fbpx

Különleges ajánlat néhány napig!

ha most jelentkezel ajándékba kapod a Gazdagodj e-bookot és egy 30 perc coachingot + 20% kedvezményt a programból!

Duplázd meg a bevételed!

5 hét alatt garantáltan eljuttatlak odáig, hogy magabiztosan duplázod  meg a jövedelmed. 

Garantált duplázás? Ez aztán az ajánlat! Tarts velem, és duplázzuk meg a bevételedet! 

Neked szól a Duplázó program, ha
Az 5 hetes Duplázó programban megmutatom, hogyan tudod megváltoztatni a pénzről alkotott nézeteidet, és ezáltal átengedni magad a bőségnek. Ez érinti majd életed minden területét, ahol duplázni tudsz. Tapasztald meg, milyen az, amikor az örömforrások buzognak az életedben, és így a pénzcsapok is megnyílnak feléd.

Ha most úgy gondolod,

Engedd el ezeket a gondolatokat! Mindannyian bőségre és sikerre születtünk. TE IS! 

Igen, Te is azért születtél, hogy bőségben, örömben, boldogságban élj. Megmutatom, hogyan duplázz. 

Előfordult már veled,

hogy valamilyen extra bevételhez jutottál, és megijedtél, vagy hamarjában olyanra költötted el, amire nem is volt  különösebb szükséged? Közgazdász létemre még

velem is megesett, hogy

Lépj ki az érdemtelenség ketrecéből!

Ismerős valamelyik történet?Volt már bármilyen hasonló megélésed? Nekem hosszú hónapok, néhol évek kísérletezgetése, pénzügyi öntudatosságom növelése, és rendszeres önreflexióm segített ezeket a helyzeteket rögtön felismernem. Mostanra már képes vagyok beazonosítani, megállítani, átalakítani a folyamatot, és megengedni a bőséget magamnak.

Megmutatom, hogyan lépj ki az érdemtelenség ketrecéből, és teremtsd meg a bőség, gazdagság befogadásának feltételeit önmagadban! 

Képes vagy megduplázni a bevételeidet!

Persze ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor minden nap akár dupláznál. Ezért adok mellé egy kis pénzügyi alapozót is, és együtt megyünk végig a folyamaton, hogy elhidd, képes vagy megduplázni a bevételeidet. 

A Duplázó program azért különleges, mert nem befektetési tanácsokat vagy üzleti lehetőségeket kínálok, hanem végigvezetlek a folyamaton, ahogyan megteremted magadnak a vágyott életed, és megtanuod, hogyan fogadd be a pénzt, a gazdagságot. Mert bizony ez sem olyan egyszerű, mint gondolod. 

A programon végigviszlek a megfelelő lépéseken, hogy meglásd, képes vagy rá. Onnan kezdünk, hogy rátalálsz a pénzzel kapcsolatos hiedelmeidre, és egészen  odáig jutunk, hogy elhiszed, jár neked a gazdagság. Megtanulod, hogyan éld meg a befogadás örömét, és higgy magadban és a lehetőségeidben. 

A program neked való, ha

Éld meg az érzést,

hogy az anyagi helyzeted stabil, kényelemben és nyugalomban vagy. Tudod, hogy bármit megengedhetsz magadnak, mert tudod, hogy bármit képes vagy megteremteni. Harmóniában telnek a napjaid, mert már érdemesnek tartod magad a jólétre.

1

Nézd, mit mondanak a program résztvevői:

Gabi osztja meg megéléseit, és azokat az eredményeket, amelyeket a Duplázó program által sikerült elérnie.

A komplexitása tetszett a legjobban – mondja Szandi. És még mi? Hallgasd meg a videóban.

Ha úgy érzed, már mindent megpróbáltál, mégsem jutottál egyről a kettőre, akkor se csüggedj.

Mert az élet sokkal többet kínál, mint eddig gondoltad. És ebből neked is több jut mostantól!

ÉLD MEG A BŐSÉGET! 

Az 5 hetes online program során

A program végére

megleled a

pénzügyi 

sikert.

Kíváncsi vagy,

hogyan kapcsolódj intuícióidhoz, a belső világodhoz és higgy a teremtő képességedben?  Meg akarod érteni, hogyan harmonizáld a pénz, a bőség energiáját a saját energiáddal? Most felismerheted, mi volt eddig a teremtésed akadálya, és hogyan tudod akár minden hónapban megduplázni a bevételedet. 

Az elméletet a gyakorlatban kipróbálva lépsz minden héten előrébb, és a körülötted jelen lévő, vagy újonnan megjelenő lehetőségekkel megalapozod a rendszeres jövedelem duplázásod, miközben megszabadulsz a bőség megélését gátló gondolataidtól, programjaidtól. 

A Duplázó program attól egyedi, hogy gyakorlati  lépésekkel haladsz a megértés, befogadás, teremtés és megélés felé. Nem egyszeri alkalommal éred el a dupla jövedelmet, mivel a nyitott szemléletemet és a duplázást segítő módszereket adom át neked. Ezek segítségével pedig rendszeresen képes leszel megduplázni, megtriplázni a bevételeidet.

A program végére

Elengeded

Helyette

Hogyan zajlik a Duplázó program?

Az 5 hetes programon minden héten kedden este 6 órakor csoportos beszélgetésen átbeszéljük a pénzhez fűződő gondolataidat, és megtervezzük a gyakorlati lépéseidet,

2 alkalommal 20 perces személyes coaching hívásban alakítjuk ki az egyedi duplázási terved. 

Keddenként 18-19.30 h között csoportos találkozó.
A program idején kétszer 20 perces személyes tervezés.

Legyél magabiztos teremtő!

A Duplázó program során azt mutatom meg, hogyan tudsz olyan magabiztosságra és önbizalomra szert tenni, amellyel bármit akár pillanatok alatt megduplázol. A bármit értsd bármi alatt: pénz, lehetőség, támogatás stb. Akkor is itt a helyed, ha épp egyetlen filléred sincs, amit megduplázhatnál. Sőt. Akkor van leginkább itt a helyed!!! Mert a Duplázó program egy olyan folyamaton visz végig, ahol új világlátást kapsz, hogy megtanuld könnyedén befogadni a bőséget.

Ezért csatlakozz bátran, és DUPLÁZZ! 

Elégedettségi garancia

Mivel biztos vagyok abban, hogy az 5. hét végére képes leszel teljes egészében megreformálni a pénzügyeidet, és a pénzhez való kapcsolatodat, még a 100%-os garanciát is vállalom. 

Ezért, ha az 5. hét végére mégsem duplázod meg a bevételidet, akkor felajánlok extra 2*30 perc személyes coachingot a program végeztével. Addig megyünk, amíg el nem éred a kitűzött célt.  

Biztos vagyok benne, hogy kihozom belőled a maximumot, és ha beleteszed a munkát, akkor meg is valósítod a duplázást.

Így garantáltan visszatérül a kezdeti befektetésed értéke.

A Duplázó programban

hétről hétre változik majd a pénzhez és a saját pénzügyi gondolkodásmódodhoz fűződő viszonyod. Ezáltal egyre több lehetőséget látsz meg, és alakítod őket a gazdagságod eszközeivé. 

Fontos az alkalmankénti személyes részvételed, mert a csoport dinamikájával dolgozunk, és adott csoportbeszélgetésen tervezzük meg a következő heti tevékenységeket. A beszélgetésekről ugyan  készül felvétel, az mégsem ugyanaz, mint amikor személyesen vagy jelen és részt veszel a tervezésben, beszélgetésben. 

Minimum 3, maximum 6 fős csoportban haladunk közösen a bőségben megélt életed felé. 

A közös beszélgetések időpontja: keddenként 18-19:30 óra között.

Az első, harmadik és ötödik heti 20 perces személyes coachingok időpontját egyedileg tudod befoglalni.  

Az 5. hét végére nemcsak a programba való befektetésed térül meg, hanem annál jóval többet viszel magaddal:

A programba való befektetésed 389 Euro, amelyet választásod szerint egy összegben, vagy két részletben fizethetsz. 

Vásárlásod után e-mailben küldöm neked a csatlakozási részleteket, és a zoom linket. 

Duplázó Program

389
  • 5 hetes program
  • Csoport megbeszélések
  • Személyes konzultáció
  • Ajándék: Gazdagodj e-book

Miért vagyok biztos abban, hogy segíteni tudlak?

Gürtler Szilvia vagyok, közgazdász, mentor, coach. 

Magyarországon különböző multinacionális cégeknél dolgoztam menedzserként, szakértőként. Emellett saját vállalkozásaimat vezettem.  

2016-ban egy szál bőrönddel, lelkileg kimerülten, anyagilag megtépázva, válás utánérkeztem Máltára, hogy új életet kezdjek. A tudásomra, tapasztalatomra hagyatkoztam, és a lehetőségeimmel élve apránként megdupláztam a bevételeimet,

Idegen országban építettem fel, és vittem sikerre egy teljesen új vállalkozást, így elmondhatom, hogy meg is valósítom az életemben mindazt, amiről beszélek.

Vállalkozói-, tőzsdei-, ingatlan-befektetéseimmel mostanra megalapoztam a kényelmes életemet. 

Duplázz!

Még mindig gondolkodsz? Nézd!

GYIK

Azért, mert máltai vállalkozó vagyok, és a máltai szabályok szerint értékesítek és adózok. 

Igen, Magyarországról és a világ bármely tájáról tudsz vásárolni, akkor is ha forint alapú bankszámlád van, és akkor is, ha bármilyen más valutanemben vezetett bankszámlával rendelkezel. Javaslom a bankkártyás fizetést, amely a Stripe megbízható rendszerén keresztül történik, extra költségek (átváltás, átutalás díja stb.) nélkül. 

Igen. Ha egy összegben fizetést választottál, akkor átutalással is teljesíthetsz. Részletfizetésnél csak a bankkártyás fizetés opciót tudod választani. Javaslom egyébként ez utóbbit minden esetben, mivel jóval egyszerűbb és olcsóbb, mint az átutalás külföldi bankszámlára. 

Válaszd a “Pay a deposit” opciót, ott automatikusan adja a rendszer az esedékes fizetési összeget. Ezt az opciót csak bankkártyás fizetéssel tudod választani. Az automata folyamat során minden héten levonásra kerül a bankkártyádról az esedékes fizetési összeg. 

A lehető legbiztonságosabb. Az amerikai Stripe rendszerén keresztül bonyolítjuk a tranzakciókat. Ez egyben garantálja a teljes titoktartást, hiszen én nem is látom a bankkártya adataidat. 

Kérdésed van? Írj üzenetet!

12 órán belül válaszolok a kérdésedre. Üdv.: Szilvi

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör