fbpx
5.00
(2 Ratings)

Kezdj élni! inspiráció kurzus

Categories: Önismeret kurzusok
Kívánságlista Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

A tanfolyamról

Szeretettel köszöntelek a Kezdj élni! inspiráció kurzus résztvevői között

Köszönöm, hogy itt vagy. Kívánom, hogy a kurzus segítségével megtaláld az inspirációdat, és összegyűjtsd a téged inspiráló dolgokat.

Az inspiráció fontos

A kurzus során meglátod, mennyire fontos, hogy magas rezgésszintre kerülj és tisztába kerülj mindazokkal, amik, akik inspirálnak téged. Meglátod azt is, hogy az inspiráció érkezhet belülről és kívülről egyaránt. A lényeg, hogy észrevedd, megragadd és használd a saját lendületedhez, továbblépésedhez.

Megmutatom azt is, hogyan találj vissza újra és újra a saját inspirációdhoz, és hogyan tartsd magad folyamatosan lelkesen.

A kurzus célja

Célom, hogy megtaláld a saját inspirációs forrásaidat, ezáltal időd legnagyobb részében inspirált legyél, és ebben az inspirált állapotban alkoss és érj el sikereket. Mert ha megtalálod a saját hajtóerődet, akkor egészen biztos lehetsz a sikerben. A kurzuson gyakorlati tanácsokkal, feladatokkal segítelek belső indíttatásod erősítésében.

Inspirációt (és változást) akkor várhatsz, ha beleteszel energiát (időt, odafigyelést), és elvégzed a gyakorlatokat. Akkor viszont garantáltan változásokra számíthatsz.

Jó inspirálódást és örömben megélt inspirált napokat kívánok!

Gürtler Szilvia, MannaCoach

Inspiráció minikurzus
Show More

Course Content

1. Bevezető

 • 1.1 A kurzus témája, felépítése
  01:06
 • 1.2. Technikai bemutató
  02:57
 • 1.3. Ki vagyok én. Ismerkedjünk!
  05:07
 • 1.4. Kurzus célja, kimenete
  01:13
 • 1.5. Neked szól a kurzus
  00:27

2. Inspiráció

3. Jelenlét

4. Energetizáltan

5. Álmaid

6. Félelmek

7. Inspiráltan

8. BÓNUSZOK
Inspiráló megerősítések

Student Ratings & Reviews

5.0
Total 2 Ratings
5
2 Ratings
4
0 Rating
3
0 Rating
2
0 Rating
1
0 Rating
2 év óta
Komoly elmelyulest es tisztulast hozott szamomra ez a kurzus. Az igazi attorest a tanfolyam alatti es utani szemelyes konzultaciok hoztak meg. Nehez volt elfogadni, hogy \"egyedul nem megy\", azonban megerte! Ma mar kristalytisztan tudom, mit is akarok letrehozni es naponta dolgozom ezen. Koszonet erte!
2 év óta
Nagyon szuper élmény volt részt venni ezen az inspirációs minikurzuson. Úgy érzem sikeresen teljesítettem, hisz előhozta a bennem rejlő inspirációkat, azt a lendületet és motivációt, amit elvesztettem az utóbbi időben és megrekedtem az adott - nem kedvező- élethelyzetembent. A kurzusnak köszönhetően sikerült elhatározni magam, kimászni a gödörből és új célokat, irányvonalakat kitűzni magamnak.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör