Különleges ajánlat néhány napig!

ha most jelentkezel ajándékba kapod a Gazdagodj e-bookot és egy 30 perc coachingot + 20% kedvezményt a programból!

Jóval több pénzre van szükséged a vágyaid megvalósításához, csak nem tudod hogyan indulj el?

segítek megduplázni a jelenlegi bevételeidet

Duplázz!

Spórolj meg magadnak több évnyi költséges próbálkozást! Használd a bevált módszerem, ami már bizonyított! 

Miért pazarolnál éveket és próbálnád nyögve-nyelve egyedül megoldani a problémáid? Rengeteg időt spórolhatsz és eredményes lehetsz, ha megfogadod a szakértői útmutatást és használod a már jól bevált módszereimet az anyagi függetlenség eléréséhez.

Készen állsz, hogy megduplázd a jövedelmed a lehető legrövidebb idő alatt? Most azért tehetsz, hogy több szabadidőd legyen, biztonságban érezd magad és végre megélhesd a vágyaid több évnyi kemény munka befektetése nélkül. 

Még a vállalkozók többsége sem tudja megduplázni a jövedelmét a megfelelő segítség nélkül, és előbb-utóbb megreked egy szinten

Sajnos még a rutinos vállalkozók nagy százaléka sem nem jut el a az anyagi függetlenségig. Miért? Senki nem tanította meg nekik, hogy  mit tegyenek az anyagi stabilitásért. Számodra azonban van más út.

Megmutatom, mit tettem, hogy közel nulláról pár év alatt havi több ezer Eurós jövedelemre tegyek szert. Ami még fontosabb: megmutatom, hogyan érik el ugyanezt ügyfeleim, és hogyan érheted el te is mindezt, ugyanazokat a lépéseket alkalmazva, amivel én ide eljutottam.

Duplázd meg a bevételeidet te is!

Jövőkép alkotás

számodra is lehetséges!

6 HOZZÁD HASONLÓ EMBERNEK EZ MÁR SIKERÜLT.  

havi 500.000 forintból 1.000.000 forint 3 hét alatt – „Elengedtem a görcsös akarást, és onnantól könnyedén működtek a dolgok”

havi 1.500 Fontból 3.000 Font 5 hét alatt – „Megtanultam a pénzkezelést, a befektetéseket.”

Bevétel duplázás 5 hét alatt – „Nagyon jó volt, ahogy egymás ötleteit meghallgatva segítettük egymást”

átlagosan 50%-os bevétel növekedés 5 hét alatt  – „Sosem tudtam elég pénzt elkérni a munkámért, és amit kaptam az is kicsúszott a kezemből”

4 hét után 85%-os bevétel növekedés – „Végre határozott rendszerem és céljaim vannak”

Álom vállalkozás felépítésének elkezdése – „Nagyon gyakorlatias hozzáállást tanultam szilvitől”

Gürtler Szilvia

a siker érdekében kövesd a jól működő rendszerem

A jövedelmed megduplázni sokkal könnyebb lehet, mint most gondolod. Rengeteg ember egyszerűen nem ismeri a megfelelő lépéseket, amiket betartva nagyon  messzire juthat.

Én elvégeztem helyetted a kemény munkát, ezért ha követed a gyakorlatias útmutatásom, akkor relatív rövid idő alatt kétszer annyit fogsz keresni, mint jelenleg.

Nem csak időt spórolsz, hanem sokkal komolyabb eredményeket érhetsz el, mint amire valaha egyedül képes lennél.

alkalmazottból vállalkozó kihívás

Neked szól a Duplázó program, ha

A program végére

Elégedett leszel

Emellett

Golyóálló és 100%-os Elégedettségi Garancia

A Duplázó Programmal teljes biztonsággal fektetsz magadba, hiszen teljes körű pénzvisszafizetési garanciát nyújtok. Abban a nagyon valószínűtlen esetben, ha mindent tisztességesen végigcsinálsz, részt veszel a csoportos konzultációkon, elvégzed a feladatokat, és mégsem vagy elégedett az eredményekkel, akkor ingyen foglalkozom veled személyesen 2 alkalommal. Ha ezek után sem vagy elégedett, az utolsó centig visszatérítem a befektetésed.  

Még több Bizonyíték 

Szilvi programján minden hónapban a Duplázást tűztem ki célul. Az első 2 hét után máris 130%-nál tartok. Kíváncsian várom a folytatást.. Mi lehet még ennél is jobb?

Vedd igénybe az INGYENES és kötelezettségmentes 30 perces pénzügyi és vállalkozói iránytű beszélgetést most 

Az elköteleződésmentes beszélgetés során a Te helyzetedről beszélünk, és megmutatom, hogyan tudok segíteni abban, hogy a lehető legrövidebb idő alatt kimagasló növekedést érj el.

Röviden összefoglalom mit kapsz az INGYENES konzultáció során…

Ez a konzultáció KIZÁRÓLAG akkor szól neked, ha komolyan gondolod az anyagi függetlenség elérését, és vállalkozásod beindítását a lehető legrövidebb idő alatt. Emiatt (is) a jelentkezők száma limitált. Foglalj be egy időpontot most, hogy bebiztosítsd a helyed a konzultációra.

Töltsd le az ingyenes e-book-ot, amelyből megtudod, mi az az 

5 tudattalan akadály, ami miatt nem tudod növelni a bevételeidet

Jóval több pénzre van szükséged a vágyaid megvalósításához, csak nem tudod hogyan, merre indulj el?

Töltsd le az ingyenes útmutatót, melyben mellébeszélés nélkül bemutatom, hogyan szabadulhatsz ki az anyagi szorítás ördögi köréből könnyebben, mint azt valaha is gondoltad.

Ismerd meg végre a kirakós hiányzó elemeit, hogy rekordidő alatt elérhesd az anyagi függetlenséget, és végre álmaid életét élhesd!

GYIK

Azért, mert máltai vállalkozó vagyok, és a máltai szabályok szerint értékesítek és adózok. 

Igen, Magyarországról és a világ bármely tájáról tudsz vásárolni, akkor is ha forint alapú bankszámlád van, és akkor is, ha bármilyen más valutanemben vezetett bankszámlával rendelkezel. Javaslom a bankkártyás fizetést, amely a Stripe megbízható rendszerén keresztül történik, extra költségek (átváltás, átutalás díja stb.) nélkül. 

Igen. Ha egy összegben fizetést választottál, akkor átutalással is teljesíthetsz. Részletfizetésnél csak a bankkártyás fizetés opciót tudod választani. Javaslom egyébként ez utóbbit minden esetben, mivel jóval egyszerűbb és olcsóbb, mint az átutalás külföldi bankszámlára. 

Válaszd a „Pay a deposit” opciót, ott automatikusan adja a rendszer az esedékes fizetési összeget. Ezt az opciót csak bankkártyás fizetéssel tudod választani. Az automata folyamat során minden héten levonásra kerül a bankkártyádról az esedékes fizetési összeg. 

A lehető legbiztonságosabb. Az amerikai Stripe rendszerén keresztül bonyolítjuk a tranzakciókat. Ez egyben garantálja a teljes titoktartást, hiszen én nem is látom a bankkártya adataidat. 

Itt Már Hallhattál Rólam

Végre változtathatsz! Személyesen segítek megduplázni a jelenlegi bevételeid 5 hét alatt.

Egyszerűen töltsd ki az adataid, és egyenesen az e-mail címedre küldjük el az e-könyvet.  (Ne felejtsd ellenőrizni a Spam és Promotions mappákat!)

Mi az az 5 tudattalan akadály, ami miatt nem tudod növelni a bevételeidet?

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör