Álmok vagy célok? Álmok ÉS célok!

Az álmok sokszor addig édesek, amíg csak álmok. Ezért szereted azt gondolni, hogy jobb, ha azokat nem tervezed meg, majd létrejön magától és megvalósul úgy, ahogy az számodra a legjobb. Teremtesz, varázsolsz, és várakozol.

Félsz, hogy az álmok elillannak, és valami rendszerbe rakott, kötelezően megvalósítandó feladattá válnak  a tervezés folyamatával. Félsz, hogy meglátod a kihagyott lehetőségeket. Vagy a legnagyobb mumus: félsz, hogy az álmaid  megvalósulhatnak. 

Mi lesz, ha kiderül, hogy ….. 

Pedig az álmok csak úgy valósulnak meg, ha tudod, hogy mi a célod. Csak akkor érkeznek a csodák, ha már megvan, hogy merre. Akkor tudod elérni a céljaidat, ha tudod mit csinálsz, és miért. 

Tarts velem, megmutatom, hogyan tervezz célokat úgy, hogy az álmaid is veled maradjanak! 

Haladj lépésről lépésre a céljaid felé a Céltervező füzet segítségével!

céltervező füzet

A legtöbb ember azért nem kapja meg azt, amire vágyik, mert nem tudja pontosan meghatározni, hogy mit is akar. Ha te meg tudod fogalmazni konkrétan a céljaidat, akkor máris jóval előrébb vagy, mint a többség. Ebben segítelek téged a  Céltevező füzet feladataival.

Javaslatokat, és gondolatokat adok át benne, milyen módszerekkel, és irányelvek mentén állítsd össze a céljaidat, és a következő időszakra meghatározó terveidet.

Ha dédelgeted az álmaidat már egy ideje, és még mindig nem vágtál bele a megvalósításba, akkor itt az ideje, hogy megtervezd a konkrét irányt és elindulj az úton. 

Légy a céljaid tudatos tervezője! 

Tervezz álmokból célokat a Céltervező füzet alapján!

Motivációs beszédeket, buzdításokat találsz mindenfelé. Csakhogy ezek a szavak, hangzatos mondatok egy idő után elhanyványulnak. Ilyenkor van szükséged az erőteljes támogatásra, hogy az úton maradj. 

A Céltervező füzet lapjain megfogalmazott gondolatok segítenek abban, hogy tudatosan állítsd fel az elkövetkezendő időszak céljait. A célod megtalálása, a jövőd megtervezése elmélyülést és ráhangolódást igényel, ezért szánd magadra a szükséges órákat, napokat, heteket. Legyél türelemmel, és elfogadással magad iránt.

Engedd meg magadnak nyugodtan, hogy változtass a célokon, a prioritásokon. Előfordulhat, hogy menet közben változnak az elképzeléseid, és amint elindultál egy irányba, ráébredsz, hogy az eredetileg kitűzött cél helyett inkább egy másik irányba szeretnéd vinni a dolgaidat. 

A Céltervező füzet segítségével a céltervezés módszertanát, és a rugalmasságot tanulod meg. 

Kezdd el élni azt az életet, amelyre születtél!  Váltsd valóra az álmaidat!  

TERVEK MENTÉN LESZNEK AZ ÁLMAIDBÓL CÉLOK

Tervezd meg tudatosan a céljaidat!

  • Van olyan álmod, amit csak halogatsz, és nem valósítasz meg?
  • Láttad már az álmaid megvalósulását a belső filmeden, mégsem jutottál hozzájuk közelebb a való életben?
  • Bolyongtál már úgy az élet vizén, hogy nem láttad kristálytisztán, merre is visz az utad? 
  • Érezted már úgy, hogy csak sodródsz az eseményekkel? 

           Ennek most vége!

A Céltervező füzet lépésenként visz közelebb a céljaid meghatározásához, és eszközöket ad ahhoz, hogyan maradj a kijelölt úton. A füzet által egy olyan új szemléletű világba csöppensz, ahol lépésről lépésre haladsz végig a célod megfogalmazásától a megvalósításig.  A céltervezés eredményessége rajtad múlik. 

Akkor működik, ha időt és energiát teszel bele. 

céltervező folyamat
céltervező füzet

Mennyit ér a Céltervező füzet?

Bármennyit. Miért? Mert céltervezés nélkül csak sodródsz az élet vizén, anélkül, hogy valaha is eljutnál a célodig, Mert tudatos, előre gondolkodás nélkül csak ad hoc döntéseket hozol. Mert akkor lehetsz sikeres, ha előre tervezel, és hosszú távon látod a perspektíváidat.  Mivel mégis nevesíteni illik az értékét, jelképesen,  mindössze 5.99 Euro árat határoztam meg, azért, hogy elérhetővé és könnyedén hozzáférhetővé tegyem a tudást, amellyel megalapozhatod a jövődet. 

Vásárlási garancia

Biztonságos fizetés

Jótállás

Azok, akik célokat tűznek maguk elé, és rendszeresen nyomon követik a céljaik teljesítését, több mint két és félszeres valószínűséggel érik el azokat. Válj tudatos tervezővé és megvalósítóvá! 

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör