fbpx

ISMERD MEG A PÁRODAT ÉS ÖNMAGAD!


PÁROS KALAND

Máltán kiderül

Szeretnéd megújítani, más szemszögből látni a kapcsolatodat vagy eddig ismeretlen, új vonásokat felfedezni magadban és a társadban? Érdekel, hogyan látnak titeket mások és hogyan működnek más párkapcsolatok? Tarts velem a Páros kaland programon!

Vidám, szórakoztató napokra hívlak benneteket, egyfajta időutazásra érzelmeitek, valamint a szeretet és az empátia világába. Itt akár más párokkal együtt közösen élhetitek át újra kapcsolatotok múltját és színezhetitek ki jövőjét, láthatjátok önmagatokat és a párotokat – egymás, illetve a másik – sőt, mások szemével is.

Színezd újra a kapcsolatodat!

Málta sajátos atmoszférájú, varázslatos világa tökéletes helyszínt biztosít a közös játékhoz. A különlegessé tett hagyományos idegenforgalmi programok – városnézések, autóbuszos sziget-túra, hajókirándulás – során rendhagyó, kreatív módon fedezheted fel újra önmagadat és a párodat, s a sziget minden csodáját is.

A vidám, szórakoztató kaland során nemcsak a saját kapcsolatodat láthatod görbe tükörben, hanem azt is megismerheted, hogyan működnek más párkapcsolatok. 

Rólam

2016 óta élek Máltán, és gyakorlatilag az első pillanattól szerelmes vagyok mind a szigetbe, mind az itt megismert páromba. 

Dinamikus kapcsolódásunk mindkettőnk számára olyan teret nyitott meg, amelyben szabadon teljesíthetjük ki önmagunkat, és élhetjük meg az egyéni és közös fejlődést egyaránt. 

Ebben a kapcsoaltban megtanultam a különbséget a berögzült viselkedésmintákon és hozott sztereotipiákon túli kapcsolódás és a befogadással, elfogadással,  megengedéssel teli szeretetteljes kapcsolódás között.   

Még ha azt is gondolod, ismered a párod, meglátod, másképp is láthatod. 

Különleges élményben lesz részetek ezen a rendhagyó ön- és társ – ismereti utazáson a Lovagok szigetén.

Az itteni inspiráló környezetben egészen mást láttok meg önmagatokból, és a másikból, mint a megszokott mindennapokban. Különleges kaland vár rátok, ahol távol a hétköznapoktól,  játékos gyakorlatokban, kihívásokban, önfelismerést segítő programokban egyaránt részetek lesz ebben a 3 napos kalandban.

Olyan tükörbe nézhettek itt bele, amit nem torzítanak megszokások, elvárások, megfelelési vágyak.  

AMIT TARTALMAZ A PROGRAM
AMIT MAGATOKNAK KELL ÁLLNOTOK

A szervezésben természetesen segítek, előzetes tájékoztatót küldök, mi vár rátok Máltán (időjárás, technikai részletek), és a reptéren személyesen várlak benneteket. 

A szállásról

Málta kedvelt részén, Gzira szélén, egy romantikus, meseszerű 5 szobás házban választhattok szobát. Minden reggel egymás karjában, madárcsicsergésre ébredhettek, akár egy romantikus film képkockáin. Este a naplementében andaloghattok a mindössze 150 méterre lévő promenádon sétálgatva. A hívogató éttermek egyikének teraszán megkóstolhatjátok a helyi specialitások mellett a Cisk sört, vagy a Kinnie üdítőt is. Akár éjjel is lesétálhattok a partra egy pohár pezsgővel,  és úszhattok egyet a hűsítő tengerben. 

Én már nagyon izgatott vagyok, kíváncsian várom, hogy igent mondtok-e erre a közös kalandra. Próbáljátok ki, lépjetek ki a komfortzónátokból A reptéren várlak, és szeretettel kísérlek benneteket. Csodás lesz, ígérem!

Ha még hezitáltok, gyertek velem egy máltai virtuális utazásra

[]
1 Step 1
Virtuális utazáson veszek részt
Adatkezelés
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
lélekrebbenés megjelent