7 önerősítő gyakorlat

7 olyan önerősítő gyakorlatot adok át, amelyek segítségével

  • -> búcsút inthetsz az önmarcangoló belső monológoknak,
  • -> javítod a problémamegoldó képességed,
  • -> kiegyensúlyozottabbá és vidámabbá válsz.
  •  
  • Szerezd vissza az életerőd csupán napi néhány percnyi ráfordítással! 
 
 

Ha érezted már valaha, hogy 

leszívják az energiádat, kihoznak a sodrodból, semmire nincs időd, elégedetlen vagy magaddal, és a belső monológjaid megőrítenek, akkor ez a gyakorlatsor neked való. Könnyedebbé válsz általuk, és magabiztosabban találsz vissza a stabilitásodba, ahol újra kiegyensúlyozott leszel. 

Érkezhetnek olyan események az életedbe, amelyek kibillentenek az egyensúlyodból. Bizonyára érezted már, ahogy hatalmába kerít a szorongás, az aggodalom, legyűrnek a nehézségek.  Ilyenkor annyira elmerülsz, hogy sokszor nem veszed észre a kiutat a bizonytalan helyzetből. elveszíted az irányzékod. 

Ezeket a rossz érzéseket odafigyeléssel, kitartással és gyakorlással feloldhatod, és átformálhatod a szemléleted úgy, hogy ez az időszak is téged gyarapítson, a fejlődésedet szolgálja. Az érzések elnyomása helyett a felismerést és a feldolgozást kínálom. Engedd meg, hogy ezek az érzések megjelenjenek benned, és kezeld őket tudatosan, megértéssel. 

Ne átvészeld, vagy túléld a napokat, hanem hozd ki belőlük a legjobbat!

Hogyan tudsz kiegyensúlyozott, és belső világodban nyugodt maradni?

Amikor engeded, hogy az energiaszinted lecsökkenjen, és a búskomorság, harag, düh, frusztráció irányítsa a napod, akkor könnyen beleragadhatsz ebbe a hangulatba, ahonnan egyre nehezebb továbblépni. Ezért érdemes már az elején fülöncsípned, és tudatosan odafigyelve reagálnod.

7 önerősítő gyakorlatot hozok neked, amelyben egyszerű technikákkal kívül tudsz maradni a lehúzó energiákon, vissza tudsz térni az egyensúlyodba és meg is tudod tartani a belső stabilitásod.

A 7 egyszerű önerősítő gyakorlat online program célja

önerősítő

Mit ad a 7 önerősítő gyakorlat neked?

Mit tudok neked mutatni?

Coachként, és mentorként támogatlak abban, hogy megtaláld a belső stabilitásodat, és erősítsd az önmagadba vetett hited. Életemmel magam is azt mutatom, hogyan lehet kiegyensúlyozottan, harmóniában, a természettel és belső igényeinkkel összhangban, kiteljesedett, örömteli életet élni. 

Hiszem, hogy minden körülmények között, minden helyzetben vissza tudsz találni önmagadhoz,  és minden időszakban megtalálhatod azt, ami segíti az életre szóló tanulásod, fejlődésed. Válts nézőpontot, és tanuld meg egyensúlyba hozni magad! 

Válj a saját életed teremtőjévé! 

milliós bevételekig

A 7 önerősítő gyakorlat program helyszíne és időtartama

A program teljes egészében online kurzus, melyhez élethosszig tartó hozzáférésed van. Bármikor meg tudod nézni a videókat, és végigmehetsz a gyakorlatokon. Sőt, egy letölthető e-bookot is kapsz ajándékba, hogy bárhol vagy, könnyedén elő tud venni, és a segítségével elvégezhesd a kiválasztott gyakorlatokat. 

Egy-egy gyakorlat 5-10 percet vesz igénybe mindössze, így könnyedén be tudod építeni a napi rutinodba. A videók hossza egyenként körülbelül 10 perc, így a nap bármely szakában, akár többször is megnézheted őket, és elvégezheted az egyszerű gyakorlatokat. Arról, hogyan élte meg Bence a programot, itt találsz egy videót.

önerősítő - élek
önerpsítő - energia
önerősítő - szavak
önerősítő - jelenben
önerősítő - hála
önerősítő - értékeld

Mennyibe kerül?

A program ára mindössze 14 Euro. Mindezért megkapod a kurzus hozzáférést, a 7 videót, és a letöltheő munkafüzetet az összes egyszerű önerősítő gyakorlat leírásával.  

Ne tévesszen meg a címben szereplő egyszerűség, mert éppen abban rejlik a gyakorlatok nagyszerűsége, hogy a technikák könnyen elsajátíthatóak, a hatásuk mégis messze minden képzeletedet felülmúlja. 

Ha rendszeresen, napi szinten végzed a gyakorlatokat, garantálom, hogy már 1 hónap után változást fogsz érzékelni a gondolkodásodban, a hozzáállásodban. A programnak köszönhetően kívül tudsz maradni a lehúzó energiákon, és meg tudod tartani a belső stabilitásod, egyensúlyod.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör