Hogyan legyek gazdag?

milliomos tanonc ebook hogyan legyek gazdag

Biztos vagyok benne, hogy te is ábrándoztál már arról, hogy milliomos legyél, és ne legyen gondod többé a pénzre. Hát persze, ki ne álmodott volna nyugodt, kényelmes életről. Nem ismerek olyat, aki még sosem tette fel magának a nagy kérdést: Hogyan legyek gazdag?

Én is jártam valamikor a te cipődben, én is volt, hogy bőségről, gazdagságról álmodoztam. Ma már Máltán élek, ingatlanokkal foglalkozom – és elmondhatom magamról, hogy megteremtettem azt a bőséget, amiről korábban csak álmodoztam. Mert a gazdagság igenis tanulható. Talán kicsit máshogy, mint azt gondoltad eddig: a megoldás ugyanis a szemléletedben van. A jó hír, hogy ezt viszont képes vagy megváltoztatni. Megmutatom, hogyan. Meg fog benned születni a válasz a hogyan legyek gazdag kérdésedre. Légy te is milliomos tanonc!

Természetesen azt nem állítom, hogy mindenki gazdag lesz. Azt viszont igen, hogy ha elhatározod, hogy változtatsz a látásmódodon és a hozzáállásodon, akkor képes leszel meggazdagodni.

Ha úgy döntesz, hogy már hozzá is látsz, akkor bele is vághatunk a folyamatba: az Áthangoló program éppen erről szól. Közgazdászként, coachként végig elkísérlek a folyamaton, így esélyed sem lesz visszazökkenni a régi megszokott gondolkodásodba. Garantáltan átalakul a világlátásod, a pénzhez való viszonyulásod, a gazdagságról alkotott elképzelésed, és ami a legfőbb: az életkörülményeid.

Tedd fel magadnak a kérdéseket: Mennyire éled a bőséget, örömet?  Hiszed, hogy jogod van hozzá, vagy az a meggyőződésed, hogy meg kell érte dolgoznod, meg kell azt teremtened magadnak? 

Ha életedben újabb szintre akarsz lépni, akkor azt újratervezéssel tudod megtenni. Új gondolatokkal, új szemlélettel, hiszen a gazdagság, a bőségtudat minden gondolati szinten másképp jelenik meg. Az elmúlt években olyan változásokon ment keresztül a világ, amik felülírják az összes olyan szülői tanítást, és szemléletmódot a pénzkeresésről, a jólét megteremtéséről, amelyeket eddig nyilvánvalónak gondoltál. Egészen más lehetőségek, és más megoldások vezetnek most nemcsak a túlélés, hanem még inkább a növekedés, a bőség megélése felé.  Nekünk pedig alkalmazkodni kell, új utakra lelni és új irányba indulni!

Előfordult már veled, hogy valamilyen extra bevételhez jutottál, és megijedtél, vagy hamarjában olyanra költötted el, amire nem is volt különösebb szükséged? Nekem hosszú hónapok, néhol évek kísérletezgetése, pénzügyi öntudatosságom növelése, és rendszeres önreflexióm segített ezeket a helyzeteket rögtön felismernem. Mostanra már képes vagyok beazonosítani, megállítani, átalakítani a folyamatot, és megengedni a bőséget magamnak. Megmutatom, hogyan lépj ki az érdemtelenség ketrecéből, és teremtsd meg a bőség, gazdagság befogadásának feltételeit önmagadban! 

Hidd el te is, hogy benned van a kulcs a bőséghez és a gazdagsághoz. És ahogy nyitogatod az ajtókat, úgy árad be egyre több szép és jó az életedbe. Megengeded? 

Mert ne feledd: nem a körülményeid áldozata vagy, te alakítod az életedet! Hát alakítsd az álmaidnak megfelelően! Legyél te is gazdag! Legyél te is Milliomos tanonc!

milliomos tanonc hogyan legyek gazdag ebook

Rendeld elő a Milliomos tanonc könyvet

E-Book

Miért tőlem tanulnál?


A lehetőség, hogy emberek életét tehetem jobbá, és mindezt hivatásomként, egyszerűen felemelő. A leginkább motiváló számomra, hogy olyan emberekkel dolgozhatok közösen, akik változtatni akarnak, tenni azért, hogy végre felszabadultan élhessenek.

Mindennél jobban vágyom arra, hogy megmutassam számodra is, hogyan tudsz egy olyan életet kialakítani, amely során te vagy az, aki eldöntheti, mikor, mit és hogyan csinál. Szabadon. Mindezt olyan tevékenységgel, hivatással társítva, amit szívből, örömmel végzel.

A velem való együtt munka kihívásokkal is jár, elismerem. Velem nincs halogatás, kifogás, vagy mismásolás. Van ellenben gyakorlati megvalósítás, szakmai támogatás, szoros mentorálás. Azért vagyok, hogy melletted álljak, és támogassalak a megvalósításban. Százszor elmondott elméleti dolgok átadása helyett cselekvésre motivállak. 

Kérdésed van? Írj üzenetet!

12 órán belül válaszolok a kérdésedre. Üdv.: Szilvi

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör