Tudatos évrendezést kívánok!

IGEN, kérem az Évzáró naplót.

Mire jó az Évzáró napló?

Mielőtt nekifogsz az új év megtervezésének, érdemes megállnod, és áttekintened az előző évet. Mit tanultál, miben változtál, hogyan alakult az életed ezen  hatások által. Mit adtál a világnak, mit kaptál a világtól, hogyan és miben felődtél. 

Az előző év összegzése az alapozó lépés, amely nélkül az új év tervezése szinte elképzelhetetlen – legalábbis biztosan kevésbé alapos és hatékony. 

Most különösen ajánlom, amikor talán úgy tekintesz vissza az előző évre, mint olyanra, amely csak vitt tőled, és semmit nem hozott. A napló kitöltése után megerősödsz majd abban, mennyi mindent kaptál és tanultál, és mennyi mindent hozott az előző év. 

Töltsd le most ingyen ezt a 3 Euro értékű Évzáró naplót, és legyél büszke mindarra, amit az előző évben elértél, és megvalósítottál. Készítsd el az éves számvetésed az Évzáró napló segítségével.  

Ismerd el a teljesítményedet, tudatosítsd az előző évi ereményeidet, és alapozd ezekre az idei terveidet! 

Tudom, az új év sokszor fogadalmakkal indul. Amelyek legtöbbször már pár nap után az enyészeté lesznek. Ezért fogadkozás helyett inkább tudatos tervezést javaslok, amelynek első lécsőfoka az összegzés, az előző év eredményeinek számbavétele. 

Kezdj azzal a lépéssel, hogy elismered magad, és az előző évi teljesítményedet. Feltételezem, hogy év közben kevés figyelmet fordítasz az eredményeid elismerésére. Úgyhogy most ülj le, töltsd ki a naplót és rögtön meglátod, mennyi mindent tettél az előző évben.

Fontos, hogy elismerd az erdményeidet, és tisztán lásd, mennyi mindent valósítottál meg. Hajlamosak vagyunk a néhány százaléknyi sikertelen, szomorú napot felnagyítani, és kevesebb figyelmet szentelni a 95-98%-nyi sikeres napoknak. 

Ha időt szentelsz önmagad elismerésére, az megadja az első lépést ahhoz, hogy emelkedett energiaszinten, az elért eredményeidre alapozva tervezd meg a még sikeresebb, még boldogabb új évedet. 

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör