7 önerősítő gyakorlat

7 videóval, 7 önerősítő gyakorlattal várlak, amelyek segítenek a belső egyensúlyod megtartásában, illetve ha bármi kibillent onnan, akkor a könnyed visszatalálásban. A videók mellé egy letölthető ebookot is adok, amelyben a gyakorlatok részletes leírása szerepel. Így rendszeresen elő tudod venni és bárhol, bármikor alkalmazni.

További részleteket a programról a 7 önerősítő gyakorlat oldalon találsz.

14.99

Leírás

Ebben a 7 önerősítő gyakorlatban olyan egyszerű technikákat mutatok meg. amelyeket elvégezve kívül tudsz maradni a lehúzó energiákon, vissza tudsz térni az egyensúlyodba és meg is tudod tartani a belső stabilitásod.

A program teljes egészében online kurzus, melyhez élethosszig tartó hozzáférésed van. Bármikor meg tudod nézni a videókat, és végigmehetsz a gyakorlatokon. Sőt, egy letölthető e-bookot is kapsz ajándékba, hogy bárhol vagy, könnyedén elő tud venni, és a segítségével elvégezhesd a kiválasztott gyakorlatokat.

Miben segít a 7 önerősítő gyakorlat?

Egy-egy gyakorlat 5-10 percet vesz igénybe mindössze, így könnyedén be tudod építeni a napi rutinodba. A videók hossza egyenként körülbelül 10 perc, így a nap bármely szakában, akár többször is megnézheted őket, és elvégezheted az egyszerű gyakorlatokat.

Ha rendszeresen, napi szinten végzed a gyakorlatokat, garantálom, hogy már 1 hónap után változást fogsz érzékelni a gondolkodásodban, a hozzáállásodban. A programnak köszönhetően kívül tudsz maradni a lehúzó energiákon, és meg tudod tartani a belső stabilitásod, egyensúlyod.

Nézz bele a 7 önerősítő gyakorlatsorba.

 

7 önerősítő gyakorlat termékről 3 értékelés

 1. Katler Erika

  😊

 2. Gürtler Szilvia

  Szuper program

 3. Beke Csilla

  Nagyon tetszett, kulonosen az elso es a harmadik. :))
  A felolvasas uteme, tonusa is kiváló. Gratulálok!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör