Az Önismeret után lépj a következő szintre, és legyél profi az Életvezetés területén. Lépj ki a megszokottból, az ismertből, indulj új utakra, kezdd el vezetni az életedet és az üzletedet más szemmel. Fedezd fel a világot úgy, ahogyan még sosem láttad. Találd meg a tehetségedet, és kezdd használni azokat a bőségben, örömben élt életed megteremtéséhez. Legyél az a vezető, aki tudod merre haladsz mind az életedben, mind az üzletedben, és szemedet a célon tartva , elkötelezetten haladsz arra. Valósítsd meg a céljaidat!

Életvezetés kurzusok

Képesség-fejlesztő online kurzusok

Életcél program

21 hét, hogy megtaláld az életcélodat

Kitörés program

21 hét, hogy kitörj a megszokottból

Az Életvezetés kurzusok segítenek még magasabb szintre emelni az önismeretedet, és elindítanak a megvalósítás útján. Konkrét témák, feladatok visznek közelebb az álom életedhez. 

Az Életcél program 7 online kurzusból összeállított program, csoportos coachinggal kiegészítve, ahol letisztázzuk a céljaidat. Minden harmadik héten átbeszéljük a tanultakat, és átültetjük a gyakorlatba. 

A Kitörés program az Életcél programon megtalált célok eléréséhez és a megszokott keretekből kimozduláshoz nyújt segítséget. Szintén egy online kurzus, csoport coachinggal kombinálva. 

coach

ÉLETVEZETÉS

Az életvezetés már azt feltételezi, hogy elindultál az önismereti folyamatodon, és tisztában vagy önmagaddal, a képességeiddel. 

Ebben a folyamatban megnyitom a szemed olyanokra, amelyeket talán azért nem látsz, mert azok vakfoltjaid, vagy azért, mert annyira benne vagy a sűrűjében, hogy egy picit elvesztél a rengetegben. 

Olyan világot mutatok, amelyben megtalálhatod és bátran megélheted önmagadat. Ahol nyugodtan lehetsz az az önfeledt lélek, aki megéled az álmaidat, és a saját vágyaid mentén teremted meg az életedet. 

Azért kísérlek a folyamatban, hogy  támogassalak a tisztább látásban, a magadra vett álarcok, szerepek lerakásában, az elavult hitrendszerek meghaladásában. Önmagad kiteljesítését és legteljesebb éned megvalósítását ígérem. 

Tapasztald meg, milyen maszkok nélkül, szabadon élni, és vállalni mindazt, aki te vagy. Új lendülettel, a megszokottól eltérő gondolatok, elképzelések beengedésével változtatasd meg eddigi nézőpontjaidat.

A saját szokásaid mentén cselekvés odáig visz el, ahol most tartasz. Ahhoz, hogy továbblépj, másfajta gondolkodásra, másfajta szemléletre van szükséged.  Alakíts ki új energia átviteli utakat az elmédben, és láss a világra másképp, mint mostanáig. 

Lásd meg a lehetőségeidet, az örömforrásaidat és a sikereidet.  

Add meg a lelkednek a profi vezetést!

Legyél életed vezetője

A programokat úgy építettem fel, hogy általuk eljuss életed profi vezetéséig: 

🍃 Az életvezetés kurzusokk megmutatják, hogyan használd a képességeidet, és hogyan vezesd az életedet. 

🍃 Az Életcél programon az online tananyagok, és a csoportos coaching segítségével megtalálod az életcélodat. 

🍃 A Kitörés programon az előzőleg megtalált életcélod irányába indulhatsz el, a megszokott klisék, cselekvések meghaladásával.  

Várlak szeretettel. Kedj neki az életvezetés kialakításának. 

Vállalkozásod vezetője 

Lépj magasabb szintre a vállalkzásodban! Építs olyan életed magadnak, amely a szabadságról, és az önmegvalósításról szól! A vállalkozásod rabszolgája helyett legyél a vállalkozásod vezetője

Életed vezetője 

Alakíts ki olyan tudatos életet, amely az önmegvalósításodról szól! Amelyben szabadon, függetlenül hozod meg azokat a döntéseket, amelyek a bőségben, örömben megélt életedet segítik. 

manna magazin letöltés