Párosokkk kaland Máltán

Színezd újra a kapcsolatod Máltán

4 éjszaka

Reggeli

Coaching

Szervezés

Megláthatjátok önmagatokat és a párotokat egymás, illetve a másik szemével is

Szeretnéd megújítani, más szemszögből látni a kapcsolatodat vagy eddig ismeretlen, új vonásokat felfedezni magadban és a társadban? Érdekel, hogyan látnak titeket mások és hogyan működnek más párkapcsolatok? Tarts velem a Páros kaland programon!

Vidám, szórakoztató napokra hívlak benneteket. Egyfajta időutazásra érzelmeitek, valamint a szeretet és az empátia világába. Közösen élhetitek át újra kapcsolatotok múltját és színezhetitek ki jövőjét. 

Fedezzétek fel magatokat és egymást pihenés közben

Málta sajátos atmoszférájú, varázslatos világa tökéletes helyszínt biztosít a közös játékhoz. A különlegessé tett hagyományos idegenforgalmi programok – városnézések, autóbuszos sziget-túra, hajókirándulás – során rendhagyó, kreatív módon fedezheted fel újra önmagadat és a párodat, s a sziget minden csodáját is. A vidám, szórakoztató kaland során nemcsak a saját kapcsolatodat láthatod görbe tükörben, hanem azt is megismerheted, hogyan működnek más párkapcsolatok. 

Különleges élmény a rendhagyó ön- és társismereti utazáson a Lovagok szigetén

Az itteni inspiráló környezetben egészen mást láttok meg önmagatokból, és a másikból, mint a megszokott mindennapokban. Különleges kaland vár rátok, ahol távol a hétköznapoktól,  játékos gyakorlatokban, kihívásokban, önfelismerést segítő programokban egyaránt részetek lesz ebben a 5 napos kalandban.

Olyan tükörbe nézhettek itt bele, amit nem torzítanak megszokások, elvárások, megfelelési vágyak.

AMIT A PROGRAM TARTALMAZ

Klimatizált kényelem

Málta kedvelt részén, Msida tengerpartján egy 2 szobás lakásban tiétek lesz az en-suite szoba.

A tengerpart karnyújtásnyira

Minden reggel napsütésre ébredhettek, és a csodás teraszon élvezhetitek a reggeli kávét, teát.  Este kiülhettek a teraszra, és nézhetitek a promenádon sétáló párokat, helyi lakosokat, vagy csodálhatjátok az álomszép yachtokat. Közben a helyi étel specialitást a máltai Cisk sörrel vagy a Kinnie üdítővel öblíthetitek le. A tengerpart az ablak alatt van, a strand 8 perc sétára.

Mennyibe kerül a program?

A Párosokkk kaland kettőtöknek összesen 1350€

Amit a programon felül állnotok kell: a repülőjegyet, a napközbeni étkezést és a felmerülő extra programokat.

A szervezésben segítek, előzetes tájékoztatót küldök Máltáról időjárás, technikai, szállás és egyéb részletekkel. A reptéren személyesen várlak. Ne aggódjatok, ha nem megy jól az angol nyelv, én mindent intézek. Biztonságban érezhetitek magatokat, vigyázok rátok. 

Én már nagyon izgatott vagyok, és várom, hogy igent mondjatok erre a közös kalandra. Próbáljátok ki, lépjetek ki a komfortzónátokból A reptéren várlak, és szeretettel kísérlek benneteket. Csodás lesz.

Még több kép a szállásról, Máltáról

Kérlek foglalj egy időpontot, ahol minden kérdésedre válaszolok, és egyeztetjük a részleteket!

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör