Inspiráló élmények

Személyre szabott kincskereső utak

Hosszú hétvége

Aktív pihenés egy kis coaching-al fűszerezve

Élj szabadon

Utazással egybekötött 1 éves mentorprogram

élethivatás kurzus

A Manna világában megélheted az álmaidat. A pillanatok nagyserűségét, önmagad  megismerését, és megértését, saját lényed felfedezésének örömét, a szabadság megélését, az erősödő tudatosságodat.

Megismerheted és irányíthatod a teremtő erődet, és a képességedet, amivel bőséget, függetlenséget, szabadságot alakítasz ki magadnak.

A szabaadság programokon  az lehetsz, aki vagy. Végre megnyithatod a lelked, megmutathatod magadnak és a külvilágnak is, amit bent találsz.  

Az egyedi kalandok rólad szólnak. A helyszíneket a te személyiségedhez illesztve választjuk, az általad hozott történetek mentén. A gyönyörű helyszíneken pedig egyre izgalmasabb dolgokat mutatok meg neked, rólad.

Itt megnyithatod a lelked, elengedheted a belső feszültséget, és megélheted felszabadult önmagad. 

Mi történik az utazások alatt?

Mit tartalmaznak a programok?

Szilvia Gürtler, MannaCoach

Alig várom, hogy találkozzunk és megéljünk együtt egy fantasztikus kalandot. 

A résztvevők élményei

Magammal viszem a szakmai profizmusodat, az odafigyelésedet és útmutatásodat, hogy merjem kinyitni, megmutatni magamból azt a sokszínűséget, amit eddig rejtegettem. 

Kata

Köszönöm a jól irányzott kérdéseket, amelyeket magamnak nem mertem feltenni. Újra várom az időszakot, hogy rálépjek a magam választotta útra. Pont erre a lökésre volt szükségem. 

Gabi

Köszönöm a lelassulást, a kísérést. Más perspektívát, új lendületet kaptam, pont a lassuló jelenlét miatt. Nagyon jó volt a program és a passzivitás aránya,  

Panna

Tetszik Szilvi módszerében, hogy gyorsan feltérképezett, és olyan témákról beszélgetünk, amik segítenek a további lépéseimben. Szilvi csodálatos ember.

Zsuzsa

Szilvia energikus és maximalista. Bár természetemnél fogva nem szeretem az önismereti jellegű beszélgetéseket, mégis nagyon hasznosak voltak számomra. 

István

Élmény-fotók, élmény-helyszínek, élmény-utazók

céltervező füzet

$39.99

Tervezz álmokból célokat

Kezdd el élni azt az életet, amelyre születtél!  Váltsd valóra az álmaidat a Céltervező füzettel!

A munkát élvezni is lehet