fbpx
5.00
(3 Ratings)

Élethivatás kurzus

Kívánságlista Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

A tanfolyamról

Az Élethivatás kurzus segít felszínre hozni, hogy milyen képességekkel érkezel  a földre, megtalálni azt, amiben tehetséges vagy, és amit úgy csinálsz, ahogyan azt csak te tudod.

Mégis van, hogy néha olyan feladatot végzel, ami nem tölt el izgalommal, nem a lelkedből fakad, hanem abból az elképzelésből, hogy fenntartsd magad, megélj és pénzt keress.  Most arra keressük a választ a videókkal, feladatokkal, hogy melyek azok a tevékenységek, amelyek a szívedből szólnak, és igazán inspirálnak téged.

Gyere, vágjunk is bele.

Szeretettel: Gürtler Szilvia, MannaCoach

Course Content

1. Bevezető

  • Bemelegítő
  • Technikai tudnivalók
  • Ismerkedős
    07:02
  • Miért élethivatás?
  • Élethivatás mantra
    08:18

2. Inspirációk

3. Élethivatás

4. Élj elhivatottan

5. Bónuszok

Student Ratings & Reviews

5.0
Total 3 Ratings
5
3 Ratings
4
0 Rating
3
0 Rating
2
0 Rating
1
0 Rating
2 év óta
Kedves Szilvi! Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem az élethivatás kurzusodon. Szívből ajánlom mindenkinek aki nem érzi 100%osan magát a jelenlegi életszakaszában. Habár féltem a változtatástól, az újtól nagyon örülök, hogy az ösztönzésednek hála kiléptem a mindennapok monotonitásából és elkezdtem egy olyan úton haladni amit szívvel lélekkel csinálok. Meg voltam győződve, hogy a mókuskerék amit hajtok a felnőtt élet velejárója, de már látom, hogy sok befektetett munka sem teher, ha az ember olyan dologgal foglalkozik amihez tényleges belső motivációja van és szenvedéllyel csinálja azt! Köszönöm.
2 év óta
Nem tudom eléggé megköszönni Szilvi a közös munkát. Szkeptikus voltam, de előcsalogattad azt, ami már rég ott motoszkál bennem, most pedig motiváltan, új lendülettel bele is kezdek! Viszem magammal a pozitív energiáidat, tanácsaidat és azt a sok hasznos ötletet, amit kaptam! Mindenkinek ajánlom a kurzust, aki legbelül érzi, hogy elintézetlen ügye van önmagával szemben, és vágyik arra, hogy megvalósítsa az álmát, de nem mer vagy nem tud még belekezdeni! Én most már tudom, hogy menni fog! Köszönöm <3
2 év óta
Szívből ajánlom az Élethivatás kurzust. Nekem nagyon sokat segített visszanyerni a motivációmat és hogy eltudjam dönteni, mi is az irány, amibe tartok és mik azok a dolgok, amikre igazán fókuszálnom kell a jövőben:) Köszönöm Szilvi!

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör