PÉNZÜGYI TUDATOSSÁG MINI TRÉNING

Magasabb életminőség, alacsonyabb költségszinttel

Szeretettel köszöntelek a 3. napi videóval

Köszönöm, hogy az előző két napon velem tartottál. Már átbeszéltük a fókusz és a célok, vagy eszközök témakörét. Milyen új gondolatokat kaptál? Mire láttál rá a gyakorlatok által? 

Ma az egyik kedvenc témám kerül sorra, az utazások, luxus, vagy minimál életstílus. 

A kapcsolódó gyakorlat nagyon érdekes felismeréseket tud hozni, és kiegészítve a videóval megmutatja, hogy csak a fejedben léteznek mindezek a kategóriák. 

Megnézted a tegnapi kérdezz-felelek extra videót is? Tudod, a Bőséges Manna Csoportban éred el. Ahova egyébként a többi hasznos tartalom és a közösség miatt is érdemes tartoznod. 

Ha nem vagy még tag, akkor gyorsan csatlakozz is!

3. NAP

A szabad életstílust a szemléletmódod határozza meg

Bemutatom neked azt az életstílust, amit az elmúlt években megvalósítottam magam számára.

Többek között ez a szemléletmód tette lehetővé azt, hogy az elmúlt 3 hónapban kb. 400.000 Forintnak megfelelő összegből éltem Mexikóban, a Karib-tenger partján. (600 E Ft volt a teljes költség, a repülőjegyet is beszámítva.) Mindezt úgy, hogy luxus szállásokon pihentem, és mindent megéltem és megvettem, amire vágytam.

Legtöbbünk abban a szemléletben éli le az életét, hogy átlagos havi keresettel, maximum egy évben egyszer érdemeljük meg, és tehetjük meg azt, hogy kiruccanjunk egy külföldi utazásra,

Én is ebben a csapdában voltam évtizedekig. Még belföldön is csak évi néhány alkalommal tölttöttünk el egy hosszú hétvégét valahol vidéken.

Mára ezt a hitrendszert nagyon tudatosan átalakítottam magamban, így egészen másképp gondolkodom erről. Számomra az utazás nem is annyira utazás, hanem mindössze egy másik helyszínen tartózkodás.

Ezzel az egyetlen kis csavarral egészen másképpen élek, így ész nélküli költekezés helyett átgondoltan, az életritmusomnak megfelelően tölthetek akár hónapokat is bárhol a világban.

Számomra ez egy választott létforma, ahol teljességgel értelmét veszíti abban gondolkodnom, hogy mennyibe kerül egy utazás. A válasz erre az, hogy annyiba, amennyit bárhol máshol elköltök az életmódom fenntartására. 

Lásd meg, és hidd el, hogy te is bármikor dönthetsz úgy, hogy ezek az utazások pénzügyi teher helyett a szokásos létformádként szerepeljenek az életedben.

Két listát / oszlopot / üres kártyakupacot állíts fel. 
Az egyik listára, vagy még jobb, ha külön kártyákra felírod azokat a tételeket, amikre feltétlen szükséged van az életed megéléséhez. 
Aztán készíts egy olyan listát, vagy szintén kártyákat, amelyekre azokat a dolgokat írod össze, amiket jelenleg luxusnak kategóriának gondolsz, és szeretnéd az életedbe. 
Eddig még könnyűnek tűnhet a feladat (bár szerintem már az is okohat némi fennakadást, hogy mit melyik kategóriába sorolj), ám most jön az igazi csavar. 🙂
Amint megvannak a minimál és a luxus tételek, kezdd el összekeverni őket. Játssz el ezzel egy ideig, és helyezd a tételeket innen oda, onnan ide. Nézd meg, milyen könnyedén és egyszerűen mozgathatók a listán szereplő elemek egyik kategóriából a másikba. 
Szemfülesek készíthetnek fotót az eredeti állapotról, és a kevert verzióról is. 

Mit láttál meg ebből a gyakorlatból? Hogyan alakult át benned a luxusról és a minimálról kialakított elképzelésed? 
És a legfontosabb kérdés: mit változtatsz meg mostantól, hogy elmosd a határokat, és örömmel, áradóan éld az életed? Minimálban, luxusban. 

Őrült kíváncsi vagyok az eredményekre, kérlek küldj akár fotókat, akár megéléseket a játék során tapasztaltakról. 

Szabadságról, utazásról, és a különböző létformákról beszélek ebben a videóban. A Bőséges Manna csoportban éred el.  

https://www.facebook.com/szilvia.gurtler/videos/3256556457902656

Vagy nézd meg rövidített változatban a YouTube videót. 

Nézd meg a Mexikóban készített videóimat, és inspirálódj! 

A videóban is említett Home Exchange rendszere itt érhető el: 

https://www.homeexchange.com/dashboard

Használd a szilvia-01246 kódot a meghívónál. 

Köszönöm, hogy velem tartottál. Remélem, élvezted mind a videókat, mind a kapcsolódó gyakorlatot. 

Holnap az energiák témakörével várlak. 

Díjmentes online meeting lehetőség

Limitált ideig lehetőséged van most befoglalni egy számodra megfelelő időpontot egy közös meetingre, amely során felmérjük a jelenlegi életszituációd és személyre szabott gyakorlatias tanácsokkal látlak el, amelyeket egyből implementálhatsz a hétköznapjaidba! Legyen szó akár pénzügyekről, vállalkozásról, társaskapcsolatokról.

GAZDAGODJ E-KÖNYV

Ha megrekedtél egy bizonyos szinten a pénzügyeidben, és tovább kívánsz lépni a gazdagodás útján, akkor ez a könyv neked szól.

Szemfelnyitogató gondolatokkal segítelek a meglévő hitrendszered, és pénzzel való kapcsolatod átalakításában.

Gürtler Szilvia Vállalkozás fejlesztő, Pénzügyi Mentor, Nemzetközileg Elismert Coach, Ingatlanbefektető

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör