fbpx

Milliomos tanonc

milliomos tanonc ebook hogyan legyek gazdag

Ábrándoztál már arról, hogy milliomos legyél, és ne legyen gondod többé a pénzre? Hát persze. Ki ne álmodott volna nyugodt, kényelmes életről. Kinek ne jutott volna eszébe a hogyan legyek gazdag kérdés.

Nem állítom, hogy mindenki gazdag lesz. Azt viszont igen, hogy ha elhatározod, hogy változtatsz a látásmódodon és a hozzáállásodon, akkor képes leszel meggazdagodni.

Mert a gazdagság igenis tanulható. Talán kicsit máshogy, mint azt gondoltad eddig. A megoldás ugyanis a szemléletedben van. A jó hír, hogy ezt viszont képes vagy megváltoztatni. Megmutatom, hogyan. Meg fog benned születni a válasz a hogyan legyek gazdag kérdésedre. Légy te is milliomos tanonc!

Ha úgy döntesz, nekikezdesz, akkor bele is vághatunk a folyamatba. Az Áthangoló program éppen erről szól. Végigkísérlek a folyamaton, így esélyed sem lesz visszazökkenni a régi megszokott gondolkodásodba. Garantáltan átalakul a világlátásod, a pénzhez való viszonyulásod, a gazdagságról alkotott elképzelésed, és ami a legfőbb: az életkörülményeid.

milliomos tanonc hogyan legyek gazdag ebook

Rendeld elő a Milliomos tanonc könyvet

E-Book

Kérdésed van? Írj üzenetet!

12 órán belül válaszolok a kérdésedre. Üdv.: Szilvi

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör