Ha különböző életeket élhetnél meg egy életben, megtennéd?

Alidával különleges eset történik. Olyan lehetőséget kap, amelyet talán senki más. Időről-időre kiléphet a saját életéből, és megélhet más életeket.

Álmodtál már valaha arról, hogy ha máshova születsz, akkor más életed lenne? Vagy ha más korba érkezel, akkor mennyire más dolgokat tehetnél? Alidának megadatik, hogy kipróbálhatja magát sok-sok életben. 

Hogyan alakul a sorsa ezáltal? Mihez segíti hozzá Alidát ez a kaland?

A vásárban vett életek elolvasása közben megtapasztalod, milyen más életekben ébredni,  és eközben magad is végigélheted és izgulhatod az eltérő sorsokat. 

vásárban vett életek könyv ebook

Mit tennél, ha lehetőséged lenne életet választani?

Vágyódtál már valaha másfajta életet élni? Eljátszottál már a gondolattal, hogy milyen lenne az életed, ha máshova születsz,  vagy más körülmények között nősz fel?

Mit gondolsz, milyen lehetőségeid adódnának az életben? Hogyan oldanád meg a helyzeteket? Ki lennél akkor?

A vásárban vett életek erről szól. A főszereplő 12 különböző életben találja magát, és 12 különböző formában, módon élheti meg önmagát.

Hogy mi a legfőbb felismerése? Ezt majd a könyv elolvasása után tudod meg. Ugyanúgy, mint ahogy a te saját felismerésed is akkor érkezik meg.

vásárban vett életek

Követni akarod a történet alakulását?

Rendszeresen jövök újabb tartalmakkal, apró részletekkel a könyvből.

Rendeld elő a Vásárban vett életek könyvet, és küldök neked folyamatosan újabb és újabb izgalmas részeket a történetből. 

Várható megjelenés: 2021. november

Rendeld elő a kedvenc formátumodban

vagy akár mindegyikben

E-Book

Papír könyv

Hangoskönyv

GYIK

Azért, mert máltai vállalkozó vagyok, és az itteni szabályok szerint értékesítek és adózok. 

Igen, ezzel segíted a munkámat, én pedig folyamatosan részleteket küldök neked a könyvből, és információkat a megjelenésről. 

Igen, válaszd a kártyával fizetés opciót a rendelésednél, és az adataid megadása után automatikusan fizethetsz bármely bankkártyáddal.

Kérdésed van? Írj üzenetet!

12 órán belül válaszolok a kérdésedre. Üdv.: Szilvi

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör