Duplázó program

Duplázd meg a bevételed a Duplázó program segítségével.

A 10 hetes gyakorlati megvalósítást hozó, személyes mentorálással kombinált csoportos mentorprogramon a pénzügyi tudatosságod erősödése mellett valódi cselekvéssel, és konkrét tettekkel éred el a duplázást.

Kéthetente másfél órás csoportos beszélgetéssel, és 3 alkalommal 40 perces Útmutató csomag személyes tervező beszélgetéssel segítem a terveid megvalósulását.

A csoport indulások jellemzően csütörtök délutánonként 18 órakor. Külön kérésre, amennyiben elegendő létszámban van jelentkező, délelőtti csoport kezdésekre is van lehetőség.

Olvasd el a további részletes program leírást a Duplázz! oldalon.

389.00

Leírás

Duplázd meg a bevételedet! Tapasztald meg, hogy mindenféle befektetői szaktudás nélkül is teremthetsz. És mielőtt azt gondolod, a Duplázó program pusztán pénzügyi program, korrigálom ezt rögtön. Ez gondolati váltáson, pénzügyi aspektusok megvizsgálásán keresztül, elképesztő mértékű önfejlődést hozó program.

Ebben a 10 hetes programban megtanulsz bátrabban bánni a pénzzel, felülírod a régebbi, pénzzel kapcsolatos megközelítésedet. Megtapasztalod, hogyan duplázd  meg a bevételedet, valamint azt is, hogyan fogadd be ezt a növekedési ütemet.

Megtaláljuk azt az irányt, amelyik számodra a leginkább komfortos. Apró lépésekben megmutatom, hogyan bízz magadban, és érd el a vágyott célod.

A 10 hetes Duplázó program során az alábbiakon megyünk végig

Hetente 1,5 órás online csoport beszélgetésen átnézzük, hogyan tudtad átalakítani a szemléletedet, mennyit haladtál a pénzügyeid terén, és mit teremtettél az eltelt hétben. 3 alkalommal, ideálisan az első, a harmadik és a negyedik héten 40 perces személyes pénzügyi coaching beszélgetésen elkészítjük a személyes duplázó tervedet.

A beszélgetések között korlátlan e-mail elérhetőséget biztosítok, így bátran kérdezhetsz tőlem, arra 12 órán belül válaszolok és segítelek.

Mivel a Duplázó program  része a Siker mentor programnak, ezért a Duplázó elvégzése után a következő szintre léphetsz, és akár a már korábbi résztvevőkkel együtt tovább teremthetsz a Sikerprogram keretein belül.

A YouTube oldalamon olyan ügyvél visszajelzéseket hallgathatsz meg, amelyeket a résztvevőkkel készítettem, akik megosztják veled kétségeiket, kihívásaikat és sikereiket egyaránt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Duplázó program” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör