolyabb eredményeket érhetsz el, mint amire valaha egyedül képes lennél.

számodra is lehetséges!

6 visszajelzés azoktól, akiknek MÁR SIKERÜLT a duplázás.  

havi 500.000 forintból 1.000.000 forint 3 hét alatt – „Elengedtem a görcsös akarást, és onnantól könnyedén működtek a dolgok”

havi 1.500 Fontból 3.000 Font 5 hét alatt – „Megtanultam a pénzkezelést, a befektetéseket.”

Bevétel duplázás 5 hét alatt – „Nagyon jó volt, ahogy egymás ötleteit meghallgatva segítettük egymást”

átlagosan 50%-os bevétel növekedés 5 hét alatt  – „Sosem tudtam elég pénzt elkérni a munkámért, és amit kaptam az is kicsúszott a kezemből”

4 hét után 85%-os bevétel növekedés – „Végre határozott rendszerem és céljaim vannak”

Álom vállalkozás felépítésének elkezdése – „Nagyon gyakorlatias hozzáállást tanultam szilvitől”

Az emberek 98%-a nem tudja komolyan növelni a jövedelmét megfelelő segítség nélkül. 

Még a rutinos vállalkozók nagy százaléka sem jut el az anyagi függetlenségig, és megreked egy bizonyos bevételi szinten. Ugyanez vonatkozik a munkavállalókra, akkor is, ha a karrierlétrán szépen lépkednek felfelé. 

Miért? Senki nem tanította meg nekik, hogyan teremtsenek több pénzt úgy, hogy ezzel arányosan a kemény munka és befektetett idő nem növekszik. Számodra azonban van más út.

Megmutatom, mit tettem, hogy közel nulláról pár év alatt havi több ezer Eurós jövedelemre tegyek szert. Ami még fontosabb: megmutatom, hogyan érik el ugyanezt ügyfeleim, és hogyan érheted el te is mindezt, ugyanazokat a lépéseket alkalmazva, amivel én ide eljutottam.

Gürtler Szilvia

Spórolj meg magadnak több évnyi költséges próbálkozást! Használd a bevált módszerem, ami már bizonyított! 

Miért pazarolnál éveket és próbálnád nyögve-nyelve egyedül megoldani a problémáid? Rengeteg időt spórolhatsz és eredményes lehetsz, ha megfogadod a szakértői útmutatást és használod a már jól bevált módszereimet az anyagi függetlenség eléréséhez.

Készen állsz, hogy megduplázd a jövedelmed a lehető legrövidebb idő alatt? Most azért tehetsz, hogy több szabadidőd legyen, biztonságban érezd magad és végre megélhesd a vágyaid több évnyi kemény munka befektetése nélkül. 

Golyóálló és 100%-os Elégedettségi Garancia

Talán nem sok coachnál találkozol garanciával, Én azért vállalom mégis, mert biztosan tudom, hogy ha jelen vagy a csoport programokon, és elvégzed a feladatokat, akkor Neked is sikerül a duplázás, mint ahogy eddig is mindenkinek, aki részt vett a programomon.

A Duplázó Programba belépéseddel teljes biztonsággal fektetsz magadba, hiszen elégedettségi garanciát nyújtok. Abban a nagyon valószínűtlen esetben, ha mindent tisztességesen elvégzel, és mégsem vagy elégedett az eredményekkel, akkor ingyen foglalkozom veled személyesen 2 alkalommal. Ha ezek után sem vagy elégedett, az utolsó forintig visszatérítem a befektetésed. 

Tedd meg az anyagi és érzelmi függetlenség felé vezető első lépést!

Jártam ott, ahol most Te vagy. Talán magad sem hiszed el, hogy lehetséges, amit kínálok, különösen a Te esetedben. Megnyugtatlak, hogy a megélhetéshez is alig elegendő bevétellel rendelkező, robotoló, több gyermekes szülőknek is sikerült már a duplázás, ami az egész életüket változtatta meg. Neked is sikerülhet. 

Kétféle csomagot kínálok Neked. Az elsőben 2 terméket kapsz 1 áráért, ahol abban segítek, hogy megduplázd a jövedelmed. A másik csomagban 5 terméket kapsz 1 áráért, ahol az egy éves Siker Programmal felépítjük, stratégiailag megtervezzük a siker-utad, és megtöbbszörözzük a jövedelmed.    

Duplázz csomag

5 hét alatt megduplázzuk a jövedelmed
389 Egyszeri fizetés
 • 3 alkalmas Útmutató a céljaid pontosításáért
 • Duplázó Program - 5 hetes csoportos online mentorprogram, hogy megduplázzuk a jövedelmed
 • 2 alkalom online személyes mentorálás
 • Kiegészítő, duplázást segítő videós és írásos tartalmak

Siker program

1 év alatt sikerre visszük a vállalkozásod és megtöbbszörözzük a jövedelmed
209 Havonta / 10 hónapig
 • 3 alkalmas útmutató a céljaid pontosításáért
 • Duplázó Program - 5 hetes csoportos online mentorprogram, hogy megduplázzuk a jövedelmed
 • Emelkedj program - 6 hetes stratégiai, vállalkozásfejlesztő csoportos prgoram
 • Személyre szabott stratégiai terv a vállalkozásod létrehozásához és skálázásához
 • Személyes online konzultáció 2 hetente 1 éven keresztül
 • Korlátlan chat támogatás
 • MannaClub Extra éves tagság és közösségi támogatás
Népszerű

Hogy épül fel a Duplázz csomag?

Hogy épül fel a Siker program?

A termék megrendelése után automatikusan küldöm a linket, ahol időpontot tudsz foglalni az első Útmutató beszélgetésre.  Ott megbeszéljük a további alkalmak részleteit, Összesen 3*30 perc áll rendelkezésünkre ebben a folyamatban.

A célod pontos meghatározását követően a választásod szerinti délelőtti, vagy délutáni csoportban nekikezdünk a duplázásnak. 5 alkalommal 90 percben találkozunk csoportosan, és további 2 alkalommal 30 perces személyes mentoráláson. 

1-2. hónap: Alaposan megvizsgáljuk a célodat, feltérképezzük az akadályokat, amelyek miatt eddig nem jutottál még oda, és szemléletformálással feloldjuk azokat. Mindehhez kiegészítő elektronikus tartalmakat, könyvet, és videókat kapsz extra segítségül. 3*1 óra és 3*30 perc, azaz összesen 4,5 óra személyes coaching formájában dolgozunk.

3-4. hónap: Ezt követően, amikor már színtiszta a cél, és kristálytiszta a miért, becsatlakozol a személyes választásod szerinti délelőtti, vagy délutáni Duplázó programba. Itt 5*90 perces csoportmunkában dolgozunk együtt többen, és 5*60 perc személyes mentoring segít a megvalósításban. 

5-7. hónap: Itt egy picit szusszanunk, és megnézzük, miképpen tudod stabilan integrálni az életedbe a programon megvalósítottakat. 5*60 perc mentorálás vagy coaching, attól függően, mi segíti leginkább az implementálást. 

7-9. hónap: Belevágunk az Emelkedj programba, hogy újabb szintet emelkedj. Stratégiai tervet készítünk, rendszereket állítunk össze, és megtanulod, hogyan gondolkodj az egyszemélyes vállalkozói attitüd helyett vállalkozásban, 6*90 perces csoportmunkában és 4*60 perces egyéni mentorálásban dolgozunk. 

10-12. hónap: Az eddig tanultak részletesebb megvalósítása, az egyedi terved valóra váltása 6*60 perc személyes mentorálással. 

A program kezdetétől hozzáférésed van a MannaClub teljes tartalmához: videókhoz, gyakorlati feladatokhoz, kurzusokhoz. Emellett havi 2 alkalommal csoportos találkozók, ebből az egyik egy vállalkozói mesterelme csoport, ahol a többi Sikerprogram résztvevővel együtt, közösen ötletelve tudod az elképzeléseidet megvitatni, kipróbálni.

Melyik csomag szól neked?

Ez a célodtól függ. Ha gyors célnak tűzted ki, hogy megduplázd a jövedelmed, akkor a Duplázó csomagot ajánlom. Először megtaláljuk a célodat az Útmutatón, majd nekilátunk a megvalósításnak a Duplázó programon. 

Ha nagyobbat álmodsz, komolyabb terveid vannak, és magas szintre akarod skálázni a vállalkozásodat, az életedet, akkor az 1 éves Siker program együttműködést javaslom. Ebben a programban ugyanúgy megfogalmazzuk a célodat az Útmutatón, megduplázzuk a jövedelmed a Duplázó programon, ám itt nem állunk meg, hanem megyünk tovább az Emelkedj programra, ahol stratégiát és rendszert építünk. Emellett 1 éven keresztül minden 2 hétben személyes online mentoráláson dolgozunk együtt közösen a célod megvalósításáért. Ajándékként a MannaClub Extra tagság is a tiéd, ahol nemcsak az összes Club tartalomhoz, videókhoz, blogokhoz, kreatív gyakorlatokhoz, kurzusokhoz férsz hozzá, hanem  egyfajta mesterelme közösséget is alkotunk a egymás támogatására, ötleteid tesztelésére. 

Természetesen később is dönthetsz úgy, hogy belevágsz a Siker programba, ebben az esetben a Duplázó csomagba történt befektetésed utólagosan jóváírjuk. Viszont már csak teljes áron tudsz majd csatlakozni a Siker programhoz, ezért érdemes átgondolnod most, hogy mi a célod. Ha szeretnél egyeztetni, átbeszélni, akkor foglalj be egy időpontot, és beszéljük át, melyik a Te csomagod. 

GYIK

2022. ápriis 12-éig kedvezményes áron tudsz csatlakozni mindkét programhoz. 2022. április 13. után már csak a teljes áron van lehetőséged vásárolni. Ezért válassz mielőbb, és takaríts meg minimum 15 Ezer Ft-ot (40 Euro)

Máltai vállalkozó vagyok, ezért minden termékem árát Euroban kell feltüntetnem. Mivel bankkártyával fizetsz az oldalon, ezzel nincs teendőd. 

Részletfizetés opció választásánál csak bankkártyás fizetésre van lehetőséged. Teljes fizetésnél is ezt ajánlja fel a rendszer, ám különleges esetekben engedélyezni szoktuk az átutalást is.

100 % elégedettségi garanciát vállalok, amelynek feltételeit az ÁSZF tartalmazza. Ha részt veszel a csoportos programokon, és elvégzed a feladatokat, garantáltan elégedett leszel az eredménnyel. Ha valamiért mégis úgy alakul, hogy elégedetlennek érzed magad, akkor ajándék mentorálásra van lehetőséged, vagy kérheted az általad befektetett összeg visszatérítését. 

A programokon való részvétel számodra is elköteleződést jelent, azon menet közben nincs lehetőség módosítani. Megteszek minden tőlem telhetőt, hogy elégedett legyél az eredménnyel. 

Igen, jól láttad, a programba való befektetésed 10 hónapig tart. 10 hónap után véget ér a befektetés időszaka, ott már az eddigiek gyümölcseit élvezed, és megalapozzuk az utána következő időszak terveit. 

Ha már részt vettél Útmutató vagy Duplázó programomon, jelezd a vásárlásodat követően, és az utolsó részleteknél jóváírjuk az előzőleg befektetett összeg ellenértékét. 

Ha kérdésed van, bizonytalan vagy, melyik csomagot válaszd, akkor jelentkezz be az INGYENES és kötelezettségmentes 20 perces feltáró beszélgetésre.

Az elköteleződésmentes beszélgetés során kifejezetten a Te helyzetedről beszélünk, és megmutatom, hogyan tudok segíteni abban, hogy a lehető legrövidebb idő alatt kimagasló növekedést érj el.

Röviden összefoglalom mit kapsz az INGYENES konzultáció során…

Ez a konzultáció KIZÁRÓLAG akkor szól neked, ha komolyan gondolod az anyagi függetlenség elérését, és vállalkozásod beindítását a lehető legrövidebb idő alatt. Emiatt (is) a jelentkezők száma limitált. Foglalj be egy időpontot most, hogy bebiztosítsd a helyed a konzultációra.

Még mindig gondolkodsz? 

Szilvi programján minden hónapban a Duplázást tűztem ki célul. Az első 2 hét után máris 130%-nál tartok. Kíváncsian várom a folytatást.. Mi lehet még ennél is jobb?

Itt Már Hallhattál Rólunk

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör