Üzleti fókusz csomag

Az Üzleti fókusz csomag elfoglalt vállalkozóknak, száguldozóknak szól. Akkor ajánlom, ha gyorsan, lézerpontosan akarsz dolgozni, és irányba állítani a vállalkozásodat.

Az üzleti fókusz csomag tartalma:

 • 5 alkalommal 60  perc online mentorálás.
  5-10 db konkrét, a vállalkozásod növelését célzó feladat.
 • A személyes találkozók között 1 alkalommal, 30 percben átnézem a feladat által létrejött megoldásokat, eredményeket, ahol szükséges, javaslatokat teszek a korrekcióra.

 

955.00

Leírás

5 alkalommal találkozunk online, 60 perces mentor alkalmakon.  Az ülések közöttti időszakra az előzőleg átbeszélt témáidhoz kapcsolódó feladatokat adok, amelyeket a találkozók között átnézek, és azok alapján felkészülök a következő alkalmunkra.

Az üzleti fókusz találkozók

során Te, és a vállalkozásod vagytok fókuszban. A te igényeid, iránymutatásod alapján haladunk végig ezen a személyes folyamaton, amely csak és kizárólag rólad és a vállalkozásodról szól.

Bevilágítunk a rejtett zugokba, hogy a fényben meglásd magad, és az üzleti potenciálod. És ha mindezeket látod már, akkor pontosan tudod majd, hogy merre haladj.

A találkozók során nagyon sok mindent felszínre hozunk, irányba teszünk. Ez önfeltárással, önelfogadással jár, és őszinteséget feltételez. Az üzleti fókusz alkalmak az indító löketek, a beszélgetések közöttti időszakban te dolgozol a kapott feladattal.

Elkötelezetten gyere. Ha mindent elvégzel, és odateszed magad, akkor garantált a változásod, és az üzleti növekedésed.

Az üzleti fókusz alkalmak

az üzleted feltérképezéséről és a vállalkozásodban rejlő növekedési potenciál megtalálásáról szólnak. Éppen ezért fókuszáltan, koncentráltan haladunk és pontosan meghatározzuk az 5 alkalmunk stratgéiáját.

Egy üzleti fókusz csomaggal egy-egy területet tudunk megvilágítani, és fejleszteni.

Ebben a videóban képet kapsz egyéb programjaimról is.

Üzleti fókusz csomag termékről 2 értékelés

 1. Köves Éva

  Valóban eljuttatom oda, ahova tartok, sőt túl is szárnyaltuk az addigi eljépzelésemet🙏.
  Hétről hétre izgatottan vártam a találkozót, utána még nagyobb izgalommal a megbeszéltek megvalósítását.
  Egyértelműen megérte, hálás vagyok, hogy belevágtam a Szilvivel való közös munkába💃.
  Szeretettel ajánlom Őt, ha Valós segítségre van szükség! 🤗

 2. Andrea Qvick (megerősített tulajdonos)

  Èrdekesen hozott össze a sors Szilvivel, állásra jelentkeztem nála de a páciense lettem 😉 Már az online interjú telefonbeszélgetésünkkor éreztem, hogy inkább ezt szeretném töle! Nagyon tetszett, hogy fél szavakból is megérti mit szeretetnék mondani! Sok területet megkapirgáltunk ebben a coachingban. Sorra jöttek felszínre az érzelmek és azok miértje, amit nagyon jól szavakba is tudtunk önteni! Engem ez telibe is talált, ugyanis a bennem lappangó majd forrongó elégedetlenség a kitörést, majd a csendes lecsillapodást is eredményezte. 🙂 Persze nincs vége a táncnak … 🙂 Szerettem Szilvivel dolgozni, készíteni a házi feladatokat, várni a találkozásokat! Felkészült, pontos, fókuszban van! Határozottan ajánlom Öt :))

  • Gürtler Szilvia

   Köszönöm szépen, Andi! Nagyon szerettem én is a veled való együttműködést, nagyon lelkes voltál, és mindig elkészültél a feladatokkal. Láttam, ahogy ülésről ülésre alakltál, és bízom benne, hogy ezt a változást tudod tovább vinni, és felépíteni vele a vágyott életedet. Várom én is a folytatást veled. Előre tovább. <3

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör