Lásd az életcélod, teremts az élethivatásoddal, gazdagodj, és élvezd a bőség áramlását

Életcél nélkül fogalmad sincs, merre tartasz. Kitűzöl és megvalósítasz kisebb célokat, ám azok valahogy nem adják meg a belső elégedettséged, továbbra is kutatásban vagy. Megmutatom, hogyan találj rá az életcélodra, a víziódra. 

Ha már megvan az Életcélod, jöhet az eszköz, amivel megvalósítod. Ez az Élethivatás, amiben kiteljesedsz, és használod a képességeidet. Amiben jól érzed magad, örömmel végzed, és általta teremted meg a gazdagságban élt életed. 

Már látod az Életcélod, és éled az Élethivatásod, amivel beindul a pénz áramlás. Nyílj meg a bőségnek, élvezd a bőség áramlását. Tanuld meg befogadni a pénzt, a gazdagságot, és hidd el, hogy mindez neked is jár, az életed alapvető része lehet. 

Ahhoz, hogy tisztán lásd az életcélod, először magadat kell tisztán látnod. Azt, hogy ki vagy te, mi fontos neked az életben, mire miképpen reagálsz, és miért úgy működsz, ahogy. Ezekre a kérdésekre a MannaClub-ban találod meg a saját válaszaidat, az ott található  szemfelnyitó videókban, felismeréseket segítő gyakorlatokban, és játékos kurzusokban. Első lépésként tehát azt javaslom, csatlakozz a MannaClub tagjai közé. 

[INSERT_ELEMENTOR id="10586"]

Útmutató

Ha már látod, ki vagy, és jórészt érted a reakcióidat, akkor jöhet az aktuális célod meghatározása, annak felismerése, hogy miben tudsz kiteljesedni, mi az az Élethivatás, amiben szívből, lélekből feloldódhatsz, és általa adhatsz a világnak. 

Ehhez az Útmutató csomagot ajánlom, ahol 3*30 percben segítek, hogy megtaláld a válaszaidat. Kibogozzuk az összekuszálódott szálakat, és máris megvan az irány, merre tovább. 

Duplázz!

Amikor már tisztán látod az irányt, jöhet mellé a hogyan. Tippeket, felismeréseket, megértéseket, és pénzzel kapcsolatos teljes szemléletbeli váltást kapsz a Duplázó program 5 hete alatt. Az már csak hab a tortán, hogy ez időszak alatt tényleg meg is duplázod a bevételeidet. Bővebben a Duplázz oldalon találsz információt. 

Ez a program neked szól, ha 500 E forint alatti jövedelmed van, és azon a határon vagy, ahol már látod, hogy főállásból vállalkozásba akarsz átlépni, vagy legalábbis valami extra jövedelemre szert tenni. 

Emelkedj!

Szuper, ha már megdupláztad a bevételed, innen jönnek az izgalmas kihívások. Hiszen már nem csak egyszer akarsz duplázni, hanem fenntartani egy elért színvonalat, amihez már rendszerszemléletű gondolkodásra, és struktúrára van szükséged. Ebben segítek az Emelkedj progamomon.

Ide akkor várlak, ha 500 E forint feletti a jövedelmed, amit jórészt vállalkozásból termelsz meg. Kihívást jelent az egyszemélyes vállalkozásból való továbblépés a céges működés felé, a rendszerekben gondolkodás, és a munkatársak kezelése.  Ideális, ha a Duplázó program után kezdesz bele az Emelkedj programba. Semmiképp sem feltétel, csak javaslat. 

Siker program

Már túl vagy a napi megélhetési kérdéseken, ideje körülnézned a világban és meglátni azt a rengeteg csodát, ami körülvesz. Engedd meg magadnak, magadba a bőség életérzését. 

Jöjjön hát az erre a földi létredre vállalt életcélod megvalósítása azon élethivatás által, amelyben repkedsz és kiteljesedsz. 

Hiszen az örök kérdés, hogy mivégre vagy itt, és merre tartasz. Találj rá a válaszokra a bőség energia-terében, bőségtudatos gondolkodással. 

Akkor várlak ide, ha 1 mio forint feletti havi jövedelem a célod, és magasztosabb cél felé tudsz fordulni. Itt már az a kérdés, mit tehetsz a világért, hogyan lehetsz az emberiség szolgálatára. 

Miért vagyok biztos abban, hogy segíteni tudlak?

Gürtler Szilvia vagyok, közgazdász, mentor, coach. 

Magyarországon különböző multinacionális cégeknél dolgoztam menedzserként, szakértőként. Emellett saját vállalkozásaimat vezettem.  

2016-ban egy szál bőrönddel, lelkileg kimerülten, anyagilag megtépázva, válás utánérkeztem Máltára, hogy új életet kezdjek. A tudásomra, tapasztalatomra hagyatkoztam, és a lehetőségeimmel élve apránként megdupláztam a bevételeimet,

Idegen országban építettem fel, és vittem sikerre egy teljesen új vállalkozást, így elmondhatom, hogy meg is valósítom az életemben mindazt, amiről beszélek.

Vállalkozói-, tőzsdei-, ingatlan-befektetéseimmel mostanra megalapoztam a kényelmes életemet. 

Duplázz!

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör