hála kerék

Hála kerék

Ha változtatni akarsz az életeden, az első lépés, hogy saját magadban változz. Ehhez  legegyszerűbb módszer, ha a hála erejét használod, és szépen lassan, tudatosan áthangolod a gondolataidat, érzéseidet. 

Ha megtanulsz másképp tekinteni az előtted tornyosuló probléma hegyekre, és megoldandó feladatokra, akkor már nem elhordandó hegyekként állnak előtted, hanem olyan eseményekként, jelekként, amelyek segítenek eljutnod az általad kívánt célhoz. Mert minden, ami veled történik, azért érkezik az életedbe, hogy a fejlődésedet, a megértésedet segítse. 

A hála az az út, amelyen járva a leggyorsabban érsz el a célodig. 

Hála ötletekért töltsd le a
Hála mantra naplót!


Hála mantrák

A Hála kerék egy játékos eszköz arra, hogy ötleteket kapj, miért is lehetsz hálás. Rendszeres használatával már olyannyira megszokod a hála napló írást, hogy hamarosan automatikusan adsz hálát mindazért, ami történik veled. 

Hogyan használd?

Pörgesd meg a Hála-kereket, és adj hálát azért a fogalomért, ahol megáll a kerék.  Írd le egy füzetbe, vagy ha van hála-naplód, akkor oda a mondatodat. Pörgesd meg nyugodtan többször is a kereket, és adj hálát mindazért, ami kipörög. Írd le mindegyik mondatot, és ha van bármi más, ami eszedbe jut, akkor azt is. 

Gyere vissza minden nap és pörgesd meg a kereket akár naponta többször. Gyakorold a hála-adást. Meglátod, rövid idő múltán már rutinszerűvé válik. Hálával teli napokat kívánok! 

Adj hálát minden nap. Még több ötletért, hála tippért kérd az ingyenes Hála-mantra naplót!


Hála mantrák

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör