Párosokkk kaland

Színezd újra a kapcsolatodat Máltán

Megláthatjátok önmagatokat és a párotokat egymás, illetve a másik szemével is

Szeretnéd megújítani, más szemszögből látni a kapcsolatodat vagy eddig ismeretlen, új vonásokat felfedezni magadban és a társadban? Érdekel, hogyan látnak titeket mások és hogyan működnek más párkapcsolatok? Tarts velem a Páros kaland programon!

Vidám, szórakoztató napokra hívlak benneteket. Egyfajta időutazásra érzelmeitek, valamint a szeretet és az empátia világába. Közösen élhetitek át újra kapcsolatotok múltját és színezhetitek ki jövőjét. 

Fedezzétek fel magatokat és egymást pihenés közben

Málta sajátos atmoszférájú, varázslatos világa tökéletes helyszínt biztosít a közös játékhoz. A különlegessé tett hagyományos idegenforgalmi programok – városnézések, autóbuszos sziget-túra, hajókirándulás – során rendhagyó, kreatív módon fedezheted fel újra önmagadat és a párodat, s a sziget minden csodáját is. A vidám, szórakoztató kaland során nemcsak a saját kapcsolatodat láthatod görbe tükörben, hanem azt is megismerheted, hogyan működnek más párkapcsolatok. 

Szilvi vagyok, coach és a szállásadó. Ismerjetek meg!

Barangolások Máltán

2016 óta élek Máltán, és gyakorlatilag az első pillanattól szerelmes vagyok a szigetbe. 

A párok dinamikus kapcsolódása olyan teret nyit meg, amelyben szabadon teljesíthetik ki önmagukat, és élhetik meg az egyéni és közös fejlődést egyaránt. 

Én már megtanultam a különbséget a berögzült viselkedésmintákon és hozott sztereotípiákon túli kapcsolódás és a befogadással, elfogadással,  megengedéssel teli szeretetteljes kapcsolódás között.   

Még ha azt is gondolod, ismered a párod, meglátod, másképp is láthatod. 

Különleges élmény a rendhagyó ön- és társismereti utazáson a Lovagok szigetén

Az itteni inspiráló környezetben egészen mást láttok meg önmagatokból, és a másikból, mint a megszokott mindennapokban. Különleges kaland vár rátok, ahol távol a hétköznapoktól,  játékos gyakorlatokban, kihívásokban, önfelismerést segítő programokban egyaránt részetek lesz ebben a 3 napos kalandban.

Olyan tükörbe nézhettek itt bele, amit nem torzítanak megszokások, elvárások, megfelelési vágyak.

AMIT A PROGRAM TARTALMAZ

Klimatizált kényelem

Málta kedvelt részén, Msida tengerpartján egy 2 szobás lakásban tiétek lesz az en-suite szoba.

A tengerpart karnyújtásnyira

Minden reggel napsütésre ébredhettek, és a csodás teraszon élvezhetitek a reggeli kávét, teát.  Este kiülhettek a teraszra, és nézhetitek a promenádon sétáló párokat, helyi lakosokat, vagy csodálhatjátok az álomszép yachtokat. Közben a helyi étel specialitást a máltai Cisk sörrel vagy a Kinnie üdítővel öblíthetitek le. A tengerpart az ablak alatt van, a strand 8 perc sétára.

Mennyibe kerül a program?

A Párosokkk kaland kettőtöknek összesen 1350€

Amit a programon felül állnotok kell: a repülőjegyet, a napközbeni étkezést és a felmerülő extra programokat.

A szervezésben segítek, előzetes tájékoztatót küldök Máltáról időjárás, technikai, szállás és egyéb részletekkel. A reptéren személyesen várlak. Ne aggódjatok, ha nem megy jól az angol nyelv, én mindent intézek. Biztonságban érezhetitek magatokat, vigyázok rátok. 

Én már nagyon izgatott vagyok, és várom, hogy igent mondjatok erre a közös kalandra. Próbáljátok ki, lépjetek ki a komfortzónátokból A reptéren várlak, és szeretettel kísérlek benneteket. Csodás lesz.

Az utazást a vásárlástól számított 1 éven belül tudod felhasználni a szabad helyek függvényében.

Még több kép a szállásról, Máltáról

Kedvcsinálónak tartsatok velem egy máltai virtuális utazásra

Ingyenesen anyag Máltáról tele érdekességgel, olyan helyekkel, amiről még nem hallottál. Add meg a nevedet, e-mail címedet, és már küldöm is!

[]
1 Step 1
Virtuális utazáson veszek részt
Adatkezelés
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
céltervező füzet

$39.99

Tervezz álmokból célokat

Kezdd el élni azt az életet, amelyre születtél!  Váltsd valóra az álmaidat a Céltervező füzettel!

A munkát élvezni is lehet