Változtasd meg a pénzzel kapcsolatos hiedelmeidet és gazdagodj!

A Gazdagodj e-bookban a pénzteremtés, a gazdagodás módszertanáról olvashatsz konkrét tippeket, gyakorlati útmutatóval, videókkal. Az ebook segítségével megláthatod, mivel akadályoztad magad eddig a pénzügyeidben, és ahogyan a pénzről gondolkodtál, az milyen eredményeket hozott az életedbe. 

Neked szól a Gazdagodj! e-book, ha

Megrekedtél egy bizonyos szinten a pénzügyeidben, és tovább kívánsz lépni a gazdagodás útján.  Itt az ideje, hogy gazdagodj

Szemfelnyitogató gondolatokkal segítelek a meglévő hitrendszered, és pénzhez fűződő hozzáállásod átalakításában.

Teljes életszemlélet és életmód váltást hoz az életedbe, amint sikerül másként tekintened a pénzre, a gazdagságra.

Lapozz bele!

Válts pénzügyi szemléletet!

Gazdagodj e-book

Eddig azt szokhattad meg, hogy a pénzt szükséges rosszként kezeld, olyan valamiként, amiért küzdened kell, amiből sosincs elég és amiből mindig másnak jut csak. 

Pedig pénzből van elég, és neked is lehet belőle bőven. Bőségben, gazdagságban élhetsz,  A Gzdagodj! e-book segítségével megtanulod, hogyan tekints ezentúl életed megrontója helyett  áldásként a pénzre. 

Kezeld szeretettel és örömmel a pénz áramlását,  mert akkor tud megérkezni hozzád, ha jó érzésekkel fogadod. 

Apránként, minimális mértékű gondolati átalakítással hamarosan teljes pénzügyi hozzáállásodat megváltoztathatod. 

Miről lesz szó az e-bookban?

Elég egyetlen gondolatot megváltoztatnod ahhoz, hogy elindulj az áthangolódással, és átalakítsd azt az energia teret, amivel a pénzről gondolkodsz.

Évek, évtizedek alatt rengeteg féle szokásod alakulhatott ki, és nagyon sokféle érzelem kötődhet benned a pénzhez.

Olyan szociális és pénzügyi környezetben növünk fel, ahol rengeteg elképzelést kapunk arról, hogy mi a pénz, és milyen szerepet tölt be az életünkben.

Mint ahogy életed minden egyes területén van egy megszokott komfort zónád, ugyanúgy létezik egy pénzügyi komfort zónád is.

Az előzőekben bemutatott, tudattalan mintázataid, és fel nem ismert hiedelmeid akadályozzák a teremtésedet, a vagyonosodásodat.

A pénz olyan energia, amely szabadon áramolhatna a világban rajtunk, embereken keresztül. Csakhogy legtöbbször a félelem meggátolja ezt az áramlást.

A pénzügyi valóságod és a bőséged, a bőség megélésed mutatja, hogy mennyit vagy képes befogadni.

Mit kapsz a Gazdagodj e-book által?

A Gazdagodj e-bookot a Duplázó program munkafüzeteként is használjuk. A 46 oldalas könyvben található gyakorlatok segítenek a pénzügyi valóságod tágításában. Ha úgy érzed, hogy velünk tartasz a gyakorlati megvalósításban is, akkor várunk a Duplázó programon

A köny segít elindulnod a pénzügyi tudatosodás útján, és garantálom, hogy az elolvasását követően, legalább egy gondolatot beépítve az életedbe, már egy órán belül megtérül a befektetésed. 

A könyvet a linkre kattintva tudod megvásárolni 5.99 Euroért. A vásárlás után máris postafiókodban landol az elektronikus könyv. Használd örömmel, és tágítsd általa a pénzügyi valóságod. 

Elméleti rész

Rövid elméleti leírással segítem a könnyed megértésedet.

Gyakorlatok

A könyv velejét a gyakorlatok adják, amelyek felnyitják a szemed.

Videók

A könyvben található linkek a Vimeo felületén található videókhoz visznek.

Vásárlási garancia

Biztos vagyok benne, hogy elégedett leszel a vásárlás után. Ha mégis úgy gondolod, hogy nem segített neked a könyv tartalma, akkor jelezd a hello@mannacoach.com címen, és visszatérítjük a vásárlásod értékét.

Biztonságos fizetés

Bankkártyával, kényelmesen fizethetsz egy külső szolgáltató által. Mind a Stripe mind a Paylike rendszere garantálja hogy minden adatod biztonságban van, arról mi semmilyen információt nem kapunk. 

Könnyed használat

Mivel elektronikus könyvet kapsz, ezért vásárlás után azonnal neki is kezdhetsz az olvasásnak, és a feladatok megoldásának. Ki is nyomtathatod, ha úgy kényelmesebb számodra a feladatok feldolgozása. 

Olvasóim mondták

Leesett az állam, ahogy olvastam. Végre megláttam, mik azok a gondolataim, amikkel visszatartom magam a pénzügyi jóléttől.
Anna
Mi a szösz? Gondoltam magamban, amikor olvastam a Gazdagodj könyvet. Olyan pofon egyszerű, én mégsem gondoltam eddig rá, hogy mennyire befolyásolnak a tanultak. .
Zsolt
Néztem a videókat, és annyi mindenben magamra ismertem! Elképesztő, hogy mennyi mindent hoztam otthonról, amik megakasztanak a tovább lépésben!
Timi

Tudd, hogy mindenből van elég. Számodra is bőven jut. 

TEREMTS BŐSÉGES ÉLETET! GAZDAGODJ!

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör