5.00(3)

Élethivatás kurzus

  • Oktató Sanyi V
  • Tanfolyam szintje: Kezdő

Leírás

Képességekkel érkezel  a földre. Valamiben tehetséges vagy, valamit úgy csinálsz, ahogyan azt csak te tudod.

Mégis van, hogy néha olyan feladatot végzel, ami nem tölt el izgalommal, nem a lelkedből fakad, hanem abból az elképzelésből, hogy fenntartsd magad, megélj és pénzt keress.  Most arra keressük a választ a videókkal, feladatokkal, hogy melyek azok a tevékenységek, amelyek a szívedből szólnak, és igazán inspirálnak téged.

Gyere, vágjunk is bele.

Szeretettel: Gürtler Szilvia, MannaCoach

A tanfolyam témái

24 Leckék37m 05s

1. Bevezető

Bemelegítő
Technikai tudnivalók
Ismerkedős7:02
Miért élethivatás?
Élethivatás mantra8:18

2. Inspirációk

3. Élethivatás

4. Élj elhivatottan

5. Bónuszok

Az oktatóról

5.00 (6 értékelések)

4 Tanfolyamok

8 hallgató

Hallgatói visszajelzés

5.0

Total 3 Ratings

5
3 értékelések
4
0 értékelés
3
0 értékelés
2
0 értékelés
1
0 értékelés

Kedves Szilvi!
Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem az élethivatás kurzusodon. Szívből ajánlom mindenkinek aki nem érzi 100%osan magát a jelenlegi életszakaszában. Habár féltem a változtatástól, az újtól nagyon örülök, hogy az ösztönzésednek hála kiléptem a mindennapok monotonitásából és elkezdtem egy olyan úton haladni amit szívvel lélekkel csinálok. Meg voltam győződve, hogy a mókuskerék amit hajtok a felnőtt élet velejárója, de már látom, hogy sok befektetett munka sem teher, ha az ember olyan dologgal foglalkozik amihez tényleges belső motivációja van és szenvedéllyel csinálja azt!
Köszönöm.

Nem tudom eléggé megköszönni Szilvi a közös munkát. Szkeptikus voltam, de előcsalogattad azt, ami már rég ott motoszkál bennem, most pedig motiváltan, új lendülettel bele is kezdek! Viszem magammal a pozitív energiáidat, tanácsaidat és azt a sok hasznos ötletet, amit kaptam! Mindenkinek ajánlom a kurzust, aki legbelül érzi, hogy elintézetlen ügye van önmagával szemben, és vágyik arra, hogy megvalósítsa az álmát, de nem mer vagy nem tud még belekezdeni! Én most már tudom, hogy menni fog! Köszönöm <3

Szívből ajánlom az Élethivatás kurzust. Nekem nagyon sokat segített visszanyerni a motivációmat és hogy eltudjam dönteni, mi is az irány, amibe tartok és mik azok a dolgok, amikre igazán fókuszálnom kell a jövőben:) Köszönöm Szilvi!

39.00
céltervező füzet

$39.99

Tervezz álmokból célokat

Kezdd el élni azt az életet, amelyre születtél!  Váltsd valóra az álmaidat a Céltervező füzettel!

A munkát élvezni is lehet