PÁROS KALAND

Máltán kiderül

Szeretnéd megújítani, más szemszögből látni a kapcsolatodat vagy eddig ismeretlen, új vonásokat felfedezni magadban és a társadban? Érdekel, hogyan látnak titeket mások és hogyan működnek más párkapcsolatok? Tarts velem a Páros kaland programon!

Vidám, szórakoztató napokra hívlak benneteket. Egyfajta időutazásra érzelmeitek, valamint a szeretet és az empátia világába. Közösen élhetitek át újra kapcsolatotok múltját és színezhetitek ki jövőjét. Megláthatjátok önmagatokat és a párotokat egymás, illetve a másik szemével is.

Színezd újra a kapcsolatodat!

Málta sajátos atmoszférájú, varázslatos világa tökéletes helyszínt biztosít a közös játékhoz. A különlegessé tett hagyományos idegenforgalmi programok – városnézések, autóbuszos sziget-túra, hajókirándulás – során rendhagyó, kreatív módon fedezheted fel újra önmagadat és a párodat, s a sziget minden csodáját is.

A vidám, szórakoztató kaland során nemcsak a saját kapcsolatodat láthatod görbe tükörben, hanem azt is megismerheted, hogyan működnek más párkapcsolatok. 

Rólam

2016 óta élek Máltán, és gyakorlatilag az első pillanattól szerelmes vagyok mind a szigetbe, mind az itt megismert páromba. 

Dinamikus kapcsolódásunk mindkettőnk számára olyan teret nyitott meg, amelyben szabadon teljesíthetjük ki önmagunkat, és élhetjük meg az egyéni és közös fejlődést egyaránt. 

Ebben a kapcsoaltban megtanultam a különbséget a berögzült viselkedésmintákon és hozott sztereotipiákon túli kapcsolódás és a befogadással, elfogadással,  megengedéssel teli szeretetteljes kapcsolódás között.   

Még ha azt is gondolod, ismered a párod, meglátod, másképp is láthatod. 

Különleges élményben lesz részetek ezen a rendhagyó ön- és társ – ismereti utazáson a Lovagok szigetén.

Az itteni inspiráló környezetben egészen mást láttok meg önmagatokból, és a másikból, mint a megszokott mindennapokban. Különleges kaland vár rátok, ahol távol a hétköznapoktól,  játékos gyakorlatokban, kihívásokban, önfelismerést segítő programokban egyaránt részetek lesz ebben a 3 napos kalandban.

Olyan tükörbe nézhettek itt bele, amit nem torzítanak megszokások, elvárások, megfelelési vágyak.  

AMIT TARTALMAZ A PROGRAM
AMIT MAGATOKNAK KELL ÁLLNOTOK

A szervezésben természetesen segítek, előzetes tájékoztatót küldök, mi vár rátok Máltán (időjárás, technikai részletek), és a reptéren személyesen várlak benneteket. 

A szállásról

Málta kedvelt részén, Msida tengerpartján egy 2 szobás lakásban lesz tiéd az en-suite szoba. Minden reggel napsütésre ébredhetsz, és a csodás teraszon élvezheted a reggeli kávédat, teádat.  Este kiülhetsz a teraszra, és nézheted a promenádon sétáló párokat, helyi lakosokat, vagy csodálhatod az álomszép yachtokat. Közben a helyi étel specialitást a máltai Cisk sörrel vagy a Kinnie üdítővel öblítheted le. A tengerpart az ablakod alatt van, a strand 8 perc sétára.

Én már nagyon izgatott vagyok, és várom, hogy igent mondjatok erre a közös kalandra. Próbáljátok ki, lépjetek ki a komfortzónátokból A reptéren várlak, és szeretettel kísérlek benneteket. Csodás lesz, ígérem!

Tartsatok velem egy bemutató máltai virtuális utazásra

[]
1 Step 1
Virtuális utazáson veszek részt
Adatkezelés
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

A munkát élvezni is lehet

Manna Magazin 4. szám

MANNA
Magazin


 > Inspiráció
 > Támogatás
 > Felismerés
 > Tippek, ötletek