Nálad az Életcél e-book

Gratulálok, a megadott e-mail címeden már nálad az Életcél e-book. Ha kíváncsi vagy, én hogyan jutottam el az Életcélomig, olvass bele a könyvembe:

Pár technikai információ, hogy biztosan megkapd a leveleimet:

1. A tőlem kapott e-maileket jelöld meg biztonságos levélnek, és helyezd át az elsődleges üzenetek közé. Így időben értesülhetsz a legfrissebb információkról. Akár készíthetsz egy külön mappát is nekik, így utólag is kényelmes lesz visszakeresned őket.

2. Várd a tőlem érkező leveleket. Ha nem látod a bejövő levelek között az üzenetem, akkor nézd meg a Levélszemét, Spam mappákban. Ha 24 órán belül nem kapsz semmit, írj nekem a hello@mannacoach.com címre, és elküldöm újra a linket.

3. Várlak szeretettel folyamatosan növekvő Facebook közösségemhez, ahol nemcsak rengeteg érdekességet osztok meg, hanem gyakorlati segítséget is nyújtok a fejlődésedhez. Kattints ide és nyomj egy like-ot!

4. A Bőséges Manna Facebook csoportban pedig rendszeresen minitréningeket, videós kurzusokat tartok, és gyakorlati feladatsorokat osztok meg. Légy részese ennek a tudásmegosztó közösségnek, és juss hozzá ingyen hasznos tartalmakhoz, tudásanyaghoz.

4. Ha szereted a videókat, akkor megnézheted a MannaCoach YouTube csatornán lévő videóimat, ahol gyakorlati tippeket, inspiráló ötleteket osztok meg coach szemszögből.

5. Instagramon is elérsz, érdemes figyelned a sztorijaimat, mert játékokkal, meglepetésekkel várlak.

Szeretettel: Szilvi

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör