PÉNZÜGYI TUDATOSSÁG MINI TRÉNING

Magasabb életminőség, alacsonyabb költségszinttel

Szeretettel köszöntelek a tréning 4. napján

Hogy tetszik eddig a minitréning? Már 3 nap anyagát feldolgoztad, ez azt is jelenti, hogy 60%-on is túl vagy. Gratulálok a teljesítményedhez!

Ma az energiák témakörével folytatjuk, miközben visszanyúlunk valamelyest a fókusz és a célok témájához is. 

A kérdezz-felelek extra videót se feledd, amit a Bőséges Manna Csoportban érsz el.

Vágjunk is bele a 4. nap témájába! Hallgasd meg az energiákról szóló videót, és végezd el a gyakorlatot. 

4. NAP

OK - OKOZATI ÖSSZEFÜGGÉSEK - CSELEKVÉSEK PRIOLIZÁLÁSA

Olyan dolgokba fektetsz időt, energiát, ami az életminőségedet növeli, vagy csak a megszokottat követed? Arra figyelsz, hogy mi zajlik a külvilágban, ahelyett, hogy arra koncentrálnál, amivel az életedet teheted könnyedebbé?
 
Szerintem magabiztosan kijelenthetjük, hogy rendkívül embert próbáló 2 éven mentünk keresztül.
 
Mind egészségügyileg, mind gazdaságilag…
 
Hónapok teltek el úgy, hogy meg volt kötve a kezünk, nem követhettük automatikusan a megszokott életünket, és ez rengeteg következménnyel járt.
 
Voltak akik teljesen átértékelték az életüket, voltak olyanok, akiknek keservessé vált az életük,és akadtak olyanok is, akik valahogy átvészelték ezt az időszakot…
 
Az emberek többségén eluralkodott a félelem, a kétségbeesés, a szorongás.
 
Ezekkel a fokozott érzelmi állapotokkal keltek, feküdtek, minden egyes nap. Féltve szeretteik és saját maguk egészségét, folyamatosan aggódva az anyagi körülményeken.
 
Számomra a legfontosabb kérdés az ilyen időszakokban mindig is az volt, hogy mi az én felelősségem? Mi az amit megtehetek azért, hogy a dolgok változzanak mind a szeretteim, mind az én életemben is.
 
Minden egyes nap a tükörbe nézve elmondtam magamnak, hogy én vagyok felelős az életemért. Én határozom el, mit teszek, mibe fektetek energiát, és mit árasztok ki magamból. 

Ha nagyon játékos kedvű és elszánt vagy, kipróbálhatod a gyakorlatban is, ameddig bírod. 🙂
A lényeg a következő: arra koncentrálj, hogy mindössze akkora tér áll rendelkezésedre, amekkora helyiségben éppen tartózkodsz.
Képzeld el, hogy a lakás legkisebb helyiségében vagy most.
Aztán szép lassan lépj át egy nagyobb térbe a lakásban. Ez lehet akár a fürdőszoba, konyha,hall, bármi.
Onnan menj tovább egy még nagyobb térbe, hálószobába, vagy egyéb helyiségbe.
Utána lépj be a nappaliba. Itasd át energiáddal a teret. Tágítsd fokozatosan ki ezt az energiát a lakás többi helyiségére is. Már a hálószobában is ott vagy, a konyhában, a mosdóban, mindenhol a lakásban. 
Aztán érkezik egy fuvallat, kitárja az ablakot, ajtót és te kilépsz a lakásod teréből. Már a lépcsőházban vagy, a házban, aztán már a ház is csak egy aprócska pont, ahogy az egész lakótelepet látod. Mész tovább, és már a kerületben vagy, aztán a városban, az országban, Európában, a világban, és végül a világűrben, a galaxisban. Érezd, ahogy betöltöd a világegyetemet az energiáddal, a sugárzásoddal. 

Mekkorának látszik a legelső, legszűkösebb helyiség abból a térből, ahol most vagy?

Ugye milyen aprócska pötty?

Éppen így vagy az életedben is. Engedd magad beletágulni az egyre nagyobb térbe, és kibontakozni mindazt, ami általad nyilvánulhat meg! 

Mit tapasztaltál a képzeletjáték közben? Nagyon várom a megélésedről a beszámolót! 

Mire jut energiád, és mennyi energiát fordítasz mások igényineki kielégítésére, vagy másoknak való megfelelésre? Hogyan tudsz összepontosítani a saját dolgaidra?

https://www.facebook.com/szilvia.gurtler/videos/515693470208673

Hogy tetszettek a videók, és a gyakorlat? Ha van kedved, írd meg kérlek üzneteben, mit éltél meg általuk. Nagyon izgulok. 

Díjmentes online meeting lehetőség

Limitált ideig lehetőséged van most befoglalni egy számodra megfelelő időpontot egy közös meetingre, amely során felmérjük a jelenlegi életszituációd és személyre szabott gyakorlatias tanácsokkal látlak el, amelyeket egyből implementálhatsz a hétköznapjaidba! Legyen szó akár pénzügyekről, vállalkozásról, társaskapcsolatokról.

GAZDAGODJ E-KÖNYV

Ha megrekedtél egy bizonyos szinten a pénzügyeidben, és tovább kívánsz lépni a gazdagodás útján, akkor ez a könyv neked szól.

Szemfelnyitogató gondolatokkal segítelek a meglévő hitrendszered, és pénzzel való kapcsolatod átalakításában.

Gürtler Szilvia Vállalkozás fejlesztő, Pénzügyi Mentor, Nemzetközileg Elismert Coach, Ingatlanbefektető

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör