fbpx

Duplázó program

Próbáld ki magad a való életben, és duplázd meg a bevételed a Duplázó program segítségével.

Az 5 hetes gyakorlati megvalósítást hozó, személyes mentorálással kombinált csoportos mentorprogramon a pénzügyi tudatosságod erősödése mellett valódi cselekvéssel, és konkrét tettekkel éred el a duplázást.

Minden héten másfél órás csoportos beszélgetéssel, és 2 alkalommal 30 perces személyes tervező beszélgetéssel segítem a terveid megvalósulását. Emellett a program idejére korlátlan e-mailes elérhetőséget biztosítok. A csoport indulások Kedd-Csütörtök de. 10 óra vagy du 18 óra.

A program után is kézen foglak, lehetőséged van akár egy következő szintre lépni, akár a már korábbi résztvevőkkel együtt tovább teremteni.

Nagy előnnyel indulsz, ha már részt vettél az Útmutató programomon, ahol megtaláltad azt, hogy mit akarsz, azaz látod már az irányod, és közelebb kerültél a célodhoz. A Duplázó program a hogyanban segít, úgy, hogy eszközöket ad a kezedbe a sikeres megvalósításhoz.

Olvasd el a további részletes leírást a Duplázz! oldalon.

389.00

Leírás

Duplázd meg a bevételedet! Tapasztald meg, hogy mindenféle befektetői szaktudás nélkül is teremthetsz. És mielőtt azt gondolod, a Duplázó program pusztán pénzügyi program, korrigálom ezt rögtön. Ez a pénzügyi aspektuson keresztül, elképesztő mértékű önfejlődést hozó program.

Ebben az 5 hetes programban megtanulsz bátrabban bánni a pénzzel, és megtanulod nemcsak azt, hogy hogyan duplázd  meg a bevételedet 5 hét alatt, hanem azt is, hogyan fogadd be ezt a növekedési ütemet.

Megtaláljuk azt az irányt, amelyik számodra a leginkább komfortos. Apró lépésekben megmutatom, hogyan bízz magadban, és érd el a vágyott célod.

Az 5 hetes Duplázó program során az alábbiakon megyünk végig

Hetente 1,5 órás online csoport beszélgetésen átnézzük, hogyan tudtad átalakítani a szemléletedet, mennyit haladtál a pénzügyeid terén, és mit teremtettél az eltelt hétben. Két alkalommal, ideálisan az első, és a negyedik héten 20 perces személyes pénzügyi coaching beszélgetésen elkészítjük a személyes duplázó tervedet.
A beszélgetések között korlátlan e-mail elérhetőséget biztosítok, így bátran kérdezhetsz tőlem, arra 12 órán belül válaszolok és segítelek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Duplázó program” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör