Útmutató

Az Útmutató csomag gyorssegély olyan helyezetekben, amikor mindössze egy löketre van szükséged a továbblépéshez. Ez egy olyan mentorálási lehetőség, ahol gyors megoldásokkal új útra léphetsz.

3 alkalommal találkozunk, alkalmanként 40 perces időtartamban, online, élőben, a zoom felületén.

359.00

 • Lépj be a MannaClub üzleti klub tagjai közé! 

Leírás

Mindennek megvan a maga folyamata, és ideje. Életkezdésnél, egy-egy élethelyzet váltó döntésnél előfordulhat, hogy gyors iránymutatásra, útmutató együtt gondolkodásra van szükséged.

Új élethelyzetben szembekerülhetsz olyannal, amivel eddig még nem találkoztál, és nincs kitől tanácsot kérned. Élettapasztalatod vagy kevés, vagy megrekedtél, és egyfajta szemszögből látod az életed.  Ilyenkor jól jön egy biztos pont, hogy átbeszéld a helyzeted, és meglásd a kiutat.

Ezért alkottam meg az Útmutató csomagot,

amelyben 3 alkalommal, ülésenként 40 percben átvesszük egy aktuális kérdésedet, és stratégiát alkotunk, amerre elindulhatsz. Ez a pár alkalom kevésbé mélyreható változást hoz, inkább csak iránymutatást ad.

Az időpontokat ideális 3 héten belülre szervezni. A termék vásárlását követően e-mail-ben küldjük az időpont foglalási linket, ahol magadnak választod ki a számodra megfelelő napot és órát.

Az elért eredményekről, a résztvevők élményeiről a YouTube csatornámon találsz videókat.

Útmutató termékről 3 értékelés

 1. Kovácsné Biczi Erika

  Köszönöm, nagyon hatékony volt a három alkalom. Ajánlom mindenkinek. Hálás vagyok, hogy megismerhettelek.

  • Gürtler Szilvia

   Nagyon köszönöm, Erika. Rakéta sebességgel haladtál és találtad meg a válaszaidat önmagadban. Gratulálok!

 2. Molnár-Kozma Alexandra (megerősített tulajdonos)

  Hálás vagyok az útmutatásért! Már az első alkalom is motivált a kitűzött célok elérésében. Kaptam egy új nézőpontot több vonatkozásban is. Számos új lehetőséget és ötletet ismerhettem meg. A harmadik alkalom után tisztán látom, merre tartok, és mi az, amin még dolgoznom kell. Megerősítést kaptam, hogy nincs lehetetlen, csak rajtam múlik a siker. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne változtatni, újrakezdeni, vagy új utat keresni.

  • Gürtler Szilvia

   Nagyon köszönöm, Szandra. Hálás vagyok a szorgalmadért és az együttműködésedért. Sok sikert neked az utadon! Szilvi

 3. Szertaridisz-Sas Krisztina Eudoxia (megerősített tulajdonos)

  Hálás köszönet Mindenért! Egy nagyon kedves és értékes embert ismerhettem meg Szilviában, aki nagyon hatékonyan tudott segíteni, támogatni az utamon. Izgatottan vártam minden egyes alkalmat, amikor találkoztunk az online térben és minden perc csak úgy elrepült vele… Nagyon örülök, hogy a közös munka mellett döntöttem és jó szívvel, bátran tudom ajánlani Mindenkinek!

  • Gürtler Szilvia

   Köszönöm szépen, Kriszta! Én is nagyon örülök, hogy veled dolgozhattam, nagyon motiváltan, aktívan és tudatosan vettél részt a folyamatban. Köszönöm, hogy részese lehettem a csodálatos átalakulásodnak.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör