Fedezd fel a nagy MIÉRT-et

IGEN, szeretnék eljutni a nagy MIÉRT-emig.

Neked mi a nagy MIÉRT-ed?

Bizonyára elgondolkodtál már azon, hogy mi az életed célja. Van egy olyan hívás benned, amit érzel, és tudod, hogy ha megtalálsz, és elismersz magadban, azáltal teljesedsz ki igazán. Mindannyiunknak megvan a maga szerepe, és a maga küldetése, amely az egyedi, különleges céljainkon keresztül segíti a kiteljesedésünket.

Sokszor, sokáig ellenállunk ennek a célnak, ahogy rohanunk, és nem merünk megállni, hogy befelé figyeljünk. Félünk megmutatkozni, félünk azok lenni, akiknek legbelül látjuk magunkat. Félünk elveszíteni embereket, félünk új helyzetekbe lépni, és legfőképpen félünk elhinni, hogy milyen nagyszerűek vagyunk, és milyen fantasztikus dolgokra vagyunk képesek.  

Az életcél egy magasztosabb vágy, eszme megvalósítása. Annak a vágynak a beteljesítése, amelyik időről időre előbukkan a gondolataidban, még akkor is, ha te igyekszel visszatuszakolni valami hátsó fiókba.  

Tarts velem és fedezd fel a nagy MIÉRT-ed! 

Az Életcél nem egyszerűen egy újabb cél az életedben, valami, amit fél- vagy egy éven belül elérsz, aztán keresed, hogy hol van a megelégedettséged, a cél elérésekor érzett sikerélményed.

Az Életcélod ennél sokkal mélyebb. Valami olyan belülről fakadó igény, amelyben önmagadat tudod megmutatni, és kibontakoztatni. Már nem a párod, a szüleid, barátaid, vagy a főnököd nyomására alkotsz terveket, és igyekszel megvalósítani célokat, hanem a saját magad örömére és elégedettségére haladsz egy mindent átölelő életcél felé. Amikor megtalálod ezt, akkor teljes bizonyossággal tudod, hogy a tiéd.

Ezen az úton minden egyes pillanattal önmagadhoz kerülsz közelebb. Már most is ott van benned mindaz, ami eljuttat az Életcélod megvalósításához. Arra az útra vezetlek, ahol mindezeket felismered, ahol megtanulod magad, és elhiszed, hogy képes vagy rá.

Forgasd szeretettel ezt az Életcél e-book-ot, és hangolódj rá a vágyaidra.

éeltcél e-book
életcél e-book

Az életcél program 7 különböző fázison vezet végig, amelynek a végén tisztábban látod önmagadat, és a nagy MIÉRT-edet. Azt az Életcélt, ami által kiteljesedhetsz, és átadhatsz magadból a világnak. 

ÉLJ ÖNAZONOSAN, HALADJ AZ ÉLETCÉLOD FELÉ! 

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör