Sabatica program: Egy hónap Máltán

Új kaland, teljes megújulás, önismeret utazóknak

Ez a hónap rólad szól

A te feltöltődésedről, új perspektíváid kialakításáról szól ez a hónap. Biztonságban, szakértő támogatásommal lelheted meg a saját utadat, amely egy vadonatúj élet felé visz téged. 

Az egy hónapos Sabatica program alatt mesélsz az eddigi életedről, feltérképezzük az erősségeidet, és coaching, mentoring tapasztalatommal, gyakorlataimmal segítem az önmagadra találásod, és a jövő alkotásod

Személyre szabott programok

Veled vagyok, segítem a kezdeti lépéseidet. Leveszem a válladról az idegen ország megismerésének terhét, hogy a lehető legtöbb időt fordíthasd magadra.  Az itt töltött idő alatt, minden arról szól, hogy kipihend a múltat, felszabadulj, megtaláld önmagad, élvezd az életed. 

Egyedi extra beszélgetések

A program  egyedi extra beszélgetéseket is tartalmaz, mire megérkezel, már ismerjük egymást valamennyire.  A körülbelül 100 óra coaching, és az inspiráló élmények, amelyekben részed lesz, nagyjából egy 3 éves coaching folyamatnak felel meg. Mivel itt folyamatosan együtt vagyunk és mozgással kombinálunk, ezért nyugodtan duplázd meg annak hatékonyságát.

Mivel ilyen rövid idő alatt történnek meg benned nagy horderejű változások, nagyon fontosnak tartom az utólagos követést. Távozásod után 3 hetente, összesen 4 alkalommal beszélgetünk, hogy segítsem a felismeréseidet, megértéseidet beépíteni az életedbe, és kísérjelek az integrálás, a változtatás folyamatában.

A program tartalma

1 hónap Máltán

100 óra coaching

Reggeli

Heti 1 közös vacsora

Buszbérlet

Hajójáratok

Masszázs/jóga/tánc

Szervezés

Klimatizált kényelem

Málta kedvelt részén, Msida tengerpartján egy 2 szobás lakásban lesz tiéd az en-suite szoba.

A tengerpart karnyújtásnyira

Minden reggel napsütésre ébredhetsz, és a csodás teraszon élvezheted a reggeli kávédat, teádat.  Este kiülhetsz a teraszra, és nézheted a promenádon sétáló párokat, helyi lakosokat, vagy csodálhatod az álomszép yachtokat. Közben a helyi étel specialitást a máltai Cisk sörrel vagy a Kinnie üdítővel öblítheted le. A tengerpart az ablakod alatt van, a strand 8 perc sétára.

Mennyibe kerül a program?

1 hónap szállás, 100 óra coaching, reggeli, buszbérlet, menetrend szerinti hajójáratok, heti 1 közös vacsora, heti 1 alkalom masszázs vagy jóga vagy tánc = 5250€

Ez a program nagyon személyes, és speciális tartalmú, ezért csak egyedül gyere.

Amit a programon felül állnod kell: a repülőjegyedet, a napközbeni étkezéseidet és a felmerülő extra programokat (pl.: elmehetsz hajótúrára Blue Lagoonra, quad túrában is részt vehetsz).

A szervezésben segítek, előzetes tájékoztatót küldök Máltáról időjárás, technikai, szállás és egyéb részletekkel. A reptéren személyesen várlak. Az angol nyelv miatt ne aggódj, együtt vagyunk egész nap, én mindent intézek. Biztonságban érezheted magad, vigyázok rád. 

Gyere, pihend ki magad! Szakadj ki akár egy beragadt élethelyzetből, akár a mindennapok rohanásából. És utána vidd magaddal haza a hónap felöltő erejét!

Ismerd meg magadat inspiráló környezetben

Inspiráló, mediterrán környezetben fogod megismerni, felfedezni, és megérteni  önmagadat. Különleges kaland vár rád, ahol távol a hétköznapoktól, kihívásban és belső elmélyülésben egyaránt részed lehet ebben a hónapban.

Persze pihenésre, és lecsendesedésre is kerítünk időt, hogy elmélyítsd magadban az új élményeket, felismeréseket. A gyakorlatok segítségével az eddigiektől eltérő szemszögből is megfigyelheted majd magad. Másrészről egy olyan tükörbe nézhetsz majd bele, amelyet nem torzítanak különböző érdekek, elvárások. 

Még több kép a szállásról, Máltáról

Belevágsz?

Utazz Máltára, és lépj be a MannaCoach csodálatos birodalmába. Napfény, tenger, ragyogás – kívül-belül. Érezd jól magad, és vigyél magaddal csodálatos élményeket, felismeréseket, megértéseket. 

Mondj igent önmagadra, az új életedre, és kezdjünk bele ebbe a közös kalandba! Ne habozz, gyere, lépj ki a komfortzónádból, indulj el bátran! A reptéren várlak, és szeretettel kísérlek. Csodás lesz, ígérem!

Kérlek foglalj egy időpontot, ahol minden kérdésedre válaszolok, és egyeztetjük a részleteket!

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör