fbpx

Útmutató csomag

Új élethelyzetben szembekerülhetsz olyannal, amivel eddig még nem találkoztál, és nincs kitől tanácsot kérned. Élettapasztalatod vagy kevés, vagy megrekedtél és egyfajta szemszögből látod az életed.  Ilyenkor jól jön egy biztos pont, hogy átbeszéld a helyzeted, és meglásd a kiutat. 3*30 percben tervezünk, irányokat kutatunk, megoldást keresünk.

MannaClub tagként 10% állandó kedvezményt kapsz a tagság ideje alatt minden termékemre, így erre is. Ha még nem vagy tag, várlak szeretettel!

139.00

Leírás

Mindennek megvan a maga folyamata, és ideje. Életkezdésnél, egy-egy élethelyzet váltó döntésnél előfordulhat, hogy gyors iránymutatásra, útmutató együtt gondolkodásra van szükséged.

Ezért alkottam meg az Útmutató csomagot, amelyben 3 alkalommal, ülésenként 30 percben átrágjuk egy aktuális kérdésedet, és stratégiát alkotunk, amerre elindulhatsz. Ez a pár alkalom kevésbé mélyreható változást hoz, inkább csak iránymutatást ad neked.

Az időpontokat ideális 3 héten belülre, vagy még rövidebb időtávra szervezni. Első időpontot e-mail-ben tudsz egyeztetni, a többit megbeszéljük a coaching során.

A coaching előtt betekinthetsz a Célkitűzés módszertanába is.

Útmutató csomag termékről 3 értékelés

 1. Kovácsné Biczi Erika

  Köszönöm, nagyon hatékony volt a három alkalom. Ajánlom mindenkinek. Hálás vagyok, hogy megismerhettelek.

  • Gürtler Szilvia

   Nagyon köszönöm, Erika. Rakéta sebességgel haladtál és találtad meg a válaszaidat önmagadban. Gratulálok!

 2. Molnár-Kozma Alexandra (megerősített tulajdonos)

  Hálás vagyok az útmutatásért! Már az első alkalom is motivált a kitűzött célok elérésében. Kaptam egy új nézőpontot több vonatkozásban is. Számos új lehetőséget és ötletet ismerhettem meg. A harmadik alkalom után tisztán látom, merre tartok, és mi az, amin még dolgoznom kell. Megerősítést kaptam, hogy nincs lehetetlen, csak rajtam múlik a siker. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne változtatni, újrakezdeni, vagy új utat keresni.

  • Gürtler Szilvia

   Nagyon köszönöm, Szandra. Hálás vagyok a szorgalmadért és az együttműködésedért. Sok sikert neked az utadon! Szilvi

 3. Szertaridisz-Sas Krisztina Eudoxia (megerősített tulajdonos)

  Hálás köszönet Mindenért! Egy nagyon kedves és értékes embert ismerhettem meg Szilviában, aki nagyon hatékonyan tudott segíteni, támogatni az utamon. Izgatottan vártam minden egyes alkalmat, amikor találkoztunk az online térben és minden perc csak úgy elrepült vele… Nagyon örülök, hogy a közös munka mellett döntöttem és jó szívvel, bátran tudom ajánlani Mindenkinek!

  • Gürtler Szilvia

   Köszönöm szépen, Kriszta! Én is nagyon örülök, hogy veled dolgozhattam, nagyon motiváltan, aktívan és tudatosan vettél részt a folyamatban. Köszönöm, hogy részese lehettem a csodálatos átalakulásodnak.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör