Különleges ajánlat néhány napig!

ha most jelentkezel ajándékba kapod a Gazdagodj e-bookot és egy 30 perc coachingot + 20% kedvezményt a programból!

Ha  gondot okoz a pénzt beosztani, ha könnyedén költöd, ha sosincs elég, akkor az

1. lépés

Tedd rendbe a pénzügyeidet!

Hozd egyensúlyba a költségvetésed, és építsd fel a pénzügyi stabilitásod! Mind a bevétel növelés, mind a költség csökkentés hatékony módszereit megmutatom neked.

Duplázz!

Spórolj meg magadnak több évnyi költséges próbálkozást! Használd a bevált módszerem, ami már bizonyított! 

Miért pazarolnál éveket és próbálnád nyögve-nyelve egyedül megoldani a problémáid? Rengeteg időt spórolhatsz és eredményes lehetsz, ha megfogadod a szakértői útmutatást és használod a már jól bevált módszereimet az anyagi stabilitás eléréséhez.

Tanuld meg, hogyan kezeld a pénzt, és miképpen hozz olyan gazdasági döntéseket, amelyek a megszokott szegénység-tudat helyett a pénzügyi szabadságod eléréséhez vezetnek.

Készen állsz, hogy átalakítsd a költségvetésed a lehető legrövidebb idő alatt? Most azért tehetsz, hogy több szabadidőd legyen, biztonságban érezd magad és végre megélhesd a vágyaid. 

Amit megtapasztaltam az évek, évtizedek során, az az, hogy 

mindegy, mekkora a jövedelmed, a gondolkodásodon múlik, hogy abból mit építesz fel.

Lehet havi 200 ezer Ft bevételből is fantasztikus dolgokat megvalósítani, és lehet havi 2 millió forintot is elherdálni. A kulcs abban van, hogyan gondolkodsz a pénzről, és hogyan gazdálkodsz vele.

Azzal a tudással, amit átadok, azonnali eredményeket érhetsz el

Ezen az online programon 22 nap alatt végig vesszük azokat az alapvetéseket, kézzelfogható, gyakorlatias lépéseket , amelyek nekem már beváltak, és a te bőséges, jólétben élt életedet is megalapozzák – bármekkora jövedelmed is van most. Olyan tippeket, módszereket adok át, amelyekkel azonnali eredményt tudsz elérni. Hogyan? 

  • 1) Javul a pénzzel való kapcsolatod
  • 2) Rálétsz a bevételek-kiadások optimális arányára
  • 3) Megtanulsz költségvetést készíteni és menedzselni

Ha a pénzügyeid már rendezettek, és a bevételeid növelésére fókuszálsz, akkor a

2. lépés

Duplázd meg a bevételeidet!

Sajátítsd el az érték szemléletet, tekints önmagadra és a lehetőségeidre más szemmel. Emeld meg az energia és pénz tudatosság szintedet a Duplázó programon. 

Gürtler Szilvia

a siker érdekében kövesd a jól működő rendszerem

A jövedelmed megduplázni sokkal könnyebb lehet, mint most gondolod. Rengeteg ember egyszerűen nem ismeri a megfelelő lépéseket, amiket betartva nagyon  messzire juthat.

Én elvégeztem helyetted a kemény munkát, ezért ha követed a gyakorlatias útmutatásom, akkor relatív rövid idő alatt kétszer annyit fogsz keresni, mint jelenleg.

Nem csak időt spórolsz, hanem sokkal komolyabb eredményeket érhetsz el, mint amire valaha egyedül képes lennél.

számodra is lehetséges!

Több HOZZÁD HASONLÓ EMBERNEK EZ MÁR SIKERÜLT.  

havi 500.000 forintból 1.000.000 forint 3 hét alatt – „Elengedtem a görcsös akarást, és onnantól könnyedén működtek a dolgok”

havi 1.500 Fontból 3.000 Font 5 hét alatt – „Megtanultam a pénzkezelést, a befektetéseket.”

Bevétel duplázás 5 hét alatt – „Nagyon jó volt, ahogy egymás ötleteit meghallgatva segítettük egymást”

átlagosan 50%-os bevétel növekedés 5 hét alatt  – „Sosem tudtam elég pénzt elkérni a munkámért, és amit kaptam az is kicsúszott a kezemből”

4 hét után 85%-os bevétel növekedés – „Végre határozott rendszerem és céljaim vannak”

Álom vállalkozás felépítésének elkezdése – „Nagyon gyakorlatias hozzáállást tanultam szilvitől”

A szabad és bőséges élet mindössze egy döntésnyire van tőled…

Gürtler Szilvia Vagyok...

Közgazdászként diplomáztam, és nagyságrendileg 25 évet töltöttem kisvállalkozásokban, multinacionális cégeknél, induló projekteknél. Dolgoztam hitelbírálóként, menedzserként, projektvezetőként, szálloda vezetőként.

Közben egyre erősebben éreztem, hogy valami másra vágyom, mint egy íróasztalnál ülni naphosszat. Ekkor jelentkeztem coach képzésre, amely hozzásegített a kommunikációm, szemléletmódom átalakításához.

Majd nagyot váltottam az életemben. Elváltam, otthagytam a közös céget, elköltöztem, és alig valamivel később kiköltöztem Máltára, mindössze 100 euróval a zsebemben.

Izgalmas, és egyszerre ijesztő is volt számomra az, hogy gyakorlatilag az összes jövedelem forrásom, ami 25 évig biztosította számomra a kényelmet, a teljes biztonságot az most jelenleg nincsen meg, és újra a nulláról kell építkeznem.

A coach tudásom segített abban, hogy mélyen magamba nézzek, és megtaláljam, mi az, ami érdekel, és mi az, ahol a képességeimet használni tudom. Vállalkozni kezdtem újra.

5 év alatt odáig jutottam, hogy a vállalkozásom jóval többet jelent azoknál a „vélt” biztonságot nyújtó munkahelyeimnél, ahol még Magyarországon dolgoztam. Mostanra a bevételeim lehetővé teszik, hogy helytől, főnöktől és időtől függetlenül azt a szabad életet éjlem, amiről mindig is álmodtam.

Golyóálló és 100%-os Elégedettségi Garancia

A Duplázó Programmal teljes biztonsággal fektetsz magadba, hiszen teljes körű pénzvisszafizetési garanciát nyújtok. Abban a nagyon valószínűtlen esetben, ha mindent tisztességesen végigcsinálsz, részt veszel a csoportos konzultációkon, elvégzed a feladatokat, és mégsem vagy elégedett az eredményekkel, akkor ingyen foglalkozom veled személyesen 2 alkalommal. Ha ezek után sem vagy elégedett, az utolsó centig visszatérítem a befektetésed.  

Vedd igénybe az INGYENES és kötelezettségmentes 30 perces pénzügyi és vállalkozói iránytű beszélgetést most 

Az elköteleződésmentes beszélgetés során a Te helyzetedről beszélünk, és megmutatom, hogyan tudok segíteni abban, hogy a lehető legrövidebb idő alatt kimagasló növekedést érj el.

Röviden összefoglalom mit kapsz az INGYENES konzultáció során…

Ez a konzultáció KIZÁRÓLAG akkor szól neked, ha komolyan gondolod az anyagi függetlenség elérését, és vállalkozásod beindítását a lehető legrövidebb idő alatt. Emiatt (is) a jelentkezők száma limitált. Foglalj be egy időpontot most, hogy bebiztosítsd a helyed a konzultációra.

Kerülj képbe a pénzügyeiddel!

5 részes pénzügyi tudatosság tréning

Teremts magadnak magasabb életminőséget, és számolj le a felesleges kiadásokkal. Mindössze napi 30 perc befektetéssel.

Korlátlanul visszanézhető – ingyenes

Izgalmas pénzügyi tudatosság növelő 5 napra invitállak. Az eddig megszokott pénzügyi sémák, világról alkotott képek teljes újraalkotásával másfajta szemléletre nyitom ki a szemed, amivel egészen más típusú életvitelt tudsz kialakítani, 

Témáink között a célok, fókusz, minimál, luxus, és különböző hasznos tippek tárháza, amelyekről más megközelítésben hallhatsz.

A videókhoz tartozik egy rövid leírás, valamint egy kérdezz-felelek extra videó is, amit a Bőséges Manna Csoportban érsz el.

Tippek a pénzügyeid rendezéséhez

Töltsd le az ingyenes e-book-ot, amelyből megtudod, mi az az 

5 tudattalan akadály, ami miatt nem tudod növelni a bevételeidet

Jóval több pénzre van szükséged a vágyaid megvalósításához, csak nem tudod hogyan, merre indulj el?

Töltsd le az ingyenes útmutatót, melyben mellébeszélés nélkül bemutatom, hogyan szabadulhatsz ki az anyagi szorítás ördögi köréből könnyebben, mint azt valaha is gondoltad.

Ismerd meg végre a kirakós hiányzó elemeit, hogy rekordidő alatt elérhesd az anyagi függetlenséget, és végre álmaid életét élhesd!

Itt Már Hallhattál Rólam

Egyszerűen töltsd ki az adataid, és egyenesen az e-mail címedre küldjük el az e-könyvet.  (Ne felejtsd ellenőrizni a Spam és Promotions mappákat!)

Mi az az 5 tudattalan akadály, ami miatt nem tudod növelni a bevételeidet?

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör