Duplázd meg a bevételed

Duplázd meg a bevételed a Duplázó program segítségével!

Az 5 hetes gyakorlati megvalósítást hozó, személyes mentorálással kombinált online Duplázó program segítségével a pénzügyi tudatosságod erősödése mellett valódi cselekvéssel, és konkrét tettekkel éred el a duplázást.

A program 3. hetében 1 alkalmas 40 perces online egyéni mentorálással segítem a duplázás megvalósulását.

Olvasd el a további részletes program leírást a Duplázz! oldalon.

389.00

  • Lépj be a MannaClub tagjai közé! Kapcsolódj vállalkozókkal, és alakíts ki együttműködéseket! 

Leírás

Duplázd meg a bevételedet! Tapasztald meg, hogy mindenféle befektetői szaktudás nélkül is teremthetsz. És mielőtt azt gondolod, a Duplázó program pusztán pénzügyi program, korrigálom ezt rögtön. Ez gondolati váltáson, pénzügyi aspektusok megvizsgálásán keresztül, elképesztő mértékű önfejlődést hozó program.

Az online programon konkrét irányokat, lépéseket kapsz a változtatáshoz, és megnyitjuk a teret a magasabb jövedelem megteremtésére, és befogadására. Megtanulsz bátrabban bánni a pénzzel, felülírod a régebbi, pénzzel kapcsolatos megközelítésedet. Megtapasztalod, hogyan duplázd  meg a bevételedet, valamint azt is, hogyan fogadd be ezt a növekedési ütemet.

Az 5 hetes Duplázó program során az alábbiakon megyünk végig

Hetente új tartalmak, amelyek segítségével át tudod alakítani a szemléletedet, és meg tudod növelni a bevételeidet. 1 alkalommal, a harmadik héten 40 perces egyéni online pénzügyi coaching beszélgetésen elkészítjük a személyes duplázó tervedet.

A YouTube oldalamon olyan ügyvél visszajelzéseket hallgathatsz meg, amelyeket a résztvevőkkel készítettem, akik megosztják veled kétségeiket, kihívásaikat és sikereiket egyaránt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Duplázd meg a bevételed” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör