Saját vállalkozásról és havi több milliós bevételről álmodsz?

Megmutatom, hogyan tudsz magabiztosan pénzt teremteni.

Akár az a gondod, hogy nem tudsz bánni a pénzzel, akár vállalkoznál, csak fogalmad sincs, hogyan, akár már elindítottad a vállalkozásodat, csak azt nem tudod, honnan lesz bevételed, segítek.  Teremtsük meg az életet, amire vágysz!

Gürtler Szilvia

Nem tudsz bánni a pénzzel?

Pontosan megértelek. Én is megtapasztaltam, hogy mennyire nem tanítanak meg bennünket a pénzzel bánni, és gazdálkodni.

Végigjártam én is az utat: onnan, hogy családtagoktól kunyeráltuk a fakanalat, hogy felszereljük az első háztartásunkat, egészen odáig, hogy most vállalkozásokat, befektetéseket menedzselek.

Nemzetközi coach és közgazdász szemlélettel nézem a világot és adom át a tudásom.

Ezért nagyon fontosnak tartom, hogy foglalkozzunk a pénzügyekkel is, mert az igazi kihívások a vállalkozás indításakor és fenntartásakor keletkeznek.

Így aztán teljesen mindegy, hogy vállalkozó vagy, vagy sem, a pénzzel akkor is dolgod van. Tegyél azért, hogy ne folyjon ki a profit vagy a bevétel a kezeid közül!

Nem tudod, hogyan vidd sikerre a vállalkozásod?

Jártam én is ebben a cipőben. Amikor 22 évesen édeasapámmal megalapítottam az első vállalkozásunkat, fogalmam sem volt még a vállalkozás mikéntjéről.

Érdekesség, hogy sokáig azért maradtam megélhetési kisvállalkozó, mert élt bennem egy olyan hiedelem, hogy a vállalkozók ügyeskedők, és ettől távol kívántam maradni.

Évek hosszú során át tartott, mire kitisztítottam ezt a hiedelmemet, és megértettem, hogy a tudásnak igenis megvan az ára, és végre el merem kérni az összeget, amit a tudásom ér.

Részletesebben olvashatsz a tapasztalataimról, megéléseimről, az idáig vezető utamról a Rólam oldalon. 

Ha úgy érzed,

Akkor irány a sikeres élet! Mutatom, hogyan...

Bevétel növelés

Tedd rendbe a kapcsolatod a pénzzel. A hiedelmeid, és a megszokott sémáid odáig juttattak el, ahol most vagy. Új gondolatokkal, más szemlélettel viszlek tovább innen. 

Siker építés

Megbízhatóan működő vállalkozás és magasabb jövedelemszint adja meg a magabiztosságod és a vállalkozói sikereid alapját. Ezt építjük ki a Siker programon.

Bőség

Már vállalkozóként gondolkodsz, a bevételeidet is stabilizáltad, innen már a pénzen túli világ felé  léphetünk, abba a szabad és önfeledt életbe, amit a bőség terében elérhető.

miben segítelek?

Pénzügyi tudatosság

Élethivatás, életcél feltárása

Bevételeid skálázása

Vállalkozás indítása, stratégia alkotása

Gürtler Szilvia MannaCoach

Növekedj te is! (Manna árbevétel: Euro)

2018

2019

2020

2021

2022

32 E

177 E

199 E

212 E

267 E

Itt már találkozhattál velem 

TÖBB PÉNZ? TÖBB ÜGYFÉL? TÖBB SZABADIDŐ? EGÉSZSÉGES ÉLET? KEVESEBB ERŐFESZÍTÉS? 

Pénzügyi és vállalkozói iránytű

Foglalj most időpontot egy ingyenes pénzügyi és vállalkozói iránytű csoportos beszélgetésre, hogy feltérképezzük, milyen potenciál van benned, és milyen lehetőségek rejlenek a pénzügyeidben és a vállalkozásodban. Minden hétfőn 18-18.30 között várlak.

Néhány téma, amelyeket érinteni szoktunk a beszélgetés során:

A legfőbb okok, amiért nem tudsz kitörni a mókuskerékből

Megnézzük, mi történik VALÓJÁBAN az életedben, hogyan tartod magad önként a mókuskerékben, és miért tűnik olyan nehéznek elérned az anyagi függetlenséged.

Miért nem tudod alkalmazottként megélni az álmaid?

Napi 8 órát dolgozni, és biztonságban hinni magad jó választásnak tűnhet. 5 perc alatt rámutatok, mi történik veled, ha életed végéig alkalmazott maradsz.

A létfontosságú elemek az anyagi függetlenséghez

Feltérképezzük, melyek azok az elakadásaid, amelyek a meglévő helyzetedben tartanak, és megmutatom azokat a lépéseket, amelyek a függetlenséged eléréséhez szükségesek.

Ügyfeleim mondták

Kerülj képbe a pénzügyeiddel!

5 részes pénzügyi tudatosság tréning

Teremts magadnak magasabb életminőséget, és számolj le a felesleges kiadásokkal. Mindössze napi 30 perc befektetéssel.

Korlátlanul visszanézhető – ingyenes

Izgalmas pénzügyi tudatosság növelő 5 napra invitállak. Az eddig megszokott pénzügyi sémák, világról alkotott képek teljes újraalkotásával másfajta szemléletre nyitom ki a szemed, amivel egészen más típusú életvitelt tudsz kialakítani, 

Témáink között a célok, fókusz, minimál, luxus, és különböző hasznos tippek tárháza, amelyekről más megközelítésben hallhatsz.

A videókhoz tartozik egy rövid leírás, valamint egy kérdezz-felelek extra videó is, amit a Bőséges Manna Csoportban érsz el.

További ingyenes tartalmak

Kövesd be a YouTube csatornámat!

Duplázd meg az örömödet, a jólétedet és a bevételeidet!

Kövess Social Media felületeimen is

Egyszerűen töltsd ki az adataid, és rögtön, és máris hozzáférést kapsz az ingyenes tréninghez, melynek első részét e-mailben küldöm el Neked. 

(Ne felejtsd el ellenőrizni a Spam és Promotions mappákat.)

Gürtler SzilviaIngatlanbefektető, Pénzügyi Mentor, Nemzetközileg Elismert Coach

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör