Lélekrebbenés – öncoaching otthonra, papír könyv (előrendelés)

Lélekrebbenés – öncoaching otthonra – coaching könyv

Az öncoaching otthonra könyv tele van otthon végezhető gyakorlatokkal, amelyek akár minden napra adnak gondolkodni és fejlődni valót. Ezért is az öncoaching otthonra alcím.

Emellett különböző coaching technikákat, és a szakmai történetemet ismerheted meg. A történetem és az otthon végezhető gyakorlatok által közelebb kerülhetsz a coachinghoz, és önmagadhoz is.

Az előrendeléssel az elsők között lehetsz, akik megkapják a könyvet!

14.90

Leírás

Az önfejlesztő gyakorlatok mellett, végigkísérhetsz engem is az élettörténetemen, ez adja ki a teljes öncoaching otthonra könyvet. Kezdve a gyermekkorom viszontagságaitól, az önmegismerés és önmegértés felé vezető úton. Ráláthatsz a coaching könyv által a folyamatra, ahogyan megismerkedtem a coachinggal, és általa önismereti útra léptem. Betekintést nyerhetsz hogyan vágtam magam keresztül az ismeretlenek és a kihívások bozótjain, majd váltam olyan professzionális coachcsá magam is, aki mostanra közösséget és hálózatot épít.

Kívánom neked, hogy a coaching könyv arra inspiráljon az életutam, hogy te is megkeresd általa a téged korlátozó hitrendszereidet, és kinyisd a saját kalitkád ajtaját. Inspirálódj a történetemből, a megértéseimből és végül az öncoaching technikák segítségével a nyitott ajtón te is kirepülhetsz. Ezt adhatja neked az öncoaching otthonra könyv.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lélekrebbenés – öncoaching otthonra, papír könyv (előrendelés)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör