Nálad a Hála mantra napló

Gratulálok, a megadott e-mail címeden már nálad a Hála mantra napló! Maradj még egy percig, és nézd meg az extra ajánlatom!

A letöltésedet követően most mindössze 9 euroért tiéd lehet az Adj hálát! kurzus. (A vásárlásnál a halmantra kuponkódot add meg a kedvezményért.) A hála mantra napló segít hálát adni, a kurzuson pedig egyszerűen átlátod az összefüggést a hála és az energia-emelkedés, teremtés, és jóllét között.

Használd a halamantra kuponkódot, hogy 39 Eur helyett most mindössze 9 Eur-ért juss hozzá a hála kurzushoz.

Pár technikai információ, hogy biztosan megkapd a leveleimet:

1. A tőlem kapott e-maileket jelöld meg biztonságos levélnek, és helyezd át az elsődleges üzenetek közé. Így időben értesülhetsz a legfrissebb információkról. Akár készíthetsz egy külön mappát is nekik, így utólag is kényelmes lesz visszakeresned őket.

2. Várd a tőlem érkező leveleket. Ha nem látod a bejövő levelek között az üzenetem, akkor nézd meg a Levélszemét, Spam mappákban. Ha 24 órán belül nem kapsz semmit, írj nekem a hello@mannacoach.com címre, és elküldöm újra a linket.

3. Várlak szeretettel folyamatosan növekvő Facebook közösségemhez, ahol nemcsak rengeteg érdekességet osztok meg, hanem gyakorlati segítséget is nyújtok a fejlődésedhez. Kattints ide és nyomj egy like-ot!

4. A Bőséges Manna Facebook csoportban pedig rendszeresen minitréningeket, videós kurzusokat tartok, és gyakorlati feladatsorokat osztok meg. Légy részese ennek a tudásmegosztó közösségnek, és juss hozzá ingyen hasznos tartalmakhoz, tudásanyaghoz.

4. Ha szereted a videókat, akkor megnézheted a MannaCoach YouTube csatornán lévő videóimat, ahol gyakorlati tippeket, inspiráló ötleteket osztok meg coach szemszögből.

5. Instagramon is elérsz, érdemes figyelned a sztorijaimat, mert játékokkal, meglepetésekkel várlak.

6. Kattints gyorsan, hogy 9 euroért tiéd legyen a 39 Eur értékű hála kurzus. Használd a halamantra kuponkódot.

Szeretettel: Szilvi

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör