A hála az egyik legnagyobb segítség a gondolataid átalakításában, és az energiáid felhangolásában. A Hála mantra naplóval olyan eszközt kapsz a kezedbe, amellyel könnyedén, napi rutinná téve tudsz az érzelmeidre hatni.

A bőség megéléséhez, és a stabilitásod megtartásához a legfontosabb érzelem a hála. Ennek segítségével tudsz magasabb frekvencián teremteni.

A hála mantra napló ötleteket ad, hogyan adj hálát minden nap. 

Használd a naplót, és gazdagítsd életedet általa!

Töltsd le a Hála mantra naplót!

Kívánom, hogy a Hála mantra napló segítségével hangolódj más életszemléletre és találj rá könnyebben a jövőképed megvalósításához vezető útra.

Adataid begépelését követően már küldöm is az ingyenes e-bookot.

A harmóniához és a bőségben élt életedhez vezető leggyorsabb úthoz a hála segítségével jutsz el. Hogy miképpen?

A hála áthangolja a gondolataidat, és az érzelmeidet. Amikor hálás vagy, akkor köszönetet mondasz egy helyzetért, életedben jelenlévő dolgokért. Ez idáig még könnyű ,hiszen automatikusan hálát adsz akkor, amikor valami általad kedvezőnek minősített esemény történik. 

Mi van akkor, amikor kedvezőtlennek éled meg a zajló eseményeket? Akkor hogyan találsz önmagadra? Hiszen legfőképpen akkor van szükséged a stabilitásra.

Adsz-e hálát rendszeresen? Adsz-e időt magadnak arra, hogy hálás legyél és értékeld magadat, valamint az elért eredményeidet?

A tanulás, és a dinamikus fejlődés akkor repít fantasztikus magasságokba, amikor már hálát tudsz mondani olyanokért is, amelyeket első ránézésre egyáltalán nem tekintesz hálára érdemesnek. Ezzel egy egészen más életszemléletre hangolódsz.

Te is egy harmónikus, hálatelt és bőségben megélt életre vágysz, igaz? 

 

Lépj ki a zsákutcából, ismerd meg a hála erejét! 

A hála mára hétköznapi fogalommá vált. Talán még egy kicsit elcsépeltnek is mondható, annyi helyről  hallod, mennyire fontos a hála. Ám amikor elkezded gyakorolni, akkor tapasztalod meg, milyen csodálatosan megváltoztatja a létezésedet a hála érzése. 

Amikor az elméletet gyakorlattá változtatod, és a mindennapjaidba integrálod, akkor nyílsz meg a csodák befogadására.

A hálának szinte varázsereje van. A legerősebb szintű transzformációra képes, és egy alacsony rezgésű létállapotból azonnal egy magas szintre képes eljuttatni. 

Első ránézésre talán egy sima hálanaplónak gondolod a Hála mantra naplót, ám ez annál sokkal több. Olyan kérdéseket és gyakorlatokat hozok, amelyek segítenek a hála érzésének megélésében, és az érzelmi  szinted magasra emelésében. Alig pár nap után érezni fogod az átalakulást

HÁLA MANTRA NAPLÓ

Most AJÁNDÉKKÉNT letölthető ez a 28 oldalas napló, amely segít megnyitni az utat a hálával teli szívedhez. 

Gürtler Szilvia, coach

Ha elvesztetted a munkád, vagy csak nem érzed jól magad a meglévő munkahelyeden, akkor szomorú lehetsz, siránkozhatsz, és sajnálhatod magad. Ezzel pedig egy olyan spirálba kerülsz, ami leviszi az energia-szinted, motiválatlan és rosszkedvű leszel. Ez az irány egy lefelé forduló spirálba visz, ahonnan egyre nehezebb a kiút. 

Ellenben amint elkezdesz hálát adni a helyzetért, szépen lassan felkúszik az energia-szinted és kinyílik a szemed arra, hogy meglásd a lehetőségeidet. A Hála mantra naplóban megmutatom, miképp adj hálát az ilyen helyzetekért is.  

Ha elvesztetted egy szerettedet, vagy valamilyen attrocitás ért, akkor könnyedén veszed fel az áldozat szerepét, vgy zuhansz búskomorságba. Ilyenkor az öröm szikrája is alig érint meg téged. Éppen ez az a pillanat, amikor mégis érdemes hálát adnod. Itt tudod átfordítani a gondolataidat, és megváltoztatni a jövődet.

A hála automatikusan áthangolja az érzelmi világodat, ami kihat a gondolataidra. Ezért szinte észrevétlenül tud átalakulni a látásmódot, és leszel képes egyre inkább megnyílni a hétköznapi örömök, apró boldogság-pillanatok felé. 

Élj hála telten!

A Hála mantra naplóban található gondolatok és gyakorlatok segítik a mindennnapi hála-adásodat, hogy a hála varázsereje téged is átitatasson. Már az első napon érezni fogod a változást a hangulatodban, idővel pedig az életed minden pillanatát hálával telien éled majd meg.

ÉLJ HÁLATELT SZÍVVEL, HALADJ A BŐSÉG FELÉ! 

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör