Lélekrebbenés – öncoaching otthonra, hangoskönyv (előrendelés)

Lélekrebbenés – öncoaching otthonra – coaching hangoskönyv

A coaching hangoskönyv tele van otthon végezhető gyakorlatokkal, amelyek akár minden napra adnak gondolkodni és fejlődni valót. Ezért is az öncoaching otthonra alcím.

Emellett különböző coaching technikákat, és a szakmai történetemet ismerheted meg. A történetem és az otthon végezhető gyakorlatok által közelebb kerülhetsz a coachinghoz, és önmagadhoz is.

Az öncoaching hangoskönyv mp3 formátumban kapható.

Az előrendeléssel az elsők között lehetsz, akik megkapják a coaching hangoskönyvet!

12.00

  • Kérd most, és kedvezményesen tiéd lehet:

Leírás

A coaching hangoskönyv az önfejlesztő gyakorlatok mellett tartalmazza az élettörténetemet. Kezdve a gyermekkorom viszontagságaitól, az önmegismerés és önmegértés felé vezető úton. Ráláthatsz a könyvben a folyamatra, ahogyan megismerkedtem a coachinggal, és általa önismereti útra léptem. Betekintést nyerhetsz hogyan vágtam magam keresztül az ismeretlenek és a kihívások bozótjain, majd olyan professzionális coach lettem magam is, aki mostanra közösséget és hálózatot épít.

Kívánom neked, hogy arra inspiráljon az életutam, hogy te is megkeresd általa a téged korlátozó hitrendszereidet, és kinyisd a saját kalitkád ajtaját. Inspirálódj a történetemből, a megértéseimből és végül az öncoaching technikák segítségével a nyitott ajtón te is kirepülhetsz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lélekrebbenés – öncoaching otthonra, hangoskönyv (előrendelés)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör