fbpx

Sabatica program: Egy hónap Máltán

Új kaland, teljes megújulás, önismeret utazóknak

Ez a hónap rólad szól

A te feltöltődésedről, új perspektíváid kialakításáról szól ez a hónap. Biztonságban, szakértő támogatásommal lelheted meg a saját utadat, amely egy vadonatúj élet felé visz téged. 

Az egy hónapos Sabatica program alatt mesélsz az eddigi életedről, feltérképezzük az erősségeidet, és coaching, mentoring tapasztalatommal, gyakorlataimmal segítem az önmagadra találásod, és a jövő alkotásod

Személyre szabott programok

Veled vagyok, segítem a kezdeti lépéseidet. Leveszem a válladról az idegen ország megismerésének terhét, hogy a lehető legtöbb időt fordíthasd magadra.  Az itt töltött idő alatt, minden arról szól, hogy kipihend a múltat, felszabadulj, megtaláld önmagad, élvezd az életed. 

Egyedi extra beszélgetések

A program  egyedi extra beszélgetéseket is tartalmaz, mire megérkezel, már ismerjük egymást valamennyire.  A körülbelül 100 óra coaching, és az inspiráló élmények, amelyekben részed lesz, nagyjából egy 3 éves coaching folyamatnak felel meg. Mivel itt folyamatosan együtt vagyunk és mozgással kombinálunk, ezért nyugodtan duplázd meg annak hatékonyságát.

Mivel ilyen rövid idő alatt történnek meg benned nagy horderejű változások, nagyon fontosnak tartom az utólagos követést. Távozásod után 3 hetente, összesen 4 alkalommal beszélgetünk, hogy segítsem a felismeréseidet, megértéseidet beépíteni az életedbe, és kísérjelek az integrálás, a változtatás folyamatában.

Ismerkedő beszélgetés

30 perces élethelyzet feltérképező coaching.

Általános tudnivalók

Hasznos tudnivalók Máltáról, 30 percben.

Inspiráló élmény program

Izgalmas, mélyre hatoló beszélgetések, felfedezések.

Utánkövető coaching

Távozásod után 3 hetente, 4 alkalommal 1-1 órás coaching.

Szilvia Gürtler, MannaCaoch

INSPIRÁLÓDJ MÁLTÁN: Önismeret utazóknak

Amikor hátrahagyod az eddigieket, még szükséged van egy kis időre, hogy felleld magadban újra az energiát, az örömöt és az élet felé fordulj. Ebben az időszakban segítelek. 

Visszavezetlek a lelkedhez, és megmutatom neked, milyen csodálatos vagy. Napi kirándulásainkon felfedezed Málta ezerarcú tájait, a kreatív coaching gyakorlatokkal, és elmélyült beszélgetésekkel pedig  rátalálsz a belső magodra is. Szabad időd is lesz bőven, hogy feldolgozd a megélt élményeket. 

Az a célom, hogy ittléted alatt a külső élmények beengedése mellett teret engedhess a belső világod felszínre kerülésének is. 

A természet, a különleges helyszínek a fizikai feltöltődésedet szolgálják, a coaching pedig a belső egyensúlyod megtalálását, a magadra csodálkozást, és az elmélyülést adja.

A program tartalma

1 hónap Máltán

100 óra coaching

Reggeli

Heti 1 közös vacsora

Buszbérlet

Hajójáratok

Masszázs/jóga/tánc

Szervezés

Klimatizált kényelem

Málta kedvelt részén, Msida tengerpartján egy 2 szobás lakásban lesz tiéd az en-suite szoba.

A tengerpart karnyújtásnyira

Minden reggel napsütésre ébredhetsz, és a csodás teraszon élvezheted a reggeli kávédat, teádat.  Este kiülhetsz a teraszra, és nézheted a promenádon sétáló párokat, helyi lakosokat, vagy csodálhatod az álomszép yachtokat. Közben a helyi étel specialitást a máltai Cisk sörrel vagy a Kinnie üdítővel öblítheted le. A tengerpart az ablakod alatt van, a strand 8 perc sétára.

Mennyibe kerül a program?

1 hónap szállás, 100 óra coaching, reggeli, buszbérlet, menetrend szerinti hajójáratok, heti 1 közös vacsora, heti 1 alkalom masszázs vagy jóga vagy tánc = 5250€

Ez a program nagyon személyes, és speciális tartalmú, ezért csak egyedül gyere.

Amit a programon felül állnod kell: a repülőjegyedet, a napközbeni étkezéseidet és a felmerülő extra programokat (pl.: elmehetsz hajótúrára Blue Lagoonra, quad túrában is részt vehetsz).

Az utazást a vásárlástól számított 1 éven belül tudod felhasználni a szabad helyek függvényében.

Biztonságban leszel

A szervezésben segítek, előzetes tájékoztatót küldök Máltáról időjárás, technikai, szállás és egyéb részletekkel. A reptéren személyesen várlak. Az angol nyelv miatt ne aggódj, együtt vagyunk egész nap, én mindent intézek. Biztonságban érezheted magad, vigyázok rád. 

Gyere, pihend ki magad! Szakadj ki akár egy beragadt élethelyzetből, akár a mindennapok rohanásából. És utána vidd magaddal haza a hónap felöltő erejét!

Szilvi vagyok, coach és a szállásadód. Ismerj meg!

2016 óta élek Máltán, az első pillanattól szerelmes vagyok bele. Ezért megálmodtam egy olyan egy hetes programot, ahol megmutathatom a sziget megannyi csodáját, miközben a saját ragyogó belső gyémántod is napfényre kerül. 

Az ötletet először barátnőmmel próbáltam ki, akivel az első őszön elkezdtünk egy sziget körüli túrát, hogy felfedezzük minden zegét-zugát. Mondanom sem kell, ez még 5 év után sem sikerült teljesen.  

A közös kirándulások bebizonyították, hogy a mozgással egybekötött beszélgetések, a szabadban végzett gyakorlatok elképesztő felszabadulást és átalakulást hoznak az életünkbe. 

Egy ilyen havi programon nemcsak te, hanem mindketten alakulunk, változunk. Annyira intenzív, hogy maximum 3 alkalmat vállalok évente. 

Ismerd meg magadat inspiráló környezetben

Inspiráló, mediterrán környezetben fogod megismerni, felfedezni, és megérteni  önmagadat. Különleges kaland vár rád, ahol távol a hétköznapoktól, kihívásban és belső elmélyülésben egyaránt részed lehet ebben a hónapban.

Persze pihenésre, és lecsendesedésre is kerítünk időt, hogy elmélyítsd magadban az új élményeket, felismeréseket. A gyakorlatok segítségével az eddigiektől eltérő szemszögből is megfigyelheted majd magad. Másrészről egy olyan tükörbe nézhetsz majd bele, amelyet nem torzítanak különböző érdekek, elvárások. 

Még több kép a szállásról, Máltáról

Belevágsz?

Utazz Máltára, és lépj be a MannaCoach csodálatos birodalmába. Napfény, tenger, ragyogás – kívül-belül. Érezd jól magad, és vigyél magaddal csodálatos élményeket, felismeréseket, megértéseket. 

Mondj igent önmagadra, az új életedre, és kezdjünk bele ebbe a közös kalandba! Ne habozz, gyere, lépj ki a komfortzónádból, indulj el bátran! A reptéren várlak, és szeretettel kísérlek. Csodás lesz, ígérem!

Kérdésed van? Írj üzenetet!

12 órán belül válaszolok a kérdésedre. Üdv.: Szilvi

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör